Meniu

Psiholog Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti faci o programare la psiholog in Ploiesti? Sedintele de terapie se potrivesc oricui isi doreste sa se descopere, sa invete sa isi gestioneze eficient emotiile si sa depaseasca o perioada delicata din viata. Psihologul este specialistul care iti ofera sprijin si te ghideaza in calatoria vindecarii traumelor si dezvoltarii personale. Este indicat sa ceri ajutorul unui psiholog daca te simti coplesit, daca ai ganduri negative si/sau daca nu reusesti sa te adaptezi in contexte sociale, printre altele. 

Scopul acestui articol este de a te ajuta sa gasesti un psiholog bun in Ploiesti. Este important sa rezonezi cu specialistul ales, fiind vorba despre o colaborare pe termen lung al carei scop este imbunatatirea sanatatii emotionale. Foarte multe cabinete si clinici din acest oras ofera servicii de psihologie, pe care le poti alege daca traversezi o perioada dificila sau daca iti doresti atingerea potentialului maxim la capitolul dezvoltare personala.

Cat costa o sedinta la cei mai buni psihologi din Ploiesti?

Multi dintre cei care au luat decizia de a lucra cu un psiholog din orasul Ploiesti vor sa cunoasca in prealabil tariful pentru o sedinta. Aceasta curiozitate este fireasca, insa oamenii trebuie sa stie faptul ca sedintele la psiholog inseamna o investitie in sine. Luand in considerare aspecte legate de tariful sedintei, a fost alcatuit un tabel care iti poate oferi o idee asupra costurilor pe care le implica vizita la psiholog: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Claudia Iordache
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog cu experienta
 • Profesionalism
 • Implicare si empatie
 • Atitudine pozitiva
 • Rezultate bune
Oana Dinu
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog bine pregatit
 • Atentie la detalii
 • Implicare si empatie
 • Sprijin si sfaturi utile
Clinica Clear Mind
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Echipa bine pregatita
 • Implicare si dedicare
 • Abordare personalizata
 • Servicii calitative
Maria Aldea
160 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 160 Ron
 • Profesionalism
 • Implicare si empatie
 • Psiholog dedicat meseriei
 • Servicii calitative
 • Abordare personalizata
Centrul Andodent
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Diversitate de servicii medicale
 • Echipa profesionista
 • Amabilitate si empatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun psiholog din Ploiesti?

Alegerea unuia dintre psihologii care profeseaza in Ploiesti este o etapa importanta pentru imbunatatirea si ingrijirea sanatatii mintale, asa ca este normal sa iti acorzi timp pentru a explora optiunile disponibile. Pentru a beneficia de suport psihologic de calitate, trebuie sa alegi cabinete apreciate pentru experienta psihologilor, pentru confortul psihic pe care il creeaza in timpul sedintelor de terapie si pentru metodele eficiente pe care le aplica.

Urmatorul tabel prezinta informatii utile despre psihologii considerati a fi cei mai buni din Ploiesti: 

1. Claudia Iordache

Claudia Iordache este unul dintre cei mai cautati psihologi care isi desfasoara activitatea in Ploiesti. Acesta se afla intr-o perfectionare continua si se adreseaza oamenilor care doresc sa isi regaseasca echilibrul pe plan emotional. Pana la momentul de fata, a oferit sprijin unui numar de peste 3.000 de persoane si a luat parte la zeci de proiecte si conferinte. Lista de servicii cuprinde sedinte de consiliere psihologica pentru persoane de toate varstele, examen psihologic si avize psihologice. Claudia Iordache se adreseaza in egala masura copiilor, adultilor si varstnicilor, avand cunostinte aprofundate de psihologie si adaptandu-si abordarea la particularitatile fiecarui client.  

Pretul unei sedinte in cadrul acestui cabinet de psihologie este de 150 lei.

In mediul online, mai multi clienti si-au relatat experienta avuta la acest cabinet si o recomanda pe doamna psiholog Claudia Iordarche pentru profesionalism, implicare si  atitudinea pozitiva. Persoanele care au ales-o pentru sedintele de terapie spun ca au avut rezultate bune si au reusit sa isi rezolve problemele pentru care s-au prezentat la cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Claudia Iordache
Vezi Pareri

2. Oana Dinu

Oana Dinu se inscrie pe lista celor mai apreciati psihologi, avand cabinet in Ploiesti si punand la dispozitia oamenilor sedinte de terapie individuala, terapie de cuplu, terapie de grup si evaluare psihologica. Oana Dinu este psiholog clinician si psihoterapeut in formare. Aceasta se adreseaza oamenilor care au nevoie de sprijin in vindecarea traumelor sau in regasirea sinelui, oferind fiecarei persoane care trece pragul cabinetului o abordare terapeutica personalizata, tintita pe nevoile si particularitatile sale. 

