Meniu

Psiholog Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un psiholog in Severin, care sa aiba o abordare moderna a problemelor de sanatate emotionala si a tulburarilor de comportament, care sa iti poata oferi o evaluare corecta si consiliere cu ajutorul careia sa poti depasi perioada dificila prin care treci in acest moment. Daca nu stii unde sa mergi in orasul tau pentru sedinte la un specialist competent, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii utile, cu ajutorul carora te poti orienta pe piata de profil din oras.

Citeste-l pana la capat pentru a afla care este cea mai buna optiune pentru tine in Drobeta Turnu Severin si unde ar trebui sa mergi pentru servicii psihologice de calitate.

Cat costa o sedinta la psiholog in Severin?

Pretul nu este cel mai important aspect, insa este unul dintre primele lucruri la care te gandesti si pe care le poti organiza din timp in vederea vizitei la un cabinet de psiholog din Severin. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor specializate in psihologie din oras si tarifele practicate de ele pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Psiho-Expert
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihologi profesionisti si competenti
 • Dotari moderne
 • Sedinte amanuntite de evaluare si consiliere
 • Amabilitatea personalului
Elena Loredana
170 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 170 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog profesionist si experimentat
 • Varietate in oferta pentru copii si adulti
 • Solutii eficiente de psihoterapei
 • Empatia si rabdarea abordarii
 • Atmosfera relaxanta din timpul sedintelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de psiholog din Severin

Chiar daca nu dispui de multe optiuni in alegerea unui psiholog in Severin, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta emotionala si starea de bine. In acest scop, ar trebui sa afli cat mai multe informatii despre calitatea serviciilor, despre competentele psihologilor, despre oferta lor de prestatii si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul cabinetelor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Psiho-Expert

Daca esti in cautarea unui psiholog bun in Severin, Psiho-Expert este un centru specializat care reuneste cabinete de psihologie, in care poti beneficia de evaluare psihologica cu ajutorul unor baterii de teste cu licenta pentru domeniile Psihologia Muncii si Organizationala, Psihologia Apararii si Securitatii Nationale, Psihologie Educationala, Psihologia Transporturilor, selectie si plasare de personal pe piata muncii, consiliere psihologica pentru probleme variate – de la anxietate, stare de panica, probleme existentiale pana la depresie, dependenta, consiliere vocationala si de orientare profesionala, consultanta in managementul resurselor umane, cercetare psihologica si sociologica, management de proiecte in cadrul Planului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Totodata, centrul poate recomanda specialisti competenti, dintre colaboratorii sau, in logopedie, psihoterapie, formare profesionala in psihologie si formare profesionala in domeniul transporturilor. Psiho-Expert a fost infiintat in anul 2003 si este deservit de psihologi cu experienta si competente in psihologia organizationala, resurse umane, psihologia transporturilor si psihologie educationala.

O sedinta la psiholog in acest centru are pretul de 150 de lei.

Gradul de multumire a clientilor pentru serviciile Psiho-Expert este unul ridicat. Acestia apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si competentele psihologilor, sedintele amanuntite de evaluare si consiliere, dotarile cu baterii de teste moderne si amabilitatea cu care au fost intampinati.

Vezi parerile pacientilor despre Psiho-Expert
Vezi Pareri

2. Elena Loredana Mihaela

La Cabinetul de Psihologie Elena Loredana Mihaela din Severin vei beneficia de serviciile unui psiholog devotat profesiei si ale unui psihoterapeut care lucreaza cu metode moderne. Serviciile cabinetului sunt dedicate persoanelor de toate varstele si includ psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie de familie, psihoterapie de grup, parenting, logopedie, terapie ABA pentru copiii cu autism și ADHD, evaluare psihopedagogica si consiliere parinti.

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 170 de lei.

Clientii recomanda serviciile de calitate ale cabinetului, profesionalismul si experienta psihoterapeutului, varietatea de servicii pentru copii si adulti, solutiile eficiente de psihoterapie, empatia si rabdarea abordarii si atmosfera relaxanta din timpul sedintelor.

Concluzii

Municipiul resedinta al judetului Mehedinti nu are multe optiuni pentru cabinete specializate in psihologie, insa este remarcabil faptul ca poti gasi un psiholog in Severin pentru o varietate de probleme si pentru persoanele de toate varstele, de la copii si adolescenti la adulti si varstnici. De la probleme de psihologie organizationala, consiliere vocationala, resurse umane si pana la probleme emotionale personale, de cuplu, de familie, tulburari de comportament, anxietare, tulburari de spectru autist si ADHD, exista solutii de evaluare, consiliere si psihoterapie care pot imbunatati calitatea vietii persoanelor care au nevoie de ajutorul unui psiholog sau al unui psihoterapeut competent.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre serviciile de psihologie din Drobeta Turnu Severin, cu siguranta vei putea sa iei cea mai buna solutie si sa alegi cel mai potrivit cabinet pentru rezolvarea problemelor care iti afecteaza starea de bine si relatiile cu persoanele semnificative din viata ta.