Meniu

Psihoterapeut Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intampini o situatie sau anumite sentimente si stari carora nu le mai faci fata si vrei sa mergi la psihoterapeut in Botosani? Este cea mai buna alegere pe care o faci! Unele evenimente din viata noastra, traume din trecut, stresul de la scoala sau de la serviciu sunt lucruri care ne pot suprasolicita si atunci este nevoie de ajutorul unui specialist care, prin prisma pregatirii si abilitatilor sale, isi calauzeste clientii spre iesirea din impas, invatandu-i sa renunte la obiceiurile si gandurile nocive.

In acest articol te invitam sa descoperi doi psihoterapeuti cu experienta din Botosani care lucreaza atat cu adulti, cat si cu copii si adolescenti. Specialistii vin in ajutorul clientilor in caz de: depresie, atacuri de panica si anxietate, stres si suprasolicitare, tulburari de alimentatie, probleme de relationare si multe alte situatii.

Cat costa sedinta la un psihoterapeut din Botosani?

O sedinta la un psihoterapeut din Botosani poate avea tarifele cuprinse in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Cristina Lupascu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut
 • A participat la numeroase cursuri
 • Buna comunicare cu clientii
 • Abordare calda si apropiata de client
 • Mediu confortabil si confidential
Laura Gavrilas
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Psihoterapeut cu experienta
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de familie
 • Servicii pentru copii, adolescenti si adulti
 • Spatiu confortabil
 • Empatie si profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Psihoterapeut Botosani: care sunt cei mai buni specialisti in domeniu

Pentru a afla care este cel mai bun psihoterapeut din Botosani trebuie sa vezi cu care rezonezi cel mai bine. In acest sens, poti lua in considerare specialistii de mai jos, care au primit feedback pozitiv din partea clientilor. 

1. Cristina Lupascu

Psihoterapeutul Cristina Lupascu este o prima optiune in Botosani pentru persoanele care au nevoie de ajutorul unui specialist pentru a trece cu bine de problemele din viata lor. Cristina Lupascu este psiholog clinician si psihoterapeut sistemic de cuplu si familie. In 2009, a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, urmand un master in „Psihologie clinica si psihoterapie” in cadrul aceleiasi institutii. Ulterior, a participat la numeroase cursuri, care au ajutat-o sa se perfectioneze in domeniul sau, dar a si organizat, la randul sau doua cursuri: „Grup de suport pentru mame” si „Calatoria catre o viata de cuplu implinita”. 

Pretul sedintei de psihoterapie este de 150 de lei.

Naturaletea, implicarea si pregatirea Cristinei Lupascu sunt apreciate de clientii sai pe care i-a ajutat sa se descopere, sa-si invinga cele mai ascunse temeri si sa priveasca viata cu incredere. Unii o numesc „specialistul inimilor”, iar altii „omul potrivit”, datorita faptului ca a adus in viata lor o schimbare in bine, echilibru si vindecare. 

Vezi parerile pacientilor despre Cristina Lupascu
Vezi Pareri

2. Laura Daniela Gavrilas

Cabinetul psihoterapeutului Laura Daniela Gavrilas din Botosani este un spatiu dedicat ingrijirii sanatatii mentale a copiilor, adolescentilor si adultilor.  Aici, botosanenii au acces la o gama variata de servicii de psihoterapie, care sunt adaptate nevoilor fiecarei persoane. Sedintele de psihoterapie individuala ofera un cadru intim si confidential in care clientii exploreaza diverse emotii, ganduri, comportamente si evenimente din viata lor sub indrumarea atenta a psihoterapeutului. Pe langa terapia individuala, Laura Daniela Gavrilas se implica si in terapie de cuplu sau de familie, pentru consolidarea conexiunii emotionale si imbunatatirea relatiilor.

Pretul unei sedinte de psihoterapie individuala este de 180 de lei.

Cabinetul acestui psihoterapeut din Botosani primeste recenzii elogioase din partea clientilor, care ii apreciaza specialistului profesionalismul si empatia de care da dovada in fiecare sedinta de terapie. Multi au spus ca atmosfera calda din cabinet ii face sa se simta in siguranta, creand un mediu propice pentru a se deschide si a aborda cu sinceritate problemele. Oamenii mai apreciaza si faptul ca serviciile sunt variate si ca se adreseaza si cuplurilor, si familiilor.

Concluziile noastre 

Un psihoterapeut din Botosani te poate ajuta sa depasesti starile de anxietate si atacurile de panica, sa combati depresia, sa reduci impactul traumelor din trecut in viata ta, sa faci fata stresului si sa ai o relatie bazata pe comunicare si fara conflicte.

Cei doi specialisti pe care ti i-am prezentat au o pregatire solida si o experienta vasta, astfel ca te vor calauzi catre o viata echilibrata, incredere in sine si  echilibru. Nu trebuie decat sa le ceri ajutorul, programandu-te la o sedinta de consiliere psihologica sau de psihoterapie.