Meniu

Psiholog Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iti imbunatatesti abilitatile de relationare cu cei din jur si ai ajuns la concluzia ca pentru acest lucru ai nevoie de ajutorul unui psiholog din Sibiu? Bine ai venit la acest articol, pentru ca mai jos, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta un top cinci al celor mai frecventati psihologi din Sibiu la ajutorul carora poti apela cu incredere, unde vei primi sprijinul de care ai nevoie. Este de apreciat sa apelam la un ajutor de specialitate atunci cand simtim ca problemele sau grijile cu care ne confruntam ne coplesesc, pierzand astfel controlul asupra propriei vieti. In astfel de situatii este de-a dreptul necesara interventia psihologului, care stie exact ce are de facut pentru o vindecare corecta si eficienta.

Vrei sa gasesti un psiholog bun in Sibiu? Pentru ca vrem sa te bucuri doar de rezultate ireprosabile, te indrumam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt unitatile terapeutice la care poti apela cu incredere, dar si unde vei beneficia de ajutor de specialitate. 

Cat costa o sedinta de consiliere la un psiholog in Sibiu?

Preturile aplicate pentru o sedinta de consiliere la un psiholog din Sibiu variaza de la o unitate terapeutica la alta, in functie de renumele specialistului, dar si de pregatirea sa in domeniu. Pentru a elimina orice dubiu, vrem sa iti prezentam in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele aplicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Alina Stoica
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 100 Ron
 • Rezultate ireprosabile
 • Experienta placute
 • Psiholog empatic si cald
 • Deschis si bine pregatit
 • Primire placuta
 • Amenajare cu bun gust
 • Sedinte personalizate
Madalina Pirneci
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Intelegere si calmitate
 • Rabdare si empatie
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Terapeut calificat
Ioan Poglan
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Profesionalism si calitate
 • Pasiune pentru meserie
 • Empatie si implicare
 • Atestat si calificat
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Decor placut
 • Atmosfera confortabila
Sylvyo Frunzete
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Implicare si empatie
 • Atestat si calificat
 • Cabinet primitor
 • Amenajare placuta
 • Rezultate excelente
Oana Vasiu
120 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 120 Ron
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Rezultate excelente
 • Calmitate si intelegere
 • Empatie si atitudine pozitiva
 • Experienta indelungata
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati terapeutice unde vei gasi un psiholog in Sibiu

Vrei sa te bucuri de servicii de calitate, motiv pentru care vrei sa te programezi la un psiholog in Sibiu cu o buna pregatire si cu o experienta vasta in domeniu? Nu-ti face griji. In topul de mai jos iti vom prezenta terapeuti pe care sa te poti baza si care iti vor oferi servicii de calitate, astfel incat tu sa obtii rezultatele dorite. Citeste in continuare si afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare terapeut in parte:

1. Alina Stoica

Alina Stoica este un psiholog din Sibiu la care pacientii merg cu toata increderea, pentru ca au parte de rezultatele mult asteptate. In ceea ce priveste pregatirea academica si experienta profesionala, si-a urmat studiile de master in psihologia muncii, organizationala si resurse umane, primind atestat de psihologia muncii si organizationala. Stagiul clinic l-a urmat la Spitalul de Psihiatrie Sibiu alaturi de formari in: tehnici si interventii cognitiv-comportamentale, abordarea psihoterapeutica a familiei, tehnici de abordarea clinica a copilului, psihotereapie pozitiva, evaluarea psihologica in cadrul adoptiei etc. In prezent, este membra a Asociatiei Psihologilor din Romania, Asociatiei de Psihoterapie Pozitiva si Colegiului Psihologilor din Romania. Printre serviciile pe care le pune in aplicare se numara si: consiliere, psihoterapie individuala, terapie de cuplu, copii, evaluare psihologica clinica, aviz de angajare, orientare in cariera.

Pretul aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica individuala este de 100 lei pentru o ora.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere rezultatele ireprosabile obtinute de terapeutul cu experienta Alina Stoica. Experientele pacientilor sunt placute, psihologul dand dovada de empatie, caldura, deschidere si o buna pregatire in domeniu. Cabinetul in care toti sunt primiti este placut, amenajat cu bun gust si cu multa culoare.

Vezi parerile pacientilor despre Alina Stoica
Vezi Pareri

2. Madalina Pirneci

Madalina Pirneci este un alt psiholog din Sibiu care activeaza in propriul sau cabinet de terapie, unde pacientii vor beneficia de servicii calitative si adaptate in functie de necesitatile fiecaruia in parte. Activitatea terapeutei este acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania, fiind recunoscuta ca fiind psiholog clinician in supervizare si psihoterapeut integrativ in formare. Ofera servicii de evaluare si consiliere psihologica centrate pe copil-adult-cuplu si familie, avand o buna pregatire in domeniu. Este specializata in tratarea depresiei, dar are o buna pregatire si in tratarea urmatoarelor: anxietate, fobii, tulburare de stres posttraumatic, tulburari psihice asociate bolilor somatice, atacuri de panica, dificultati de relationare, doliu, violenta domestica, stres, burnout si trauma. 

