Meniu

Psiholog Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru evaluare clinica, consiliere individuala, de cuplu sau de grup, poti apela cu incredere la serviciile unui psiholog din Timisoara. Vei gasi specialisti bine pregatiti si dedicati meseriei, care activeaza in cabinete moderne, individuale sau in cadrul unei clinici care se ocupa cu sanatatea mintala si emotionala a persoanelor din judetul Timis.

Daca nu ai gasit inca un psiholog bun, acest articol iti pune la dispozitie informatii bine documentate, cu ajutorul carora te vei putea orienta pe piata de profil din Timisoara.

Cat costa o sedinta la psiholog in Timisoara?

Fie ca apelezi la o simpla evaluare, fie ca iti doresti consiliere periodica, vrei sa stii ce pret are o sedinta la psiholog in Timisoara, pentru a te pregati din timp pentru achitarea onorariului acestui profesionist. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor, psihologilor si al clinicii catre care ai putea sa mergi pentru a beneficia de experienta si competentele unui bun practician in psihologie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Programare Online
Madalina Raducea
1 Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist
 • Experienta in lucrul cu clientii
 • Fire blanda si empatica
 • Atmosfera relaxanta la sedinte
 • Sedinte de psihoterapie eficiente
Meda Ciacia
2
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Psihoterapeut exceptional
 • Profesionalism
 • Empatie si grija fata de clienti
 • Bun comunicator
 • Ghid catre solutia optima pentru vindecare emotionala
Med Anima
3
170 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 170 Ron
 • Clinica la standarde inalte
 • Servicii de calitate
 • Personal de nota 10
 • Medici si psihologi bine pregatiti si amabili
 • Dotari moderne
 • Solutii terapeutice eficiente
Dr. Aljobory Center
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Clinica moderna
 • Aparatura de ultima ora
 • Consultatii temeinice
 • Investigatii performante
 • Personal amabil si empatic
Andreea Tanko
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist si competent
 • Empatie si rabdare fata de clienti
 • Atmosfera calma si relaxanta in cadrul sedintelor
 • Interior placut amenajat
Oana Tudor
150 Ron
 • Pret sedinta Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog profesionist si amabil
 • Empatie si caldura in abordare
 • Ambient placut la cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun psiholog in Timisoara?

Nu vrei doar un psiholog in Timisoara, ci il vrei pe cel mai bun pentru nevoile si exigentele tale, competent in problema pe care o ai de rezolvat. Pentru o alegere buna, ai nevoie de mai multe informatii despre profesionistii din top, despre calitatea serviciilor lor, despre competentele si ariile lor de interes in pregatire si, nu in ultimul rand, despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul pentru multe dintre intrebarile tale.

1. Madalina Raducea

Psihologul si psihoterapeutul Madalina Raducea pune la dispozitia timisorenilor servicii de evaluare clinica, consiliere, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie pentru copii si adolescenti si psihoterapie online. Sedintele pot fi accesate atat online, cat si la Cabinetul individual de Psihologie din Str. Eugeniu de Savoya, Nr. 9, infiintat in Timisoara in anul 2009. Expertiza profesionala a Madalinei Raducea, psiholog cu experienta, include depresie, anxietate, atacuri de panica, frici, obsesii, traume emotionale cauzate de  probleme relationale, gelozie, infidelitate, sarcina nedorita, divort sau separare. 

Pentru o sedinta la psiholog in Timisoara, pretul in acest cabinet este de 200 de lei.

Gradul de multumire a clientilor pentru prestatiile cabinetului este unul ridicat. Acestia apreciaza ca serviciile sunt de calitate, rezultat al profesionalismului si experientei psihoterapeutului, al firii blande si empatice manifestate in raport cu persoanele care ii solicita ajutorul de specialitate. Totodata, acestia consemneaza ca in cadrul sedintelor atmosfera este senina si relaxata, iar rezultatele psihoterapiei nu au intarziat sa apara. 

Vezi parerile pacientilor despre Madalina Raducea
Vezi Pareri

2. Adriana Meda Ciacia

Evaluarea psihologica si conceptualizarea clinica, psihoterapia individuala, de cuplu si de grup, a copilului, familiei si adultului, cu aplicatie generala, si educatia parentala sunt competentele pe care le detine Adriana Meda Ciacia, psiholog si psihoterapeut autonom, cu formare in psihoterapie familiala sistemica, atestat de Colegiul Psihologilor din  Romania. De serviciile ei poti beneficia in cadrul Cabinetului Individual de Psihoterapie din Str. Gh. Lazăr nr. 9, Timisoara. Specialistul evalueaza si trateaza persoane care sufera de tulburari afective si anxioase, ca urmare a unor evenimente traumatice, cum ar fi despartirea de o persoana draga, doliul, divortul, abuzul, situatii tensionate la locul de munca, relatii de familie sau personale problematice.

Preturile practicate sunt publicate pe site-ul web. Sedinta la psiholog te va costa aici 150 de lei.

Opiniile clientilor fata de cabinetul de psihologie al Adrianei Meda Ciocia reflecta multumirea pentru serviciile de calitate primite, pentru profesionalismul, empatia si grija fata de nevoile persoanelor suferinde ale unui psihoterapeut exceptional, un bun comunicator si un ascultator implicat, care ghideaza clientul catre solutia optima de rezolvare sau de vindecare. 

