Meniu

Psihoterapeut Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Netratate, problemele emotionale iti pot afecta intreaga existenta si relatiile sociale, de aceea este recomandabil sa discuti cu un specialist din proximitatea ta, respectiv cu un psihoterapeut din Bucuresti sector 1. Daca te-ai hotarat sa ceri ajutor profesionist, in aceasta zona a Capitalei iti stau la dispozitie clinici si cabinete de top, in care psihoterapia se desfasoara dupa metode moderne, cu cele mai bune rezultate.

Este dificil sa cercetezi piata serviciilor de profil din Bucuresti sector 1, de aceea poti utiliza informatiile din articolul de fata, pentru a descoperi un psihoterapeut cu ajutorul caruia sa iti poti solutiona problemele. 

Cat costa o sedinta la psihoterapeut in Bucuresti sector 1?

Stii ca terapia este in general de durata si te astepti la anumite costuri, de aceea este important sa stii din timp cat costa o sedinta la psihoterapeut in Bucuresti sector 1. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o sesiune de psihoterapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Clinica Aproape
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Experiente placute
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Tratamente moderne
 • Rabdare si empatie fata de clienti
 • Sedinte de psihoterapie eficiente
 • Solutionarea problemelor
Centrul Cuore
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si implicarea psihoterapeutilor
 • Atmosfera placuta si relaxata
 • Comunicare excelenta
 • Empatie fata de clienti
 • Metode eficiente de terapie
 • Rezultate remarcabile
Smart Therapy
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Psihoterapeuti profesionisti
 • Metode moderne de terapie
 • Atmosfera placuta
 • Terapie cu efecte benefice
Florentina Bocai
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Psihoterapeut profesionist si implicat
 • Sedinte de psihoterapie bine gestionate
 • Punctualitate
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate bune ale psihoterapiei
 • Calitatea serviciilor
George Chiriacescu
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Psihoterapeut competent si profesionist
 • Experienta clinica
 • Abordare empatica si blanda
 • Servicii calitative
 • Comunicare excelenta cu clientii
 • Rezultate bune pe termen lung ale psihoterapiei
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun psihoterapeut in Bucuresti sector 1?

Desi te bucura existenta acestui clasament al celor mai bune clinici si cabinete in care activeaza un psihoterapeut in Bucuresti sector 1, vrei sa ai propria opinie despre ele si sa poti hotari chiar tu care este cel mai potrivit pentru nevoile tale. Pentru aceasta ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea cabinetelor, astfel incat sa poti lua o decizie inspirata. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale referitoare la calitatea serviciilor, la competentele psihoterapeutilor, precum si aspecte legate de perceptiile clientilor in ceea ce priveste experienta la cabinet.

1. Clinica Aproape

Daca esti in cautarea unui psihoterapeut in Bucuresti sector 1, la Clinica Aproape poti conta pe experienta si pregatirea de specialitate a nu mai putin de 17 psihoterapeuti. Serviciile de psihoterapie care pot fi accesate aici includ: psihoterapie online, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie copii, psihoterapie adolescenti, terapie de familie, grupuri de suport si workshopuri, coaching transformational. Clinica Aproape este o unitate specializata in psihiatrie, psihologie si psihoterapie, in care poti trata o gama larga de tulburari si probleme de sanatate mintala si emotionala: depresie, atacuri de panica, tulburari de adaptare, tulburari de alimentatie, gestionarea pierderii / doliu, incercarea de a-ti mentine pe termen lung echilibrul emotional, dependente, psihotrauma, anxietate, tulburari somatice, stres posttraumatic, gestionarea relatiilor dificile, burnout, tulburari de limbaj si comunicare, stres si tulburari de comportament.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru o sedinta de psihoterapie individuala, online sau la cabinet, vei plati aici suma de 220 de lei.

Clientii marturisesc ca au avut experiente placute in aceasta clinica, ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici si psihoterapeuti profesionisti, atenti la nevoile persoanelor care le solicita ajutorul, de tratamente moderne, de rabdare si empatie, precum si de sedinte de psihoterapie eficiente, care au ajutat la solutionarea problemelor de care sufereau.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Aproape
Vezi Pareri

2. Centrul Cuore

La Centrul Cuore din Bucuresti sector 1 poti beneficia de serviciile unui psihoterapeut cu experienta si de psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie integrativa, psihotraumatologie, psihoterapii scurte colaborative orientate pe resurse si solutii, psihoterapie adleriana, EMDR, constelatii familiale, psihoterapie contextual-modulara si meloterapie. Cabinetele centrului pun la dispozitia clientilor sedinte de psihoterapie individuala si psihoterapie de cuplu, in care se aplica metode moderne si abordari personalizate. Aici activeaza doi psihoterapeuti bine pregatiti: Aida Zodie, psiholog si psihoterapeut cognitiv-comportamental, si Monica Ion, psiholog clinician si psihoterapeut adlerian.

