Psiholog Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa beneficiezi de o sedinta de terapie cu un psiholog in Pitesti? In acest caz, te vei bucura sa afli ca in oras exista mai multe cabinetele individuale in cadrul carora isi desfasoara activitatea terapeuti bine pregatiti, care iti pot oferi solutii personalizate. Primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a te vindeca este sa te programezi la unul din ei!  

Bineinteles, partea cea mai dificila este gasesti un psiholog potrivit pentru nevoile tale. Indiferent ca planuiesti sa te programezi la un cabinet din Pitesti sau la unul dintr-un alt oras, ideal este sa te interesezi din timp cu privire la optiunile pe care le ai la dispozitie. Fiecare om este diferit in felul sau, iar abordarea potrivita depinde tocmai de particularitatile situatiei sale. 

Cat costa o consultatie cu un psiholog in Pitesti? 

Un aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare inainte de a te programa la un psiholog din Pitesti este pretul. Fiecare cabinet vine cu propriile sale tarife, care pot fi mai mult sau mai putin accesibile. Exista si situatii in care poti beneficia de reduceri, daca alegi un pachet alcatuit din mai multe sedinte de terapie. Consulta tabelul de mai jos pentru mai multe informatii in acest sens: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Mihaela Clapa
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
 • Voluntariat
Delia Raduca
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Cursuri de formare
 • Atmosfera placuta
 • Program flexibil
 • Proiecte in derulare
Luminita Costea
180 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 180 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Servicii online
 • Cursuri de formare
 • Atmosfera placuta
Andreea Vlasceanu
200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Consiliere psihologica porneste de la 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Servicii online
 • Cursuri de formare
 • Atmosfera placuta
Gratiela Receanu
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Cursuri de formare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete unde poti gasi un psiholog in Pitesti:

In scopul de a te ajuta sa gasesti un psiholog bun in Pitesti, am pregatit un top alcatuit din cinci cabinete individuale din oras. Tine cont de pregatirea terapeutilor, de experienta acumulata pana in prezent si de contributiile pe care le-au adus in domeniu pe parcursul carierei. In plus, fiecare descriere are un paragraf special dedicat experientelor prin care au trecut alti pacienti inaintea ta: 

1. Mihaela Clapa  

La cabinetul individual de psihologie din Pitesti al Mihaelei Clama se efectueaza o gama variata de servicii, la care au acces pacienti de toate varstele, de la copii, la adolescenti si adulti. Printre acestea se regasesc evaluarea si interventia psihologica, terapia comportamentala, logopedia, sedintele de dezvoltare personala, participarea la grupuri de socializare etc. De asemenea, oamenii au posibilitatea de a opta pentru sedinte de terapie online. Cu privire la studii, aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii din Pitesti, iar mai apoi, a urmat un Master in acelasi domeniu. Pe parcursul activitatii a participat la mai multe proiecte de voluntariat, ceea ce i-a permis sa obtina experienta necesara pentru a oferi solutii cat mai utile. 

Pretul unei sedinte la acest cabinet de psihologie este de 150 de lei. 

Exista mai multe motive pentru care oamenii recomanda serviciile prestate la cabinetul de psihologie al Mihaelei Clama, iar dintre acestea merita amintite profesionalismul, empatia si rabdarea de care dovada psihoterapeutul. Locatia este si ea una excelenta, in care pacientii se simt in siguranta pe tot parcursul vizitei lor. 

Vezi parerile pacientilor despre Mihaela Clapa
Vezi Pareri

2. Delia Raduca  

Urmatorul cabinet de pe lista ii apartine psihologului din Pitesti Delia Raduca, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii din Bucuresti in perioada 2005-2008. Pe parcursul activitatii sale, aceasta a participat la mai multe cursuri de formare profesionala, workshopuri si conferinte in scopul de a dobandi cunostintele necesare pentru efectuarea unui portofoliu variat de servicii. Competentele terapeutului includ consilierea psihologica individuala si de grup a adultului, copilului, cuplului si familiei. Cu privire la programul cabinetului, cei interesati se pot programa de luni pana vineri intre orele 8 si 20. 

Pentru o sedinta efectuata la cabinet, pretul este de 150 de lei. 

Caracteristicile care scot cel mai bine in evidenta activitatea cabinetului Deliei Raduca sunt dedicarea si profesionalismul. Atitudinea calda a psihologului i-a ajutat pe multi pacienti sa se relaxeze in timpul vizitei. In plus, efectele pozitive se vad la putin timp dupa efectuarea sedintelor, ceea ce-i determina pe oameni sa revina la cabinet pentru a continua terapia. 

