Meniu

Psiholog Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele emotionale si tulburarile care deriva din ele nu sunt usor de gestionat, prin urmare consideri ca este timpul sa cauti ajutor specializat, la un psiholog din Targu Mures, capabil sa iti evalueze simptomele si tulburarile prin care treci si sa te ajute sa depasesti mai usor perioada dificila prin care treci.  Daca nu stii care ar fi cea mai buna solutie pentru nevoile tale, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor de profil din oras.

Vei afla, din continutul lui, unde gasesti cele mai bune cabinete de psihologie din Targu Mures, care ar putea sa iti satisfaca nevoile.

Cat costa o sedinta la psiholog in Targu Mures?

Poate ca va fi o intalnire unica, poate ai putea avea nevoie de mai multe sedinte de consiliere la un psiholog din Targu Mures; in orice caz, ai vrea sa cunosti pretul acestui serviciu inainte de a suna la un cabinet pentru o programare. In tabelul de mai jos vei gasi numele celor mai buni psihologi din oras, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ei pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Programare Online
Dr. Radu Balanean
1 Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psiholog profesionist
 • Competente multiple
 • Gama variata de servicii
 • Persoana empatica si intelegatoare
 • Sedinte cu rezultate bune
Daniel Popescu
2
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cabinet cu standarde inalte
 • Profesionalismul si competentele psihologului
 • Atmosfera relaxanta din timpul sedintelor
 • Solutii eficiente oferite in cadrul intalnirilor
Ioana Florea
3 Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Consiliere psihologica porneste de la 130 Ron
 • Experienta vasta
 • Calmitate si rabdare
 • Implicare si empatie
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Mediu confortabil
Centrul Psihotip
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal profesionist
 • Competenta si experienta
 • Dotari moderne
 • Empatie si amabilitate
 • Atmosfera primitoare
Corina Lung
180 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 180 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Psiholog profesionist si experimentat
 • Abordare blanda si empatica
 • Metode de lucru moderne
 • Atmosfera placuta in timpul sedintelor
Dr. Cosmin Popa
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Profesionalism desavarsit
 • Competente multiple
 • Abordare stiintifica moderna
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun psiholog in Targu Mures?

Este in joc sanatatea ta emotionala si starea de bine, de aceea ai vrea sa beneficiezi de cele mai bune servicii la un psiholog din Targu Mures. Pentru a te asigura ca iei cea mai buna decizie in alegerea cabinetului, ai nevoie de mai multe informatii despre activitatea fiecareia dintre unitatile de psihologie incluse in clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre nelamuririle tale si datele necesare unei hotarari bine intemeiate rational. Vei afla despre standardele la care lucreaza psihologii din top, despre calificarile lor, gama de servicii si parerile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Dr. Radu Balanean

La Cabinetul de Psihologie, Psihoterapie, Sexologie vei gasi un psiholog dedicat, dr. Radu Balanean, care pune la dispozitia locuitorilor din Targu Mures servicii in condiţii de confidentialitate garantata, la cabinet sau online: evaluare psihologica, investigarea si psihodiagnosticul tulburarilor psihice, consiliere psihologica, psihoterapie, hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana, educatie pentru sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere, consiliere de cuplu indiferent de relatie sau varsta, consiliere pentru tineri, consiliere pentru parinti, consilierea conflictelor, optimizarea si dezvoltarea invatarii eficiente, educatie psihosexuala si sexuala, consiliere psihosexologica si sexologica, terapie sexologica si psihosexologie, consiliere psihologica LGBTQ + Friendly, LGBT Friendly, Gay Friendly, consiliere psihologica pentru parinti LGBTQ+ Friendly, LGBT Friendly, Gay Friendly, consiliere filosofica, consiliere spirituala, consiliere pastorala interconfesionala, consiliere de nutritie. Radu Balanean este psiholog, psihoterapeut, sexolog absolvent al facultatii de medicina si doctor in sociologie, in domeniul socio-psiho-socilogie.

Pretul unei sedinte la psiholog este de 150 de lei la acest cabinet.

Clientii cabinetului sunt incantati de experienta inregistrata aici si isi exprima multumirea prin intermediul recenziilor din mediul online. Potrivit acestora, serviciile sunt de calitate, psihologul este un profesionist cu multiple competente, cu o gama variata de sedinte de consultatii, evaluari si psihoterapie, o persoana empatica si intelegatoare, iar rezultatele sedintelor au fost excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Radu Balanean
Vezi Pareri

2. Daniel Popescu

Daniel Popescu este un apreciat psiholog, psihoterapeut si sexolog de catre clientii care ii viziteaza Cabinetul Individual Privat de Psihologie din Targu Mures, in care pot beneficia de servicii de psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie de familie, de evaluare si consiliere in psihologie clinica, de evaluare, consiliere si terapie in sexologie, consiliere pentru copii si adolescenti, consiliere de parenting, precum si de autocunoastere si dezvoltare personala.

Pentru o sedinta la psiholog, vei plati aici suma de 150 de lei.

Clientii cabinetului recomanda serviciile de calitate, standardele inalte ale cabinetului, orientarea catre client, profesionalismul si competentele psihologului, atmosfera relaxanta din timpul sedintelor si solutiile eficiente oferite in cadrul intalnirilor de consiliere sau de psihoterapie.

