Meniu

Psiholog Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la psiholog in Valcea pentru ca te confrunti cu dificultati in gestionarea emotiilor, nu reusesti sa fii productiv la locul de munca, traversezi o etapa delicata sau pur si simplu iti doresti sa cresti pe plan personal? Un specialist in psihologie te poate sustine sa depasesti perioadele dificile si sa te redescoperi, sesiunile de terapie fiind potrivite pentru oameni de toate varstele. Terapia este o metoda de imbunatatire a calitatii vietii si de gasire a raspunsurilor la intrebari care te framanta. 

Psihologul este persoana care te va ajuta sa gestionezi probleme precum anxietatea, depresia, dependentele, dificultatile de a mentine relatii cu cei din jur si imposibilitatea sau teama de a iti comunica emotiile. Unui psiholog poti sa te adresezi inclusiv cand ai probleme cu somnul sau cand iti doresti sa treci peste o trauma de care esti constient, cum ar fi abuzul in familie sau un accident. 

Care este cel mai bun psiholog din Valcea si cat costa o sedinta?

Daca locuiesti in Valcea si vrei sa lucrezi cu un psiholog, primul pas este sa vezi ce cabinete ofera acest serviciu si care sunt cele mai apreciate. Experienta psihologului este cel mai important criteriu, dar si costurile pot influenta alegerea finala. Iata care sunt cele mai cautate cabinete de psihologie si ce tarif percep pentru o sedinta de consiliere psihologica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consiliere psihologica
Rating
Website
Beatrice Stefan
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Psiholog bine pregatit
 • Rabdare si empatie
 • Servicii diversificate
Ionela Glont Neacsa
100 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 100 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Interes fata de nevoile si obiectivele clientului
 • Sfaturi utile si recomandari personalizate
 • Implicare si empatie
 • Servicii de calitate
Lavinia Petrosanu
140 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 140 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Terapeut cu experienta
 • Comunicare eficienta
 • Blandete si implicare
 • Metode utile si terapii personalizate
 • Atentie la nevoile clientului
 • Cabinet vesel si primitor
Irina Dumitrescu
150 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 150 Ron
 • Terapii eficiente si diversificate
 • Experienta in domeniul medical
 • Profesionalism
 • Empatie si rabdare
 • Servicii de calitate
Adrian Daniel Sandu
200 Ron
 • Pret Consiliere psihologica 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Portofoliu complex de servicii
 • Abordare personalizata
 • Sfaturi utile si recomandari adaptate la nevoi si obiective
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 psihologi din Valcea

Multi psihologi cu experienta din Valcea se adreseaza oamenilor de toate varstele, deoarece problemele emotionale sunt preponderente in randul populatiei inca de la varste fragede. Daca ai luat decizia de a merge la terapie, cel mai important pas a fost deja facut. Nu mai ramane decat sa gasesti un psiholog bun si sa vezi daca rezonezi cu acesta sau ai nevoie de o alta abordare. 

Pentru a iti fi mai usor sa gasesti din prima psihologul potrivit, am alcatuit un clasament care ofera detalii despre cei mai cautati psihologi din Valcea. Din acesta vei afla mai multe despre calificarile psihologilor si despre experienta altor oameni in cabinetul lor:

1. Maria Beatrice Stefan

In Valcea, unul dintre cei mai cautati psihologi este Maria Beatrice Stefan. Aceasta are experienta si calificare in psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologiei muncii si organizationale, psihologie clinica si psihologia transporturilor. Lista de servicii a cabinetului este una vasta si cuprinde evaluare psihologica si psihodiagnostic, consilierea angajatilor, intocmire raport psihodiagnostic etc. Prin cursuri postuniversitare, psihologul si-a dezvoltat cunostintele, pregatirea si implicit gama de servicii pe care le ofera clientilor sai. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, tariful este de 150 lei.

Clientii care au ales serviciile acestui cabinet le recomanda cu incredere, sustinand ca au intalnit acolo un psiholog profesionist, amabil si rabdator. Empatia si intelegerea sunt alte doua calitati definitorii ale doamnei psiholog Maria Beatrice Stefan. Terapiile sunt personalizate si se ofera servicii diversificate din sfera psihologiei. 

Vezi parerile pacientilor despre Maria Beatrice Stefan
Vezi Pareri

2. Ionela Cristina Glont Neacsa

Ionela Cristina Glont Neacsa este unul dintre psihologii renumiti din Valcea, care ofera servicii de psihologie clinica, psihologia muncii, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale si psihologia transporturilor. Aceasta a ales o cariera in psihologie din dorinta de a sustine comunitatea in redobandirea echilibrului interior si de a ii ajuta pe oameni sa gaseasca in interior puterea si motivatia de care au nevoie pentru a isi indeplini obiectivele.