3. Clinica Med Anima

Infiintata in anul 2023 in Timisoara, Clinica Med Anima reprezinta destinatia ideala pentru persoanele care sufera de tulburari mintale si emotionale si vor sa combine expertiza psihiatrica cu evaluarea psihologica si psihoterapie, competentele medicului cu cele ale unui psiholog. Serviciile Med Anima includ diagnostic si tratamente diverse in psihiatrie si psihologie, terapia prin stimulare magnetica transcraniana, psihoterapie, terapie prin realitate virtuala, tratament pentru tulburari de memorie, terapie prin stimulare cognitiva asistate pe computer, consiliere si psihoterapie la cabinet. Med Anima conteaza pe o echipa bine pregatita si dedicata, alcatuita patru medici psihiatri, un neurolog, trei psihoterapeuti si trei psihologi clinicieni. Centrul medical din Timisoara este parte integranta a retelei cu acelasi nume, care dispune de o clinica in Iasi, inca din anul 2013, si una in comunca Belcesti, Iasi. 

Tariful pentru o sedinta la psiholog este de 170 de lei.

Desi aflata la inceput de drum pe piata medicala privata din Timisoara, Med Anima inregistreaza aprecieri favorabile din partea pacientilor. Acestia isi exprima parerea in recenziile din mediul online, afirmand ca este o clinica cu standarde inalte, cu servicii de calitate, personal de nota 10, bine pregatit si amabil, dotari moderne si solutii terapeutice eficiente.

4. Dr. Aljobory Medical Center

Pentru o evaluare la psiholog si sedinte de psihoterapie in Timisoara, te poti adresa Clinicii Dr. Aljobory, care s-a impus pe piata serviciilor de sanatate privata din oras inca din anul 2011, astazi dispunand de 15 specialitati, pentru diagnostic si tratament:  bronhoscopie, cardiologie, chirurgie cardiovasculara, chirurgie plastica, dermato-venerologie, endocrinologie, gastroenterologie, obstretica-ginecologie, neurologie, nutritie-dietetica, ORL, ortopedie, pneumologie, psihologie si urologie. Cabinetul psihologic este deservit de Julian Craciun, psiholog clinician si psihoterapeut cu experienta. Dr. Aljobory Medical Center ofera pacientilor din judetul Timis consultatii si investigatii cu aparatura performanta, ecografii de acuratete. Colectivul de medici este alcatuit in mare parte din specialisti afiliati unor institutii spitalicesti din oras, ceea ce poate fi util pentru pacientii care au nevoie si de spitalizare pentru afectiunile de care sufera, interventii chirurgicale si recuperare postoperatorie.

Evaluarea psihologica in cadrul clinicii are pretul de 180 de lei. Pentru o sedinta de psihoterapie, pretul este de 150 de lei.

Pacientii se declara multumiti de Dr. Aljobory Medical Center, mentionand ca este o clinica moderna, dotata cu aparatura de ultima ora, in care se pot obtine consultatii si investigatii temeinice, de mare acuratete. Se apreciaza ca centrul este deservit de medici profesionisti, iar intregul personal de aici este caracterizat de amabilitate si empatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Medical Center
Vezi Pareri

5. Andreea Tanko

Andreea Tanko este psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in terapie sistemica familialas de cuplu, terapie cognitiv comportamentala, terapie de familie centrata pe emotii, terapie dialectic comportamentala, terapia schemelor si in formare in psihoterapia integrativa a traumei. La Cabinetul Individual Privat de Psihologie din Timisoara, timisenii pot accesa servicii pentru copii, adolescenti, adulti, familii si cupluri. Psihologul are, de asemenea, competente in patologia Borderline, disfunctiile de comportament alimentar si in atasamente nocive.

In acest cabinet, sedinta la psiholog are un tarif de 150 de lei.

Cabinetul inregistreaza multe recomandari din partea clientilor multumiti. Acestia declara ca serviciile prestate sunt de calitate, psihologul este profesionalist si competent, abordeaza persoanele care ii solicita ajutorul cu empatie si rabdare, sedintele de psihoterapie se desfasoara intr-o atmosfera calma si relaxanta, iar interiorul cabinetului este placut amenajat. 

6. Oana Tudor

Oana Tudor este psiholog si psihoterapeut in Supervizare – Psihoterapie Centrata pe Persoana, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Isi desfasoara activitatea atat in cadrul Cabinetului individual de Psihologie Oana-Cezarina Tudor din Strada Iancu Vacarescu din Timisoara, cat si prin sedinte online. Poti accesa serviciile sale in oricare dintre cele doua moduri, solicitand consiliere psihologica sau psihoterapie individuala.

Pentru o sedinta la psiholog, pretul practicat de cabinet este de 150 de lei.

Clientii declara ca au avut o experienta buna la acest cabinet de psihologie din Timisoara si sunt incantati de serviciile de calitate, de profesionalismul si amabilitatea psihologului, de empatia si caldura cu care au fost abordati si de ambientul placut in care au loc sedintele.

Concluzii

Daca te-ai hotarat sa apelezi la un psiholog in Timisoara, ai acces aici la servicii de calitate de evaluare si consiliere psihologica, oferite de profesionisti dedicati si bine pregatiti in domeniu. Fie ca ai nevoie de evaluare clinica, de consiliere individuala, de cuplu sau de grup, exista specialisti calificati pentru a te ajuta sa depasesti dificultatile si sa-ti imbunatasesti sanatatea mintala si emotionala. Cu o varietate de optiuni disponibile si tarife accesibile, ghidat de informatiile din acest articol, identificarea unui psiholog care sa corespunda nevoilor tale este mai usoara ca oricand. Alege cu incredere un profesionist din Timisoara care sa te sprijine in solutionarea problemelor cu care te confrunti.