3. Ioana Adriana Florea

Cabinetul psihologic condus de Ioana Adriana Florea, situat in Targu Mures, este o optiune de incredere pentru cei care cauta ajutorul unui psihoterapeut, specializat in terapia familiala relationala. Ioana Florea a finalizat recent formarea in psihoterapie de familie si este pasionata sa isi aplice cunostintele pentru a sprijini pacientii in rezolvarea problemelor acestora. Cu o experienta initiala in domeniul psihologiei dobandita prin lucrul la Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Psihopedagogica Mures si Fundatia Buckner, Ioana Florea este dedicata sa ofere servicii de consiliere adaptate nevoilor fiecarui pacient. Ea intampina fiecare persoana cu amabilitate si se straduieste sa creeze un mediu primitor si confortabil in cabinetul sau.

Pretul pentru o consiliere psihologica pentru adulti variaza intre 130 lei si 180 lei.

Datorita experientei vaste, calmitatii, rabdarii, implicarii si empatiei de care da dovada, psihologul Ioana Florea este apreciata pentru serviciile si sedintele de terapie pe care le desfasoara. Sedintele sunt atent personalizate in functie de necesitatile pacientilor, dar si de varsta acestora, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente si vizibile inca de la primele intalniri. Atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii, iar cabinetul este placut amenajat, astfel incat fiecare pacient sa se simta confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Ioana Adriana Florea
Vezi Pareri

4. Centrul Psihotip

Centrul Psihotip din Targu Mures este o clinica specializata in probleme de sanatate mintala, psihiatrie, psihologie si psihoterapie, in care poti avea acces la sedinte la psiholog, pentru psihoterapie si consiliere psihologica, psihoterapie/consiliere psihologica solicitata de Serviciul de Probatiune, psihologie clinica: psihodiagnostic si evaluare clinica, psihologie aplicata in domeniul apararii, ordinii publice si siguranței nationale, terapie cognitiv-comportamentala; testare IQ (coeficient de inteligenta) si testare MMSE pentru dementa, consiliere de cuplu si de familie. Te vei adresa psih. Aurora Manolachi, psiholog principal psihologie clinica si psihoterapeut specialist. 

Tariful pentru o sedinta la psiholog este de 180 de lei.

Centrul Psihotip inregistreaza numai pareri favorabile din partea pacientilor si clientilor care l-au vizitat. Acestia apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul personalului, competentele si experienta medicilor si psihologilor, dotarile moderne, empatia si amabilitatea si atmosfera primitoare.

5. Corina Lung

La Cabinetul Psihologului Corina Lung din Targu Mures poti accesa consiliere psihologica pentru adulti, copii si adolescenti, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si de familie, parenting, consiliere crestina si evaluare clinica. Corina Lung este psiholog si psihoterapeut cu experienta si detine cursuri si calificari in psihoterapie de cuplu si familie, parenting, schematherapy, terapie cognitiv – comportamentala, consiliere crestina, consiliere educationala si psihologie clinica.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Costul unei sedinte de consiliere psihologica este de 180 de lei.

Clientii cabinetului sunt multumiti de serviciile de calitate ale psihologului Corina Lung, de profesionalismul si experienta ei, de abordarea blanda si empatica, de metodele de lucru moderne si de atmosfera placuta din timpul sedintelor.

6. Dr. Cosmin Popa

Conf. univ. dr. Cosmin O. Popa este psiholog clinician, psihoterapeut cu o abordare interdisciplinara si metode psihoterapeutice validate stiintific, certificat international in cadrul Beck Institute of Cognitive-Behavior Therapy, din Philadelphia, SUA, si totodată doctor in medicina, specialitatea psihiatrie. Este conferențiar universitar in cadrul Facultatii de Medicina in Limba Engleza a Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie ,,George Emil Palade” din Targu Mures si vicepresedinte al Comisiei de Psihologie Clinica si Psihoterapie din cadrul Colegiului Psihologilor din Romania (CPR). La Cabinetul sau Individual Privat de Psihologie si Psihoterapie, dr. Cosmin Popa pune la dispozitia clientilor evaluare si consiliere psihologica, psihoterapie CBT pentru depresie, psihoterapie CBT pentru anxietate, terapie prin acceptare si angajament, psihoterapia tulburarilor emotionale, psihoterapie CBT pentru tulburari de personalitate si psihoterapie cognitiv-comportamentala.

La acest psiholog, pretul sedintei este de 200 de lei.

Clientii cabinetului declara ca au avut o experienta pozitiva aici, cu servicii de calitate, profesionalism desavarsit din partea psihologului, competente multiple, o abordare stiintifica moderna a problemelor cu care s-au confruntat si rezultate bune in starea de spirit si capacitatea de a depasi problemele cu care s-au confruntat.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile de psihologie si psihoterapie din oras, nu este dificil sa gasesti un cabinet bun de psiholog in Targu Mures. Municipiul resedinta a judetului Mures este un adevarat centru de excelenta in psihologie, prin standardele inalte de activitate ale cabinetelor, prin calificarile si competentele multiple ale specialistilor in acest domeniu si prin metodele moderne de abordare in evaluare, consiliere si terapie. 

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre cabinetele de psihologie din Targu Mures, cu siguranta vei lua o decizie inteligenta si bine intemeiata rational, alegand un psiholog care sa iti satisfaca in mod optim nevoile de sanatate emotionala si exigentele.