Meniu

Psiholog Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti din Caras-Severin, poti merge la psiholog in Resita pentru a primi ajutor in caz de: depresie, atacuri de panica, anxietate, dependente, afectiuni psihice etc. In acest municipiu sunt psihologi cu experienta, unii avand o vechime in bransa de peste 20 de ani, care te pot ajuta sa treci cu bine prin situatiile dificile din viata (diagnosticarea cu o boala grava, doliu, divort, separare, accident, violenta conjugala etc.).

In acest articol vei face cunostinta cu cinci psihologi bine pregatiti, care isi ofera serviciile in cabinete proprii situate in Resita. Fiecare dintre acesti profesionisti este specializat in diverse domenii si poate efectua si sedinte de psihoterapie cu copii si adolescenti. Nu ezita sa ceri ajutorul unui profesionist atunci cand ai o problema sau daca iti doresti sa incepi un program de dezvoltare personala!

Cat costa o sedinta la un psiholog din Resita?

Pretul unei sedinte la un psiholog din Resita poate fi diferit, in functie de cabinet. Consulta tabelul de mai jos, in care au fost consemnate tarifele percepute in cele mai apreciate cabinete de psihologie din oras!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Deaconescu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut
 • Servicii pentru toate varstele
 • Dezvoltare personala
 • Programe de educatie parentala
 • Terapie centrata pe emotii
 • Psihoterapie pentru adolescenti
 • Buna comunicare
Lavinia Dolot
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Evaluare psihologica
 • Psihoterapie cognitiv-comportamentala
 • Servicii pentru copii, adolescenti si adulti
 • Consiliere in probleme de comunicare, luarea deciziilor, bullying scolar
 • Terapie pentru tulburari psihologice si psihice
 • Terapie pentru ticuri motorii sau vocale
 • Terapie pentru cupluri
 • Consiliere si terapie online
Cristina Modoaca
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Psiholog cu peste 20 de ani de experienta
 • Servicii pentru persoane fizice si juridice
 • Consiliere psihologica pentru copii, adolescenti si adulti
 • Consiliere familiala
 • Psihologia muncii si psihologia transporturilor
 • Psihodiagnoza complexa
Claudiu Pupazan
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Evaluari psihologice
 • Terapie pentru gestionarea stresului
 • Consiliere pentru parinti
 • Rabdare si empatie
Loreta Toma
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut
 • Consiliere pentru cupluri si familii
 • Consiliere pentru copii si adolescenti
 • Terapie ADHD
 • Terapia tulburarii de panica
 • Tratarea dependentelor (alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc etc.)
 • Psihoterapie de grup
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la psiholog in Resita? Topul cabinetelor

Poti merge la psiholog in Resita in mai multe locatii. Iata care sunt acestea, ce pregatire, experienta si feedback au psihologii si psihoterapeutii respectivi!

1. Andreea Felicia Deaconescu

Un psiholog cunoscut si apreciat in Resita este Andreea Felicia Deaconescu. In cabinetul sau, psihologul si psihoterapeutul vine in sprijinul persoanelor de toate varstele, inclusiv copii, pentru a-si gasi drumul in viata si a infrunta toate evenimentele cu incredere in ei si prin autocunoastere. Psihologul organizeaza si un program de educatie parentala, intitulat „Cercul sigurantei”, prin care sprijina parintii sa aiba o relatie sanatoasa si bazata pe o comunicare eficienta cu copiii lor.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 de lei. 

Pentru profesionalismul de care a dat dovada in comunicarea cu ei, clientii spun despre acest psiholog ca este unul foarte bine pregatit. Oamenii au apreciat ca s-au simtit in acest cabinet ca si cum ar fi in vizita la un prieten bun si ii impartasesc acestuia din secretele si trairile cele mai ascunse, primind totodata sfaturi pretioase.

Vezi parerile pacientilor despre Andreea Felicia Deaconescu
Vezi Pareri

2. Lavinia Dolot

Inca un cabinet de psihologie la care resitenii se adreseaza cu incredere este cabinetul psihologului Lavinia Dolot, psiholog clinician cu drept de libera practica si care este si psihoterapeut la Asociatia Romana de Terapie Comportamentala si Cognitiva din Bucuresti. Lavinia Dolot este specializata in psihologie clinica si consiliere psihologica, absolvind si un curs postuniversitar de „Tehnici de interventie integrata in asistenta consumatorului de droguri”, la Facultatea de Sociologie si Psihologie de la Universitatea de Vest – Timisoara. Pe langa serviciile de la cabinet, psihologul le sta la dispozitie celor interesati si online, cu sedinte de psihoterapie sau de consiliere psihologica. Psihologul este autor al unui ghid stiintific privind evaluarea si interventia in cazul micutilor cu ADHD si al unui studiu asupra efectelor terapiei online de acceptare si angajament (e-ACT) asupra persoanelor cu anxietate.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 150 de lei si are o durata de 50 de minute.

