Meniu

Psiholog Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De multe ori, sa discuti despre o problema emotionala sau despre o tulburare mintala cu cei dragi poate fi dificil si ii poate impovara, de aceea poate fi util sa ceri ajutor specializat de la un psiholog din Suceava, pe ale carui servicii de evaluare clinica si consiliere sa poti conta ori de cate ori este nevoie, in proximitatea ta. Daca nu ai identificat inca un specialist pentru nevoile si problemele tale sau daca iti doresti o alternativa la ce ai incercat pana acum, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare intre cabinetele de psihologie din oras.

Citeste-l pana la capat pentru a descoperi care sunt cei mai apreciati psihologi din Suceava, ce servicii ofera si care sunt tarifele pe care le practica.

Cat costa o sedinta la psiholog in Suceava?

Pregatirea emotionala pentru o experienta la psiholog in Suceava incepe cu o scurta cercetare, in care vrei sa afli cat mai multe despre cabinetul catre care urmeaza sa mergi. Unul dintre primele aspecte care iti vin in minte este legata de tarife. In tabelul de mai jos vei gasi numele celor mai bune servicii de psihologie din oras si preturile practicate pentru o sedinta de evaluare sau consultanta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
PsihoAroma
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 120 Ron
 • Servicii de nota 10
 • Atmosfera primitoare si relaxanta
 • Spatiu potrivit pentru destainuire si introspectie
 • Efecte benefice ale imbinarii terapiilor
 • Psiholog profesionist
 • Persoana empatica si calda
Clinica ICD
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Dotari cu echipamente moderne
 • Personal profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Solutii eficiente de tratament
Carmen Posmangiu
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Atmosfera calda si primitoare la cabinet
 • Psiholog profesionist
 • Abordare empatica
 • Rabdare si intelegere fata de clienti
 • Solutii eficiente de terapie
 • Servicii de calitate
Daniela Apetrei
120 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 120 Ron
 • Psiholog profesionist
 • Multiple arii de competenta
 • Experienta clinica bogata
 • Psihoterapie centrata pe solutii
 • Impact pozitiv in existenta clientilor
 • Servicii de calitate
Policlinica Bucovina
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Dotari moderne
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune cabinete de psiholog din Suceava

Cand este vorba despre sanatatea ta emotionala, despre probleme intime, pe care nu le poti povesti oricui, iti alegi cu grija interlocutorul, lucru cu atat mai important cu cat este vorba despre optiunea pentru un psiholog din Suceava. Pentru a te asigura ca iei o decizie buna, ai nevoie de mai multe informatii despre activitatea cabinetelor din top, despre calitatea serviciilor, ce pot oferi, care sunt competentele psihologilor si ce parere au clientii care le-au vizitat cabinetele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. PsihoAroma Therapy

PsihoAroma Therapy este un Cabinet Individual de Psihologie din Suceava, in care serviciile prestate de un psiholog bun sunt individualizate cu puterea aromaterapiei. Ionela Mihaela Dosiciuc, psiholog, psihosociolog si consilier in domeniul educational, judiciar, industrial, socio-economic, clinic, resurse umane, in arii de competenta ca mass-media, marketing, comunicare si negociere, colaboreaza cu dr. Doina Ionescu, medic specialist in medicina generala si ecografie, avand competente si certificari in iridologie,  aromaterapie  si medicina naturista. Vei gasi aici o noua abordare in psihoterapie, consiliere si informare, psihoterapii scurte si evaluare psihologica pentru adulti, copii si adolescenti.

O sedinta la psiholog in acest cabinet are pretul de 120 de lei.

Clientii sunt incantati de experienta la acest cabinet si considera ca serviciile sunt de nota 10, ca atmosfera este primitoare si relaxata si invita la destainuire, autocunoastere si identificarea de solutii, ca imbinarea consilierii cu aromoterapia are un efect benefic. Recenziile din mediul online consemneaza ca psihologul este un profesionist si o persoana empatica si calda.

Vezi parerile pacientilor despre PsihoAroma Therapy
Vezi Pareri

2. Clinica ICD

La cabinetul de psihologie al Clinicii ICD din Suceava, locuitorii judetului pot accesa o varietate de servicii la psiholog, constand in evaluare si consiliere psihologica, psihoterapie individuala si cuplu, psihoterapie copii si adolescenți, gestionarea emotionala a bolilor cronice, evaluare clinica pentru tulburari de personalitate, pentru depistarea deteriorarii cognitive (tip Alzheimer), pentru tulburare de spectru autist si Aspenger, evaluare psihologica MMSE 2 si GAFS, evaluare IADL, ADL, testare nivel IQ, testare nivel anxietate, testare nivel depresie, testare anxietate si depresie, evaluare profil personalitate. Te vei adresa aici unuia dintre psihologii bine pregatiti: Gabriela Neofet, psiholog clinician, Mihaela Mardar, psiholog clinician si psihoterapeut, si Aida Zvanciuc, psiholog clinician si psihoterapeut. Clinica ICD este prezenta de peste 30 de ani in viata sucevenilor cu servicii de diagnostic si tratament in 20 de specializari si investigatii imagistice performante. 