O sedinta de psihoterapie individuala te va costa aici 250 de lei.

Clientii sunt incantati de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul si implicarea psihoterapeutilor, de atmosfera placuta si relaxata de la cabinete, de modul in care au fost ascultati si incurajati sa se exprime, de empatie, de metodele eficiente de terapie si de rezultatele remarcabile ale acestora.

3. Smart Therapy

Smart Therapy este un cabinet de psihologie din Bucuresti sector 1 care pune la dispozitia clientilor servicii de psihoterapeut profesionist: sedinte de psihoterapie pentru copii, familie si cuplu, tehnici specifice consilierii educationale, atat pentru copii si adolescenți, cat si pentru parinti, sub forma de parenting. Smart Therapy inseamna o echipa cu patru specialisti implicati, care ofera ajutor prin consiliere si terapie, persoanelor de toate varstele: Andra Adjudeanu, psihoterapeut si logoped, Bianca Tigau, psihoterapeut si logoped, Adriana Olariu, psiholog si psihoterapeut, si Dan Hulea, psiholog si psihoterapeut hipnoza ericksoniana. 

Lista de preturi este afisata pe site-ul clinicii. Sedinta de psihoterapie costa aici 200 de lei, la oricare dintre psihoterapeutii mentionati, si se poate desfasura atat la cabinet, cat si online.

Clientii sunt multumiti de prestatiile Smart Therapy si considera ca au avut acces la servicii de calitate, la psihoterapeuti profesionisti, la metode moderne de terapie, intr-o atmosfera placuta. Persoanele tratate aici spun ca terapia le-a schimbat viata si le-a ajutat sa depaseasca anumite perioade critice.

4. Florentina Bocai

Daca ai nevoie de un psihoterapeut pentru sedinte de psihoterapie individuala in Bucuresti sector 1 sau terapie online, la Cabinetul Florentina Bocai Psihoterapie si Constelatii vei gasi solutii pentru o serie larga de probleme precum anxietate, depresie, atacuri de panica, anxietate la adolescenti, relatii conflictuale cu parintii, lipsa interesului pentru scoala, dependenta de calculator,  stres scolar, problemele parintilor: relationare deficitara cu copiii,  necomunicare, relatii disfunctionale in cuplu, abuz emotional, infidelitate, gelozie, dificultati de comunicare, tulburari de identitate sexuala, traume sexuale, nevoia identitatii sexuale, stres profesional, stres posttraumatic, stres financiar sau stres existential. Florentina Bocai este psihoterapeut cognitiv-comportamental acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, terapeut Somatic Experiencing si facilitator de constelatii familiale si ale intentiei.

O sedinta de psihoterapie are aici pretul de 200 de lei.

Clientii au cuvinte de lauda pentru interactiunea cu acest cabinet si mentioneaza in recenziile din mediul online ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalismul si implicarea psihoterapeutului, de sedinte bine gestionate de psihoterapie, de punctualitate, o atmosfera primitoare si de rezultate bune ale terapiei.

5. George Chiriacescu

George Chiriacescu este psiholog clinician si psihoterapeut si ofera la Cabinetul de Psihologie Anima et Animus din Bucuresti sector 1, servicii de psihoterapie online (video-conferinta), psihoterapia individuala, psihoterapie de cuplu, consiliere pentru adolescenti si consiliere in cariera. Specialistul practica aici psihoterapia adleriana, pentru care este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Preocupat de formarea profesionala continua, a participat la numeroase conferinte si workshopuri in domeniul psihologiei si psihoterapiei adleriene.

Pretul practicat pentru o sedinta de psihoterapie este de 250 de lei.

Clientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale cabinetului, de competentele si abilitatile psihoterapeutului, de experienta acestuia, de abordarea empatica si blanda, precum si de comunicarea excelenta cu persoanele care vin la terapie. Totodata, cei care au scris recenzii, considera ca psihoterapia cu George Chiriacescu a functionat pentru ei si a avut efecte pozitive pe termen lung.

Concluzii

Daca vrei sa mergi la un psihoterapeut bun in Bucuresti sector 1, poti folosi cu incredere informatiile si recomandarile din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit. Poti conta in aceasta zona a Capitalei pe psihoterapeuti acreditati, care activeaza in cabinete moderne, cu atmosfera primitoare sau isi desfasoara sedintele online. Ai acces la psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie pentru adulti si psihoterapie pentru copii si adolescenti, cu metode recunoscute pentru eficienta lor si acreditate de catre organizatiile de psihologie si psihoterapie din tara si din strainatate.

Daca suferi de depresie, anxietate, traume, doliu, separare, deficiente de comunicare cu persoanele semnificative din viata ta, nu ezita sa contactezi un psihoterapeut bun din Bucuresti sector 1, care te poate ajuta sa depasesti perioadele critice din viata si blocajele.