3. Luminita Mihaela Costea

Tot pentru a avea acces la sedinte de terapie de calitate cu un psiholog bine pregatit din Pitesti, persoanele interesate se pot orienta catre cabinetul individual al Luminitei Mihaela Costea. Facultatea absolvita este cea de Psihologie din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmata de un Master in Consiliere Psihologica si Educationala. Printre competentele sale se numara psihoterapia interactiva individuala, psihoterapia cognitiv-comportamentala, consilierea psihologica, hipnoza clinica, programarea neuro-lingvistica etc. Portofoliul de servicii la care au acces oamenii include psihoterapia individuala, online, de cuplu si de familie. Terapia online se realizeaza prin intermediul platformei Skype, iar plata se efectueaza cu o zi inainte de a avea loc sedinta. Cu privire la programari, acestea se pot face cu ajutorul numarului de telefon de pe site, iar cei care vor sa obtina mai multe informatii pot scrie si un mesaj la adresa de E-mail a cabinetului. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie individuala este de 180 de lei. 

Exista persoane care s-au prezentat la cabinet cu un oarecare scepticism, insa profesionalismul, calitatea comunicarii si empatia psihologului le-a schimbat perceptia. Dupa mai multe sedinte de terapie, oamenii au reusit sa-si rezolve problemele si sa priveasca lumea cu alti ochi, ceea ce i-a determinat sa recomande cu incredere serviciile de la acest cabinet. 

4. Andreea Vlasceanu  

Lista continua cu un alt cabinet individual detinut de un psiholog in orasul Pitesti si anume cel al Andreei Vlasceanu, absolventa a Facultatii de Psihologie de la Universitatea din Bucuresti, in perioada 2005-2008. Mai apoi, aceasta a efectuat un Master in Psihologie Clinica – Evaluare si Interventie la Universitatea din Pitesti. Cursurile de formare profesionala si experienta acumulata in domeniu permit efectuarea unui portofoliu variat de servicii: psihoterapie individuala, de cuplu, pentru copii, adolescenti etc. De asemenea, persoanele care nu se pot prezenta la cabinet din diferite motive, au posibilitatea de a opta pentru sedinte de terapie online. 

Tarifele sedintelor de terapie variaza intre 200 si 250 de lei, iar durata lor este de 60 de minute. 

Andreea Vlasceanu este apreciata in mod deosebit pentru profesionalismul de care da dovada in timpul sedintelor de psihoterapie. Fiecare pacient beneficiaza de rabdare si intelegere din partea psihologului, astfel incat sa-si poata pune ordine in ganduri si sentimente. Chiar si parintii celor mici s-au simtit mai apropiati de copiii lor in urma sedintelor de terapie. 

5. Gratiela Receanu  

Ultimul cabinet individual de pe lista ii apartine psihologului Gabriela Receanu din Pitesti. Dupa ce a obtinut o Licenta in Psihologie si un Master in Psihologie Clinica – Evaluare si Interventie, aceasta a urmat cursuri de formare profesionala pentru a putea oferi un portofoliu de servicii cat mai variat. Un bun exemplu in acest sens este cursul de Notiuni teoretice si aplicatii practice in Logopedie, finalizat in anul 2018. La cabinet se pot efectua sedinte de consiliere psihologica individuala pentru adulti, cupluri, copii, adolescenti si familie. Abordarea este adaptata in functie de natura problemei pacientului. In ceea ce priveste programul cabinetului, acesta este deschis de luni pana vineri intre orele 8 si 20, iar sambata, intre 8 si 16. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 200 de lei. 

Persoanele care au beneficiat de serviciile oferite la cabinet au avut parte de o abordare calda din partea psihologului, ceea ce i-a ajutat sa se deschida in timpul sedintelor. Mai mult decat atat, fiecare caz este tratat cu rabdare, astfel incat solutiile oferite sa fie cele de care pacientul are nevoie. 

Concluzii

In cele din urma, cabinetele prezentate in randurile de mai sus iti stau la dispozitie cu servicii de calitate, prestate de psihologi din Pitesti. Primul pas pe care trebuie sa-l faci in scopul de a participa la o sedinta de terapie este sa alegi psihologul pe care-l consideri cel mai potrivit pentru tine, iar mai apoi, sa te programezi la o intalnire la cabinet sau in mediul online!