Pretul unei sedinte la psiholog este in acest centru de 150 de lei.

Pacientii clinicii se declara multumiti de serviciile de calitate de care au beneficiat aici, de dotarile cu echipamente moderne ale centrului medical, de profesionalismul personalului, de amabilitatea si empatia cu care au fost abordati si de solutiile eficiente de tratament.

3. Violeta Carmen Posmangiu

Violeta Carmen Posmangiu este psiholog clinician, psihoterapeut specializat in psihoterapie adleriana si art terapie. La Cabinetul de Psihologie din Suceava, se pot solicita servicii de evaluare clinica, consiliere psihologica, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si de familie, psihoterapie de grup, workshop-uri si grupuri de dezvoltare personala, terapie prin arta.

Pentru o sedinta de consiliere, psihologul percepe suma de 150 de lei.

Clientii recomanda serviciile de calitate ale acestui cabinet, atmosfera calda si primitoare, profesionalismul psihologului si abordarile sale empatice, rabdarea si intelegerea pentru persoanele care ii solicita ajutorul si solutiile eficiente de terapie care au dus la o imbunatatire considerabila a calitatii vietii.

4. Daniela Apetrei

Daniela Apetrei este psiholog si psihoterapeut care activeaza in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie propriu din Suceava, in care ofera o paleta bogata de servicii: evaluare psihologica si psihodiagnostic, evaluare psihosomatica prescolari, consiliere si informare pentru parinti, logopedie, ateliere pentru copii si adolescenti, orientare scolara si profesionala, coaching si dezvoltare personala, psihoterapie individuala, psihoterapie copii, psihoterapie de cuplu, psihoterapie adolescenti, psihoterapie de grup. 

Tariful pentru o sedinta de consiliere la psiholog este de 120 de lei.

Clientii marturisesc ca au avut o experinta placut la acest cabinet, ca serviciile sunt de calitate si diverse, ca psihologul este profesionist si are mai multe arii de competenta, ca experienta este unul dintre atuurile sedintelor de psihoterapie centrate pe solutii si ca intalnirea cu Daniela Apetrei a avut un impact pozitiv asupra existentei lor.

5. Policlinica Bucovina

La cabinetul de psihologie din cadrul Policlinicii Bucovina din Suceava te vei adresa unui specialist competent, psiholog Aida Simona Zvanciuc, pentru servicii de psihologie clinica, evaluare clinica, profil psihologic, evaluare nivel de inteligenta, consiliere psihologica pentru adulti, copii, adolescenti, cuplu si familie dezvoltare personala, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihologia muncii, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologia transporturilor, cu eliberare de avize, pentru angajare, port-arma, obtinerea permisului de conducere. Policlinica Bucovina, cunoscuta locuitorilor din Suceava si ca Policlinica Industriala, este prezenta de peste 45 de ani pe piata de servicii din oras, si ofera sucevenilor diagnostic si tratament in 20 de specializari si analize medicale in laboratorul propriu.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web al policlinicii. Pentru o sedinta de consiliere individuala la psiholog vei plati suma de 150 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru prestatiile clinicii, parerile pacientilor sunt impartite. Punctele forte mentionate sunt serviciile de calitate, dotarile moderne ale centrului medical, profesionalismul medicilor si experinta lor clinica. Pe de alta parte, sunt aspecte care ar putea fi imbunatatite, precum gestionarea programarilor, defectuoasa la momentul inregistrarii recenziilor, implicand timp de asteptare mare, si comportamentul lipsit de empatie al unora dintre cadrele medicale si administrative din unitate.

Concluzii

Daca ai decis sa ceri ajutor specializat din partea unui psiholog din Suceava, ai toate sansele sa beneficiezi de servicii de calitate, de evaluare de psihologie clinica, de consiliere competenta si de psihoterapie orientata catre solutii. Psihologii din oras ofera servicii psihologice multiple, atat pentru problemele emotionale si tulburarile mintale, cat si pentru obtinerea de acte administrative necesare la angajare, la eliberarea permisului de conducere si a celui de port-arma. 

Totodata, specialistii din Suceava au competente atat in lucrul cu adultii, cat si in evaluarea, orientarea scolara si consilierea psihologica a copiilor si adolescentilor. In functie de nevoile tale, de oferta de servicii de psihologie a fiecaruia si de alte informatii pe care le-ai aflat din lectura acestui articol, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru solutii adecvate si imbunatatirea calitatii vietii.