Meniu

Psihoterapeut Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti este tot mai dificil sa faci fata insomniilor si nici macar nu stii de ce te confrunti cu ele, iar prietenii iti recomanda sa mergi la un psihoterapeut in Arad? Poate ai un proiect important sau o intalnire formala a doua zi sau, pur si simplu, nu poti adormi din cauza unor ganduri care activeaza in subconstient – indiferent care ar fi situatia cu care te confrunti, asigura-te ca apelezi la un ajutor de specialitate cand simti ca pierzi controlul. Somniferele administrate in exces nu sunt o solutie, sunt doar o varianta la care poti apela temporar. Adevarata solutie este sa afli ce incearca subconstientul sa iti comunice si cum poti ajunge la o pace cu acesta. 

In Arad exista trei cabinete de psihoterapie la care poti apela cu incredere si unde vei primi ajutorul de care ai nevoie. Stim cat de important este pentru tine sa gasesti un terapeut profesionist, care sa stie exact ce metode si tehnici sa aplice pentru a-ti trata eficient problema. Citeste in continuare si afla care sunt variantele pe care ti le recomandam.

Cat costa o sedinta de psihoterapie in Arad?

Daca ai luat hotararea de a te programa pentru o consiliere psihoterapeutica in Arad, cel mai bine ar fi sa stii care sunt preturile practicate pentru un astfel de serviciu, astfel incat sa ai cat de cat idee in legatura cu bugetul pe care trebuie sa il pregatesti. Iata care sunt preturile practicate in orasul tau pentru o sedinta de psihoterapie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Nemeti Pasca
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Prezenta calma si calda
 • Rabdatoare
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Atitudine prietenoasa
 • Studii superioare
Cezar Batrin
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Abordare moderna
 • Sedinte personalizate
 • Amenajare placuta
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Activitate corect organizata
Doina Inklovits
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Sedinte calitative
 • Amabilitate si caldura
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Pasiune pentru domeniu
 • Cabinet modern
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati terapeutice unde vei gasi un psihoterapeut in Arad 

Conteaza foarte mult sa gasesti un psihoterapeut in Arad cu care sa rezonezi, pentru ca sedintele terapeutice sa fie unele cu o reusita maxima. Pentru a-ti simplifica munca, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top trei al celor mai frecventate unitati terapeutice in cadrul carora vei gasi psihologi cu o experienta vasta in domeniu. Afla tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte, dar si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti care au apelat la serviciile lor:

1. Ioana Nemeti Pasca

Ioana Nemeti Pasca este un psihoterapeut din Arad cu o buna pregatire in domeniu, care asigura sedinte terapeutice adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Este atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca Psiholog cu drept de libera practica, in specialitatea Psihoterapie sistemica de familie si cuplu. A absolvit cursurile Facultatii de Sociologie si Psihologie, specializarea Psihologie, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. De asemenea, este specializata in consiliere premaritala, hipnoza, terapie de grup si training. Printre serviciile pe care le ofera merita amintite si: psihoterapie individuala, de cuplu (terapia divortului), psihoterapie pentru copii si adolescenti, de familie (consiliere si informare parinti), coaching si dezvoltare personala, terapie de grup. 

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala este de 200 lei.

Prezenta calma, calda si rabdatoare a Ioanei Nemeti Pasca este de un real ajutor pentru pacientii care se confrunta cu diverse tulburari comportamentale. Cabinetul este placut amenajat, atmosfera este primitoare, sedintele de consiliere psihoterapeutica decurg ireprosabil, iar atitudinea terapeutului este intotdeauna prietenoasa si pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Ioana Nemeti Pasca
Vezi Pareri

2. Cezar Batrin

Cezar Batrin are propriul sau cabinet de psihoterapie in Arad, in cadrul caruia asigura servicii ireprosabile pentru fiecare pacient in parte. Pentru ca a urmat studii superioare in cadrul unui mediu universitar prestigios si are o experienta vasta in domeniu, terapeutul poate asigura un psihodiagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament, adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Printre serviciile pe care le pune la dispozitie se numara si: psihologie clinica, consiliere psihologica, evaluare clinica pentru dosar cu handicap, evaluare clinica emotii, ganduri, comportamente, tratarea depresiei, anxietatii, insomniei, traumelor, stresul etc. Acesta organizeaza o multime de grupuri, cum ar fi cele de parenting, dezvoltare personala.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie la Cezar Batrin este de 180 lei.

Sedintele puse in aplicare de Cezar Batrin sunt atent adaptate in functie de necesitatile pacientilor, multi dintre acestia fiind multumiti de abordarea sa moderna si personalizata. Cabinetul in care isi desfasoara activitatea este placut amenajat, pacientii simtind ca pot sa vorbeasca liber, fara nicio bariera. Acesta da dovada de o buna pregatire, implicare si empatie in actul medical, activitatea sa fiind corect organizata.

3. Doina Inklovits

Doina Inklovits este un alt psihoterapeut din Arad spre care iti recomandam sa iti indrepti atentia, datorita serviciilor sale ireprosabile. A absolvit studiile de licenta la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei la Universitatea din Bucuresti si pe cele masterale la specializarea Psihologie clinica si psihopatologie la Universitatea de Vest din Timisoara. In cadrul cabinetului sau individual axat pe psihoterapie Adleriana sunt puse in aplicare urmatoarele tipuri de sedinte: psihoterapie individuala, de cuplu, de familie, pentru copii si adolescenti. Terapeuta prioritizeaza tratarea urmatoarelor tipuri de probleme: tulburari afective, sindromul de stres posttraumatic, anxietate, depresie, tulburari de comportament, de personalitate, tulburari obsesiv-compulsive etc. Aceasta asigura consiliere psihologica de calitate, evaluare psihologica, sedinte logopedice, psihologia muncii etc. 

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala este de 150 lei.

Toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, avand in vedere calitatea superioara a sedintelor puse in aplicare de Doina Inklovits. Fiecare pacient este primit cu amabilitate si caldura, terapeuta dand dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, pasiune si empatie. De asemenea, cabinetul in care isi desfasoara activitatea este unul modern, placut amenajat, asigurandu-se astfel o atmosfera prietenoasa si primitoare.

Concluzii

Ai luat hotararea de a apela la serviciile unui psihoterapeut in Arad si nu stii exact la cine sa apelezi? Din fericire, cele trei unitati terapeutice sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un ajutor de specialitate potrivit pentru necesitatile tale. Stim cat de important este sa fii tratat de catre un specialist, motiv pentru care ti-am pregatit doar terapeuti de incredere, cu recenzii pozitive, care au avut parte de consultatii si sedinte adaptate in functie de problemele de care sufera.