Pretul unei sedinte de terapie la acest cabinet este de 100 lei.

Profesionalismul, empatia si implicarea sunt principalele motive pentru care clientii o recomanda pe doamna psiholog Ionela Cristina Glont Neacsa. Aceasta da dovada de experienta vasta si de interes fata de nevoile si obiectivele clientului, caruia ii ofera sfaturi utile si recomandari personalizate. 

3. Lavinia Petrosanu

Un psiholog foarte bun din Valcea, ale carui servicii sunt dedicate oamenilor de orice varsta, este Lavinia Petrosanu. Evaluarea psihologica si sesiunile de consiliere desfasurate in acest cabinet se adreseaza in egala masura copiilor, adolescentilor si adultilor. Aceasta foloseste metode de actualitate si efectueaza o analiza psihologica detaliata inainte de a contura o strategie terapeutica adaptata la nevoile, obiectivele si particularitatile unice ale clientului. In linii mari, psihologul are obiectivul de a oferi clientilor un spatiu confortabil in care sa vorbeasca despre emotiile lor si sa fie ghidati in calatoria de redescoperire a sinelui. Sunt disponibile inclusiv servicii de logopedie. 

In ceea ce priveste costurile, o sedinta de consiliere la acest cabinet costa 140 lei.

Oamenii care au ales-o pe Lavinia Petrosanu sustin ca este un psiholog deosebit, care lucreaza foarte bine cu copiii si care foloseste metode utile de rezolvare a problemelor de comportament. Aceasta are experienta vasta, comunica eficient cu clientii si se concentreaza pe nevoile acestora. Blandetea si implicarea sunt alte calitati apreciate la doamna psiholog. Sfaturile sunt utile si terapiile dau roade atat in cazul copiilor, cat si in cazul adultilor. Cabinetul este primitor, vesel si atractiv pentru copii. 

4. Irina Dumitrescu

Un alt psiholog foarte bun din Valcea este Irina Dumitrescu. La cabinetul sau poti beneficia de evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala. Irina Dumitrescu este psiholog clinician si psihoterapeut autonom, avand experienta vasta in domeniul terapiei cognitiv-comportamentale. Aceasta a profesat si in domeniul medical, iar in prezent ofera oamenilor solutii de gestionare si depasire a problemelor de natura emotionala. 

Pentru o sedinta de consiliere psihologica, se aplica tariful de 150 lei.

Irina Dumitrescu este un psiholog cu exprienta vasta, care se implica in sesiunile de terapie si propune oamenilor solutii care li se potrivesc. Profesionalismul, empatia si rabdarea sunt alte calitati care o recomanda. Serviciile sunt de calitate si diversificate, iar experienta in domeniul medical se reflecta in grija acordata nevoilor clientului.

5. Adrian Daniel Sandu

Adrian Daniel Sandu este unul dintre psihologii care isi desfasoara activitatea in Valcea si la care poti apela pentru sedinte de consiliere psihologica. Serviciile la acest cabinet sunt dedicate persoanelor de orice varsta, familiilor si cuplurilor care au nevoie de sustinere in depasirea unor dificultati psiho-emotionale, care trec printr-o perioada grea sau care isi doresc sa se dezvolte pe plan personal. Lista de servicii este una complexa si cuprinde, printre altele, consiliere psihologica, psihoterapie individuala (pentru clienti de toate varstele), psihodiagnostic, terapie logopedica etc. 

Pretul unei sedinte de consiliere psihologica este de 200 lei.

Adrian Daniel Sandu este recomandat de majoritatea oamenilor care i-au ales serviciile si care au subliniat in recenziile lor profesionalismul, amabilitatea si implicarea psihologului. Acesta ofera oamenilor sugestii si sfaturi care se muleaza perfect pe nevoile lor si care ii ajuta sa depaseasca blocajele emotionale. 

Concluzii

Pragul cabinetelor psihologilor din judetul Valcea este trecut de tot mai multi oameni, iar acest lucru reflecta importanta tot mai mare acordata sanatatii mintale. Psihologul este cel care te poate ajuta sa treci cu brio peste perioadele stresante din viata ta, sa te retragi din relatiile toxice si sa iti atingi potentialul maxim pe plan personal.