Meniu

Psihoterapeut Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Au nevoie de serviciile unui psihoterapeut in Bacau si de sedinte de terapie eficiente, bine directionate catre cauzele problemelor emotionale cu care te confrunti si catre solutii competente prin care sa iti mobilizezi resursele pentru a depasi perioada dificila prin care treci. Daca nu stii unde sa mergi pentru a beneficia de un tratament de psihoterapie eficient, articolul de fata iti sta la dispozitie cu o prezentare a celor mai buni specialisti din oras, care activeaza in acest domeniu.

Citeste-l pana la final pentru a afla care sunt cele mai bune optiuni pentru nevoile tale si unde poti gasi un cabinet de psihoterapie in care sa iti fie satisfacute exigentele.

Cat costa o sedinta la psihoterapeut in Bacau?

Desi nu poate fi nicidecum vorba sa renunti la psihoterapie din cauza tarifelor, cunoasterea pretului unei sedinte la psihoterapeut in Bacau te poate ajuta sa iti organizezi din timp bugetul. In tabelul de mai jos sunt incluse numele cabinetelor si clinicilor catre care trebuie sa mergi si pretul practicate de fiecare dintre ele pentru o sedinta.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Maria Mihoc
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist
 • Competente multiple
 • Amabilitate si empatie
 • Eficienta sedintelor de psihoterapie
Dana Elena Iacob
120 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 120 Ron
 • Servicii calitative
 • Psihoterapeut profesionist si experimentat
 • Fire empatica, prietenoasa, comunicativa
 • Sprijin real in depasirea unor perioade dificile
 • Modalitatea eficienta de abordare a problemelor
Andreea Pantiru
120 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 120 Ron
 • Psihoterapeut competent si empatic
 • Certificare in rezolvarea unor probleme diverse
 • Atmosfera linistita si relaxanta
 • Program de terapie cu rezultate bune
 • Servicii de calitate
Roxana Hagy
100 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 100 Ron
 • Experienta placuta
 • Calitatea serviciilor
 • Psihoterapeut empatic si amabil
 • Fire blanda
 • Atmosfera relaxanta in cadrul sedintelor de psihoterapie
Clinica Luxor
120 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul cabinetelor si clinicilor in care poti merge la psihoterapeut in Bacau

Existenta unui clasament al cabinetelor si clinicilor in care poti conta pe serviciile unui bun psihoterapeut in Bacau nu poate decat sa te bucure si sa iti ofere certitudinea ca vei obtine sedinte eficiente de terapie in orasul tau. Insa vrei sa poti face cea mai buna alegere pentru sanatatea ta emotionala si rezolvarea problemelor care te afecteaza in prezent. Ai vrea sa cunosti cat mai multe informatii din activitatea cabinetelor din top, pentru a-ti crea propria parere despre solutia optima pentru tine. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii despre standardele serviciilor din top, despre competentele psihoterapeutilor, despre metodele de abordare utilizate de ei si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Maria Estela Mihoc

Maria Estela Mihoc este psiholog de 16 ani si psihoterapeut cu experienta de peste 11 ani, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Federatiei Romane de Psihoterapie, al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica si Terapie Eriksoniana, al Asociatiei Romane pentru Programare Neurolingvistica, al Societatii Academice a Stiintelor Comportamentale din Romania, al TRE FOR ALL Inc. Are competente in domeniile psihologie clinica, psihoterapie, psihologia muncii, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in securitatea nationala. La Cabinetul sau Individual Privat de Psihologie clinica si Psihoterapie din Bacau, infiintat in anul 2008, poti solicita servicii de consultanta, asistenta si psihoterapie pentru tulburari psihice, probleme relationale, traume de abuz, abandon, separare, probleme educationale, profesionale, ocupationale, probleme economice si domestice, probleme legate de mediul social, probleme personale, religioase, de identitate, probleme legate de comportamente antisociale, dependente, probleme legate de istoria familiala, probleme medicale sau generate de starea de sanatate.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinta de psihoterapie vei plati 100 de lei in planul tarifar standard, cu plata pe loc si posibilitate de anulare sau de reprogramare cu minimum 48 / 24 de ore inainte de sedinta. 

Cabinetul de Psihologie Maria Estela Mihoc se bucura de aprecierea clientilor pentru serviciile de calitate, profesionalismul psihoterapeutului, competentele sale multiple in rezolvarea unui numar mare de probleme emotionale si tulburari de comportament, pentru amabilitatea si empatia de care da dovada in timpul sedintelor de psihoterapie si pentru eficienta acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Maria Estela Mihoc
Vezi Pareri

2. Dana Elena Iacob

Dana Elena Iacob, psihoterapeut sistemic de familie si cuplu si psiholog clinician, ofera la Cabinetul Individual Privat de Psihologie si Psihoterapie din Bacau, servicii profesionale avand un domeniu larg de activitate – dezvoltare personala, consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii, adolescenti, adulti, cuplu si familie. Desfasurate la cabinet sau online, sedintele vizeaza imbunatatirea capacitatilor creativ-expresive, de comunicare, de relationare, tratamentul unor tulburari emotionale si comportamentale (izolare, depresie, anxietate, agresivitate, accese de furie, tendinte compulsiv-obsesive), pentru traume de separare, abandon, divort, deces, abuz fizic ori emotional, consiliere pre si postnatala, disfunctii ale relatiei de cuplu, probleme in relatia parinte-copil sau parinte-adolescent, criza adolescentei, tulburări de alimentatie (anorexie, bulimie), confruntarea cu afectari somatice (acceptarea deficientelor motorii ori estetice temporare sau permanente), consiliere in cazul bolilor terminale si altele.