Clientii o apreciaza foarte mult pe Lavinia Dolot, spunand ca a reusit sa le aduca speranta si lumina in viata, in momentele in care se simteau singuri, neajutorati si neincrezatori in ziua de maine. Resitenii au punctat in recenzii ca au avut parte de o buna comunicare, de un bun raport calitate-pret in privinta serviciilor si de profesionalism la cele mai inalte standarde, 

3. Cristina Rodica Modoaca

Psihologul Cristina Rodica Modoaca din Resita are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu si a absolvit Universitatea de Vest din Timisoara. In acest cabinet sunt puse la dispozitie diverse servicii, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice, si anume: examinare psihologica pentru angajare, controale periodice, psihodiagnoza organizationala, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in domeniul apararii, sigurantei nationale si ordinii publice, psihologie clinica. In ceea ce priveste serviciile pentru persoanele fizice, acestea se adreseaza si copiilor, si adultilor, incluzand psihodiagnoza complexa, consiliere psihologica individuala si familiala. 

Tariful unei sedinte la psiholog este de 130 de lei.

Cei care au beneficiat de suportul si indrumarea acestui psiholog se declara incantati de calitatile sale si de serviciile profesioniste. Blandetea, pregatirea si rabdarea sunt considerate unele dintre cele mai importante trasaturi ale psihologului, care ii fac pe oameni sa se deschida, sa se simta ascultati, indrumati si motivati sa continue schimbarea in bine din viata lor, pe care au imbratisat-o in momentul in care au decis sa mearga la terapie.

4. Claudiu Marius Pupazan

Si in Cabinetul Individual de Psihologie Marius Pupazan din Resita poti merge pentru sedinte de consiliere. Cabinetul ofera servicii de specialitate pentru copii si adulti, promovand sanatatea mentala si echilibrul emotional. Psihologul foloseste metode personalizate, care sunt adaptate varstei si nevoilor fiecarui client. Evaluarile psihologice, terapia pentru gestionarea stresului si de depasire a traumelor sunt practicate de specialist in beneficiul clientilor sai din Resita.

Pretul pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 170 de lei.

Sedintele la psiholog au fost de bun augur pentru multi clienti, care au declarat ca au remarcat un mediu de lucru profesionist, in care au simtit empatie si sprijin constan. Parintii au notat in recenziile din mediul online ca micutii lor si-au imbunatatit comportamentul si starea emotionala in urma sedintelor, iar clientii adulti au sesizat pe propria „piele” schimbarea pozitiva si durabila din viata lor.

5. Loreta Toma

Loreta Toma este psiholog format in psihoterapie integrativa, adica in: terapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie experentiala, psihoterapie centrata pe emotii, psihodrama, analiza tranzactionala. Sedintele de consiliere sunt adresate persoanelor sau cuplurilor si familiilor care doresc sa-si rezolve relatiile conflictuale, adictiile, dinamica sexuala sau sa treaca prin situatiile dificile din viata (divort, boala, doliu) cu incredere si optimism. De asemenea, psihologul ii ajuta pe resitenii care sufera de anxietate, depresie, atacuri de panica sau care sunt singuri si au nevoie sa faca fata acestei provocari. Sunt puse la dispozitie si servicii pentru copii si adolescenti, pentru tratarea: tulburarii de panica, tulburarii opozitionismului, de comportament disruptiv, ADHD etc.

Sedinta de consiliere psihologica are pretul de 150 de lei.

Feedback-ul pozitiv din partea oamenilor dovedeste profesionalismul si abilitatile deosebite ale acestui psiholog. Resitenii spun ca profesionistul a dovedit in multe situatii ca este omul potrivit la locul potrivit, oferindu-le informatii pretioase si ajutandu-i sa vada lucrurile din alta perspectiva, depasindu-si astfel: fricile, gandirea negativa si  propriile limite setate.

Concluziile noastre

Poti alege un bun psiholog in Resita din multimea de specialisti cu experienta pe care tocmai i-ai descoperit. Prin terapie, sunt identificate si abordate probleme profunde, iar resitenii pot invata strategii de gestionare a stresului sau de dezvoltare personala.

Programeaza-te la un psiholog din Resita, daca ai un disconfort emotional sau dificultati pe care simti ca nu le poti depasi! Sentimentele persistente de tristete, furia, confuzia, schimbarile bruste de  comportament, evenimentele traumatice sunt cazuri in care trebuie sa apelezi la un psiholog. Nu ezita sa iei in considerare oricare dintre specialistii de mai sus pentru a te simti din nou bine in pielea ta!