Meniu

Psihoterapeut Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa beneficiezi de serviciile unui psihoterapeut in Braila, dar n-ai idee la care cabinet te poti duce pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta? Ei bine, in articolul de fata vei gasi informatii utile cu privire la modul in care terapeutii din oras isi desfasoara activitatea, astfel incat decizia pe care o iei sa fie una cat mai potrivita pentru tine! 

Inainte de a te programa la un cabinet din Braila pentru o sedinta de psihoterapie, ideal este sa te interesezi in legatura cu gama de servicii la care ai acces. Exista terapeuti care ofera sedinte clasice de terapie, fata in fata, dar si care s-au adaptat vremurilor si pot efectua psihoterapia in mediul online, prin intermediul a numeroase platforme de socializare. 

Cat costa o sedinta la un psihoterapeut din Braila? 

Cu privire la pretul sedintei efectuate de un psihoterapeut din Braila, acesta difera de la un cabinet la altul. Un exemplu de factor care poate influenta costul sedintei este durata acesteia, intrucat exista atat sedinte de 45 de minute, cat si de 60 de minute sau chiar mai lungi. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt sumele la care ar trebui sa te astepti:  

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Cristiana Bacalu
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 100 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Cursuri de formare
Dr. Florentina Gruia
180 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 180 Ron
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse acreditari
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
 • Produse pentru relaxare
Manuela Papadopol
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Cursuri de formare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete unde poti gasi un psihoterapeut in Braila

Topul urmator este alcatuit din trei cabinete in cadrul carora poti gasi un psihoterapeut in orasul Braila. In afara de prezentarea initiala, in care sunt incluse detalii relevante despre pregatirea si experienta terapeutilor care isi desfasoara activitatea la cabinetele respective, in descrierile urmatoare mai poti gasi si informatii despre reputatia obtinuta de acestia: 

1. Cristiana Bacalu  

Primul cabinet de pe lista ii apartine Cristianei Bacalu, psiholog si psihoterapeut cu mai bine de doua decenii de practica privata in Braila. Printre competentele sale se numara psihoterapia adleriana, evaluarea psihologica in context judiciar, terapia comportamentala aplicata la copiii cu TSA etc. De asemenea, Cristiana Bacalu este presedinte pe filiala Braila a Colegiului Psihologilor din Romania. La cabinet se pot efectua sedinte de psihoterapie pentru adulti, copii si cupluri, iar durata lor variaza intre 40 si 75 de minute. Exista chiar si posibilitatea de a opta pentru psihoterapie de grup, care dureaza 120 de minute. Cei interesati se pot programa fie printr-un apel telefonic, fie cu ajutorul adresei de E-mail sau completand formularul disponibil pe site-ul cabinetului.

Pretul sedintelor de psihoterapie variaza intre 100 si 250 de lei, in functie de durata si de felul lor. 

Pe parcursul activitatii sale, numerosi pacienti au trecut pragul cabinetului Cristianei Bacalu, iar aspectele apreciate in mod deosebit de acestia sunt profesionalismul, abilitatile de comunicare si dinamismul. Experienta placuta de care au avut parte i-a determinat pe multi dintre acestia sa revina la cabinet, in scopul de a continua psihoterapia. 

Vezi parerile pacientilor despre Cristiana Bacalu  
Vezi Pareri

2. Florentina Gruia  

Un alt cabinet de psihoterapie din Braila care pune la dispozitia celor interesati un portofoliu variat de servicii este cel al Florentinei Gruia. Pacientii cabinetului au acces la sedinte de psihoterapie cognitiv-comportamentala, hipnoza clinica si ericksoniana, cursuri si activitati pentru copii, psihoterapie de cuplu si familie, teste de evaluare a personalitatii si psihoterapie online. Cei 20 de ani de experienta in materie de relatii interumane ii permit psihoterapeutului sa ofere solutii personalizate, indiferent de problema cu care se confrunta pacientul. In plus, cabinetul pune la dispozitia persoanelor interesate posibilitatea de a achizitiona produse audio pentru relaxare. 

Cu privire la pretul sedintei de psihoterapie, acesta incepe de la 180 de lei. 

Activitatea psihoterapeutului Florentina Gruia iese in evidenta prin promptitudine, empatie si profesionalism. Indiferent de motivul pentru care o persoana alege psihoterapia, aici va gasi un mediu sigur, primitor si relaxant, in care orice problema isi gaseste solutia. Singurul lucru de care terapeutul are nevoie este deschidere din partea pacientului. 

3. Manuela Papadopol  

Ultimul cabinet de pe lista este cel al psihoterapeutului Manuela Papadopol din Braila. Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Bucuresti, iar mai apoi a efectuat un Master in Psihologie Clinica, Evaluare si Interventie Traumatica la Universitatea Andrei Saguna din Constanta. A urmat, de asemenea, cursuri de formare in Psihoterapie Experientiala si Hipnoterapie, cu scopul de a oferi un portofoliu de servicii cat mai variat celor care au nevoie de sprijin din acest punct de vedere. In cadrul cabinetului se pot efectua sedinte de psihoterapie sau consiliere individuala, pentru copii si adolescenti, de cuplu si familie sau chiar pentru grupuri. In cazul in care o persoana isi doreste anularea programarii sau o reprogramare, acest lucru se face cu 24 de ore inainte de momentul in care trebuia sa aiba loc sedinta. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 150 de lei, iar durata de 50 de minute. 

Calitatea serviciilor prestate la cabinetul Manuelei Papadopol iese in evidenta datorita recenziilor pozitive obtinute pe parcursul activitatii sale. Atmosfera placuta ii determina pe oameni sa revina de fiecare data cand au nevoie de expertiza unui profesionist in domeniul psihoterapiei.

Concluzii

Prin urmare, o programare la unul din psihoterapeutii din Braila prezentati in randurile de mai sus te va aduce mai aproape de solutia de care ai nevoie! Bineinteles, asteptarile tale trebuie sa fie realiste; nu poti deveni o persoana noua dupa doar cateva sedinte, insa informatiile pe care le vei obtine in timpul psihoterapiei te vor ajuta sa vezi lumea dintr-o noua perspectiva.