Pretul unei sedinte este de 180 lei.

Mai multe persoane au mentionat in mediul online faptul ca Oana Dinu este un psiholog bun, alaturi de care au obtinut rezultate favorabile. Aceasta este dedicata meseriei, atenta la detalii, deschisa si implicata. Clientii spun ca au beneficiat de sprijin si ajutor in situatii dificile, motiv pentru care o recomanda pe doamna psiholog Oana Dinu. 

3. Clinica Clear Mind

Pentru servicii de psihologie, locuitorii din Ploiesti sau din apropiere pot sa aleaga Clinica Clear Mind. Cu o echipa numeroasa de psihologi si psihoterapeuti, aceasta clinica asigura oamenilor o gama vasta de servicii: sedinte de consiliere psihologica, psihoterapie individuala, psihodiagnostic, terapie ocupationala etc. Clear Mind este prima clinica integrata de psihologia sanatatii si reuneste o echipa aflata in dezvoltare continua, concentrata pe tendintele actuale din domeniu si pe imbogatirea cunostintelor. Prin folosirea metodelor validate stiintific, prin experienta vasta a echipei si prin abordarea personalizata aceasta clinica reuseste sa ii ajute pe clienti in atingerea obiectivelor in materie de sanatate mintala si echilibru. 

Sedinta de consiliere psihologica are pretul de 200 lei. 

Cei care au ales aceasta clinica sunt de parere ca echipa este foarte bine pregatita, amabila si rabdatoare. Grija fata de client, implicarea si sprijinul acordat persoanelor care trec pragul cabinetului sunt cateva dintre calitatile personalului de la Clear Mind. Mai multi clienti sustin ca starea lor s-a imbunatatit considerabil dupa primele sedinte si recomanda cu incredere aceasta clinica. 

4. Maria Aldea

Cabinetul individual de psihologie Maria Aldea este situat in Ploiesti si a devenit una dintre optiunile de top ale oamenilor care merg periodic la terapie. Este unul dintre cabinetele pe care le poti alege pentru sedinte de consiliere psihologica si pentru o abordare personalizata. Maria Aldea are experienta vasta si utilizeaza metode prin care ii ghideaza pe clienti in calatoria de descoperire si intelegere a sinelui, oferindu-le sprijin in schimbarea perspectivei asupra vietii. 

Cat despre tarif, vei plati 160 lei pentru o sedinta.

Acesta e unul dintre cele mai apreciate cabinete specializate in psihologie din oras. In mediul online au fost exprimate zeci de recenzii care sustin aceasta afirmatie, clientii spunand ca au reusit sa inteleaga cauzele problemelor si sa le depaseasca. Doamna psiholog Maria Aldea este descrisa ca fiind profesionista, implicata si empatica. Aceasta este dedicata meseriei si foloseste metode adaptate la nevoile fiecarui client in cadrul sedintelor de terapie. Serviciile sunt de calitate, iar oamenii sunt ajutati sa se descopere si sa se vindece pas cu pas. 

5. Centrul Andodent

Centrul Andodent este o unitate medicala din Ploiesti care asigura si servicii de psihologie. La momentul de fata, sunt acoperite peste 20 de arii terapeutice si se doreste conturarea unei abordari medicale integrate. Initial, Centrul Andodent era un cabinet de stomatologie, insa in prezent reuneste o echipa din care fac parte aproximativ 60 de cadre medicale. Este disponibila o gama variata de servicii, oferite de catre medici specialisti care folosesc aparatura performanta. 

Pentru o sedinta in cabinetul de psihologie, se aplica tariful de 150 lei.

Oamenii care au ales Centrul Andodent apreciaza faptul ca sunt disponibile cabinete din mai multe specialitati medicale. Echipa este descrisa de profesionalism, amabilitate, empatie si transparenta in relatia medic-pacient. In fiecare dintre cabinete, oamenii beneficiaza de explicatii amanuntite si de interes din partea personalului. 

Concluzii

Decizia de a merge la psiholog este urmata de identificarea unui bun specialist, pe care il poti gasi rapid si in Ploiesti. Datorita raportului bun calitate-pret, al abordarii terapeutice eficiente si al calificarilor, psihologii prezentati mai sus pot fi considerati ca fiind cele mai bune optiuni din acest oras. Alegerea corecta a psihologului iti va aduce beneficii semnificative pe plan personal, iar efectele pozitive se vor resimti de la o sedinta de terapie la alta.