Pentru o sedinta de psihoterapie vei plati aici suma de 120 de lei.

Clientii au numai cuvinte de lauda pentru serviciile de calitate ale acestui cabinet, pentru profesionalismul si experienta psihoterapeutului, pentru calitatea umana a acestuia – empatica, prietenoasa, comunicativa si de un real sprijin in depasirea unor perioade dificile din viata persoanelor care au apelat la ajutorul ei. Totodata, multi apreciaza programul de terapie si modalitatea eficienta de abordare a problemelor.

3. Andreea Pantiru

La Cabinetul de Psihologie si Psihoterapie Andreea Pantiru vei gasi un psihoterapeut si consilier practicant in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, psiholog cu drept de libera practica pentru specialitatea Psihologia muncii si organizationala, Psihologia transporturilor si Psihologie Clinica, membru al Colegiului Psihologilor din Romania si al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana. Te poti adresa acestui specialist pentru a reusi sa manageriezi optim stress-ul cotidian, responsabil de tulburari precum insomnia, lipsa de energie, durerile de cap, apetitul sexual redus, starile de anxietate, depresie, boli cardio-vasculare, daca vrei sa iesi dintr-un impas existential, in care te simti blocat, daca experimentezi frecvent tristete, ingrijorare si deprimare, daca ai stari de anxietate, atacuri de panica, fobii, daca este dificil sa iti controlezi furia si frustrarea, daca vrei sa te cunosti mai bine, sa te dezvolti si sa-ti imbunatatesti calitatea vietii si daca vrei sa faci fata unor traume ca decesul unei persoane dragi, divortul sau separarea.

La acest psihoterapeut, o sedinta te va costa suma de 120 de lei.

Clientii sunt multumiti de activitatea acestui cabinet, de serviciile de calitate, de faptul ca au intalnit aici un psihoterapeut competent si empatic, cu certificare in rezolvarea unei palete largi de probleme si tulburari de comportament, o atmosfera linistita si relaxanta. Totodata, acestia marturisesc ca programul de terapie a functionat pentru ei.

4. Roxana Hagy 

Psihologul Roxana Hagy este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, pe urmatoarele arii de competenta: psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie sistemica de cuplu si familie, psihologia muncii si organizationala, treapta de specializare practicant, cu forma de atestare: supervizare. Totodata, specialistul pune la dispozitia locuitorilor din Bacau, la Cabinetul sau Individual de Psihologie, servicii de evaluare psihologica a prescolarilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani, pachet in care este inclusa o sedinta de consiliere gratuita a parintilor pentru discutarea raportului. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este aici de 100 de lei.

Parerile clientilor care au trecut pragul acestui cabinet sunt favorabile. Acestia marturisesc in cadrul recenziilor din mediul online ca au avut experiente placute in cadrul sedintelor, ca serviciile sunt de calitate, ca Roxana Hagy este un psihoterapeut empatic si amabil, care trateaza persoanele cu blandete si ca sedintele se desfasoara intr-o atmosfera relaxanta.

5. Clinica Luxor

La Clinica Luxor din Bacau vei gasi un cabinet de psihologie si psihoterapie, in care activeaza Vasilica Cernat, psiholog si psihoterapeut integrativ. Te poti adresa acestui specialist pentru aviz psihologic pentru angajare, psihologia muncii, psihoterapie pentru copii, psihoterapie adulti, psihoterapie de cuplu, consiliere. Tipurile de psihoterapie disponibile aici sunt: psihoterapia integrativa, psihoterapia cognitiv-comportamentala, terapie familiala, terapia de familie, terapia de cuplu si terapia psihodinamica. Centrul medical Luxor este o clinica multidisciplinara, ce ofera servicii integrate de sanatate pentru pacientii de toate varstele, o gama larga de investigatii si tratamente, si este deservita de personal bine pregatit, cu experienta. 

Tariful pentru o sedinta la psihoterapeut in aceasta clinica este de 120 de lei.

O buna parte a pacientilor apreciaza calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor si dotarile moderne ale clinicii, asa cum reiese din recenziile din mediul online. Pe de alta parte, centrul medical pare sa mai aiba de imbunatatit capitole precum punctualitatea in respectarea programarilor si amabilitatea personalului de la receptie.

Concluzii

Daca esti in cautarea unui bun psihoterapeut in Bacau, trebuie sa stii ca orasul in care locuiesti este o destinatie recomandata pentru a beneficia de servicii de calitate si de sedinte bine directionate de psihoterapie, cu orientare catre rezolvarea problemelor emotionale si de comportament ale clientilor. In municipiul resedinta a judetului Bacau activeaza psihoterapeuti cu experienta, in cabinete individuale private de psihologie sau in cadrul unei clinici medicale de top. Acestia lucreaza cu metode moderne de abordare si poti conta pe competentele lor pentru a depasi perioade dificile din viata ta, legate de traume, depresie, anxietate, insomnii, stres, timiditate, divort, separare, deces al unei persoane dragi sau afectiuni medicale cronice.