Meniu

Psiholog Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele emotionale si dorinta de dezvoltare pe plan profesional ii determina pe tot mai multi oameni sa apeleze la psiholog in Targu Jiu. Exista foarte multe situatii in care ajutorul unui psiholog poate face diferenta, iar cateva dintre cele mai frecvente cazuri sunt anxietatra, depresia, insomniile, lipsa motivatiei, atacurile de panica, dependentele, problemele in relatiile cu cei dragi etc. Sedintele de consiliere psihologica au rolul de a ii ajuta pe oameni sa capete un control mai mare asupra emotiilor si sa se cunoasca mai bine pe ei insisi. 

Multe persoane apeleaza la psiholog atunci cand sunt coplesite de stres si ganduri negative sau cand pur si simplu vor sa isi deblocheze potentialul maxim pe plan personal. Sa mergi la psiholog inseamna sa te descoperi pe tine insuti, prin metode si tehnici propuse de un specialist care te ghideaza catre gasirea raspunsurilor. Locuitorii orasului Targu Jiu au la dispozitie serviciile mai multor psihologi cu experienta, despre care vor afla mai multe in acest articol.

Care este cel mai bun psiholog din Targu Jiu ?

Primul lucru pe care il fac majoritatea oamenilor din Targu Jiu dornici sa lucreze cu un psiholog este sa caute optiuni de cabinete pe internet. Documentarea trebuie facuta cu interes si atentie, deoarece clientul trebuie sa rezoneze cu terapeutul ales si sa se simta confortabil in prezenta lui. Tariful pentru o sedinta este un alt aspect de interes, motiv pentru care am alcatuit un tabel care sa iti raspunda la aceasta intrebare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Larisa Ciulpan
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Psiholog cu experienta
 • Amabilitate si empatie
 • Implicare
Marin Popescu
160 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 160 Ron
 • Servicii calitative
 • Sesiuni de terapie utile
 • Rezultate bune
 • Profesionalism
 • Implicare si intelegere
Marius Firiza
130 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 130 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalism si amabilitate
 • Promptitudine in identificarea problemelor
 • Sfaturi utile
 • Sprijin si sustinere pentru client
Marcela Silvia
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psiholog foarte bine pregatit
 • Implicare si empatie
 • Strategii terapeutice evidente
 • Servicii pentru oameni de orice varsta
 • Servicii de calitate
Iuliana Dimulescu
170 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 170 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog cu experienta
 • Implicare si intelegere
 • Profesionalism si empatie
 • Atentie si interes fata de nevoile clientului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 psihologi din Targu Jiu

Cand ai multe optiuni la dispozitie, asa cum se intampla in cazul oamenilor din Targu Jiu care vor sa mearga la psiholog, e important sa te documentezi cat mai mult inainte. Pe langa costul terapiei, trebuie sa iei in calcul si alti factori: calificarile psihologului, experienta acestuia, tipurile de terapie oferite si parerea altor clienti. 

Toate aspectele mentionate anterior sunt tratate pe scurt in urmatorul clasament, care te poate ghida catre identificarea psihologului potrivit pentru tine: 

1. Larisa Ciulpan

Larisa Ciulpan este unul dintre cei mai cunoscuti psihologi din orasul Targu Jiu, iar calitatea serviciilor pe care le ofera este motivul principal. Aceasta e psiholog clinician si psihoterapeut de familie si cupluri, adresandu-se clientilor de toate varstele. Terapia pentru copii, terapia dependentei, terapia tulburarilor de comportament si consilierea premaritala sunt cateva dintre serviciile oferite in carul acestui cabinet. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, se achita suma de 150 lei.

Larisa Ciulpan este un psiholog cu experienta, ce contureaza o strategie terapeutica personalizata pentru fiecare client. Aceasta acorda atentie deosebita nevoilor celor care ii trec pragul cabinetului si le observa particularitatile, astfel incat sa poata propune metode si tehnici cu adevarat utile persoanei respective. Este amabila, implicata si intelegatoare, ascultandu-i activ pe clienti si oferindu-le sfaturi utile. 

Vezi parerile pacientilor despre Larisa Ciulpan
Vezi Pareri

2. Marin Popescu

Marin Popescu se numara printre cei mai buni psihologi care profeseaza in Targu Jiu. Acesta ofera servicii variate din domeniul psihologiei (consiliere psihologica, consiliere vocationala, dezvoltare personala etc.) si psihoterapiei (autocunoastere, psihoterapie individuala, consiliere relationara etc.) Marin Psiholog este specializat in psihoterapie adleriana si are obiectivul de a oferi oamenilor solutii si de a ii ghida in depasirea unor probleme de autocunoastere si dezvoltare personala, a dificultatilor de comunicare si altor tulburari care le afecteaza starea de bine.