Tariful aplicat pentru o sedinta de consiliere psihologica este de 150 lei atat fizic, cat si online.

Cabinetul individual al Madalinei Pirneci din Sibiu este apreciat de aproape toti pacientii, fiecare dintre acestia bucurandu-se de o experienta placuta. Tratati cu intelegere, calmitate, rabdare si empatie, pacientii marturisesc sa au beneficiat de rezultate excelente chiar si dupa un numar redus de sedinte. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar cabinetul este placut amenajat.

3. Ioan Poglan

Un alt psiholog din Sibiu catre care iti poti indrepta atentia este Ioan Poglan, un terapeut cu experienta vasta, mai mult decat dispus sa puna capat tuturor problemelor tale emotionale si afective. Este atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, specializat in psihoterapie cognitiv – comportamentala, cu formare in Terapia Schemelor. Printre serviciile pe care le pune in aplicare sunt amintite si: psihoterapia individuala atat la cabinet, cat si online, in functie de preferinte si posibilitati, psihoterapie de cuplu, dezvoltare personala si psihoterapie de grup. In cadrul unei sedinte de terapie, care este atent personalizata in functie de problemele tale, poti trata urmatoarele: stima de sine scazuta, problemele de relationare in cuplu sau cu cei din jur, experiente dureroase (despartire, divort, pierderea unei persoane dragi, traume) si dificultati de adaptare la anumite situatii (schimbarea unui loc de munca, a domiciliului, mutarea in alta tara etc.)

Pretul unei sedinte de psihoterapie individuala este de 170 lei. 

Profesionalismul, calitatea, pasiunea pentru meserie si empatia sunt printre motivele pe care pacientii le apreciaza la Ioan Poglan. Este calificat in domeniu, asigura rezultate ireprosabile, ofera atat sedinte online, cat si in cabinet si isi primeste pacientii intr-o atmosfera primitoare, placuta si relaxanta. Cabinetul este placut decorat, astfel incat fiecare sa se simta cat mai comod si incurajat sa discute despre episoadele neplacute pe care le experimenteaza.

4. Sylvyo Frunzete

Sylvyo Frunzete asigura sedinte de psihologie in Sibiu la o calitate ridicata, prioritizand sanatatea mintala a fiecarui pacient in parte, indiferent cat de severa este problema de care sufera. In cadrul formarii sale profesionale continue, psihologul a participat la diverse cursuri, intalniri, congrese si conferinte cu tematica psihologica, dobandind astfel o multime de aptitudini si competente profesionale, cum ar fi: evaluarea adolescentului si adultului, psihodiagnoza, interventie clinica, comunicare si relationare profesionalizata etc. Este membru al Colegiului Psihologilor din Romania, Asociatiei Psihologilor Atestati din Romania si Asociatiei Psihologilor din Romania. Printre serviciile pe care le asigura sunt amintite si: evaluare comportamentala, subiectiv-emotionala, cognitiva si neuropsihologica, evaluarea personalitatii, investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice etc.

Costul aplicat pentru o consiliere psihologica individuala este de 130 lei pentru 50 de minute. 

Conform recenziilor postate in mediul online, toate sunt pozitive si apreciative cu privire la activitatea ireprosabila desfasurata de Sylvyo Frunzete. Are o buna pregatire in domeniu, este profesionist, implicat si empatic, atestat si certificat in sedintele terapeutice pe care le desfasoara. Cabinetul este unul primitor, amenajat placut, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

5. Oana Vasiu

Oana Vasiu are peste 15 ani de experienta in psihologie, fiind unul dintre terapeutii din Sibiu catre care pacientii isi indreapta atentia datorita serviciilor ireprosabile. Are titlul de psiholog clinician specialist si supervizor in psihologie clinica atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu specializari in consiliere si psihoterapie analitica. A organizat peste 30 de workshop-uri pe subiecte de autocunoastere, parenting, dezvoltare personala si tulburari emotionale. A urmat studiile de licenta in cadrul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, in prezent desfasurand urmatoarele servicii: managementul schimbarii, consultanta medicala, coaching social, coaching de dezvoltare in cariera, pregatire pentru interviu, psihoterapie.

Pretul pentru o sedinta de terapie individuala este de 120 lei.

Oana Vasiu, un psiholog cu o experienta indelungata in domeniu, asigura sedinte terapeutice personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Rezultatele obtinute sunt excelente si incep sa fie vizibile chiar si dupa un numar redus de sedinte. Aceasta da dovada de calmitate, intelegere, empatie si o atitudine pozitiva, prioritizand bunastarea pacientilor.

Concluzii

Daca vrei sa beneficiezi de ajutorul unui psiholog in Sibiu unde sa fii tratat corect in functie de problemele emotionale de care suferi, te incurajam sa iei in considerare unitatile terapeutice amintite anterior unde poti beneficia de un ajutor de specialitate. Cel mai important este sa iti faci curaj sa exprimi ceea ce se regaseste in sufletul tau, pentru ca expertul sa gaseasca o modalitate eficienta prin care sa vindece traumele si blocajele cu care te confrunti. Nu mai amana vizita la terapeut si alege calea sigura catre vindecarea sufletului.