Cu privire la preturi, tariful unei sedinte de consiliere este de 160 lei.

Majoritatea persoanelor care l-au ales pe Marin Popescu sunt multumite de cum au decurs sesiunile de terapie si de rezultatele pe care le-au obtinut. Psihologul da dovada de profesionalism si de atentie deosebita la detalii, tratand fiecare client cu respect, intelegere si rabdare. Acesta propune oamenilor sfaturi si tehnici utile de depasire a unor situatii delicate si de autocunoastere.

3. Marius Firiza

Marius Firiza se numara printre psihologii pe care ii poti alege in Targu Jiu pentru rezultate bune in urma sesiunilor de terapie. Activitatea acestuia se desfasoara intr-un cabinet individual de psihologie, unde oamenii pot merge pentru rezolvarea a numeroase probleme (depresie, probleme in relatiile cu cei dragi, fobii, adictii etc.) si pentru a se dezvolta pe plan personal. Marius Firiza ofera servicii de psihoterapie, psihologie clinica si psihologia muncii si organizationala, printre altele. 

La acest cabinet vei plati 130 lei pentru sedinta de consiliere psihologica.

Potrivit celor care au ales cabinetul domnului psiholog Marius Firiza, serviciile pe care acesta le ofera sunt de calitate. Profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea sunt cateva dintre trasaturile pe care clientii le-au mentionat in recenziile lor din mediul online.

4. Marcela Silvia Tascau

Pe lista celor mai apreciati psihologi care profeseaza in Targu Jiu se afla si Marcela Silvia Tascau. Aceasta e specializata in psihologie clinica, psihologia transporturilor si psihologia muncii si organizationala. Marcela Silvia Tascau si-a propus sa ii ajute pe oameni in eforturile de recapatare a echilibrului interior, de regasire a sinelui si de intelegere a situatiilor dificile pe care le traverseaza. Unul dintre scopurile sesiunilor de terapie este de a ii sustine pe clienti in incercarea de a obtine echilibrul in toate sferele vietii. 

Cat despre tarife, clientul achita 150 lei pentru sesiunea de consiliere psihologica.

Oamenii o descriu pe doamna psiholog Marcela Silvia Tascau ca fiind un psiholog foarte bun, un om de incredere si o profesionista desavarsita. Clientii spun ca au invatat sa isi controleze gandurile si sa isi gestioneze emotiile, datorita sprijinului de care au beneficiat la acest cabinet. Psihologul este implicat, empatic si rabdator cu oamenii de toate varstele.

5. Iuliana Dimulescu

Iuliana Dimulescu este unul dintre psihologii pe care trebuie sa ii iei in considerare daca vrei sa lucrezi cu un specialist din Targu Jiu si sa ai parte de o colaborare bazata pe incredere. Acest cabinet a fost deschis cu obiectivul de a oferi oamenilor un spatiu confortabil in care sa poata vorbi despre emotiile si experientele lor, astfel incat sa fie ajutati sa isi imbunatateasca starea de spirit si controlul asupra propriilor comportamente. La acest cabinet sunt investigate tulburari psihice si alt conditii patologice ce tin de sanatatea emotionala. Lista de servicii este una complexa si cuprinde psihodiagnostic, consiliere personala si psihologica, psihoterapie cognitiv-comportamentala, dezvoltare personala, terapie ocupationala etc. 

Pentru o sedinta de terapie, tariful perceput este de 170 lei.

Clientii sustin ca doamna psiholog Iuliana Dimulescu are experienta, este receptiva la nevoile oamenilor si ofera intotdeauna sfaturi cu adevarat utile. Profesionalismul, implicarea si dedicarea sunt principalele calitati ale psihologului. Mai multe persoane mentioneaza ca serviciile sunt de calitate.

Concluzii

Psihologul este persoana care te va asculta si iti va oferi sfaturi intr-o maniera obiectiva, cabinetele specializate din Targu Jiu fiind optiuni foarte bune pentru cei care locuiesc in acest oras si au luat decizia de a colabora cu un psiholog pentru imbunatatirea sanatatii pe plan emotional si psihic. Intr-un cadru confidential, psihologii te vor ghida catre autocunoastere si iti vor propune strategii prin care sa depasesti momentele dificile sau sa treci mai usor prin ele.