Meniu

Psihoterapeut Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te depaseste sentimentul de coplesire din cauza emotiilor si starilor pe care le-ai experimentat in ultima vreme, asa ca ai luat hotararea de a iesi din zona de confort si de a solicita ajutorul psihoterapeutului din Bucuresti, Sectorul 2? Atunci cele cinci clinici pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a lua legatura cu un expert si a incepe terapia. Ancorati in activitatile cotidiene, oamenii isi neglijeaza tot mai mult sanatatea psihica si cea emotionala, alegand sa solicite ajutor, de multe ori, cand este prea tarziu. Nu te lasa rapus de emotii si ganduri, ia problema in propriile maini cand inca simti ca poti detine controlul si apeleaza la ajutorul unor experti care stiu exact cum sa te ajute sa descoperi noi perspective si abordari. Din fericire, in capitala exista o multime de terapeuti renumiti, care depun toate eforturile pentru a face o treaba excelenta.

Daca vrei sa afli care sunt unii dintre cei mai apreciati psihoterapeuti din Sectorul 2, te incurajam sa citesti mai departa randurile de mai jos. Descopera, de asemenea, care este si impresia celorlalti pacienti care i-au frecventat.

Cat costa o sedinta de psihoterapie in Bucuresti, Sectorul 2?

Pretul aplicat pentru o sedinta de psihoterapie in Sectorul 2 difera de la o clinica la alta, in functie de nivelul de experienta a terapeutilor. Pentru a fi la curent cu tarifele curente, iti sugeram ca parcurgi cu atentie tabelul de mai jos, unde vei afla, totodata, si care sunt denumirile cabinetelor de terapie din capitala:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Gina Dafinoiu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Relationare excelenta
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Sedinte personalizate
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Bondarencu
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Abordare eficienta
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
Diana Ioanes
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Relationare excelenta terapeut-pacient
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera relaxanta
Life Centre
250 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Psihoterapie porneste de la 250 Ron
 • Act terapeutic de calitate
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera relaxanta si prietenoasa
 • Relationare impecabila cu pacientii
 • Terapeuti experti si bine pregatiti
Andrei Ene
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Rezultate excelente
 • Relationare impecabila cu psihoterapeutul
 • Sedinte personalizate
 • Mediu confortabil
 • Amenajare placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in psihoterapie in Bucuresti, Sectorul 2

Daca ai luat hotararea sa faci o schimbare semnificativa in viata ta si sa incepi o sesiune de psihoterapie in Bucuresti, Sectorul 2, citeste informatiile pe care ti le-am pregatit in continuare pentru a descoperi care sunt cele mai apreciate clinici din capitala. Descopera, de asemenea, si cat de bine pregatiti sunt terapeutii, dar si cat de multumiti sunt pacientii care au apelat la sedintele lor:

1. Gina Dafinoiu

Gina Dafinoiu este un psihoterapeut din Bucuresti, Sectorul 2, cu o experienta vasta in domeniu, care are o abordare moderna si eficienta asupra tuturor tulburarilor emotionale si comportamentale ale pacientilor. Este psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, psihoterapeut integrativ, psihoterapeut in hipnoza ericksoniana si hipnoza clinica, specialist in evaluare si analiza comportamentala, dezvoltare personala, este certificata in terapie online. A urmat o multime de cursuri de formare si perfectionare, astfel incat pacientii sa beneficieze de unele dintre cele mai calitative sedinte de terapie. Printre serviciile pe care le pune in practica se numara si: terapie de cuplu, terapie depresie, anxietate, consiliere psihologica, dezvoltare personala, hipnoza pentru anxietate si atacuri de panica, hipnoza pentru depresie, insomnii si fumat. 

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie este de 200 lei.

Toti pacientii care au apelat la serviciile Ginei Dafinoiu se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat, fiecare bucurandu-se de o relationare excelenta cu aceasta. Multumita experientei vaste de care da dovada, dar si bunei pregatiri din domeniu, doamna psihoterapeut are competenta de a elabora sedinte personalizate de terapie pentru fiecare pacient in parte, tratand cu profesionalism fiecare caz, indiferent de nivelul sau de complexitate. Atmosfera este, de asemenea, primitoare, iar amenajarea placuta, astfel incat toata lumea sa se simta confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Gina Dafinoiu
Vezi Pareri

2. Georgeta Bondarencu

Georgeta Bondarencu este un psiholog specialist cu sediul in Bucuresti, Sectorul 2, la care poti apela cu incredere daca vrei sa incepi un pachet de sedinte de psihoterapie. Cabinetul individual de terapie al Georgetei Bondarencu a fost infiintat in anul 2011 si inca de atunci pacientii au beneficiat de rezultate excelente si de sedinte personalizate. A urmat programul de studii de licenta in Psihologie la Facultatea de Sociologie, Psihologie si Pedagogie din cadrul Universitatii din Bucuresti, iar programul de masterat in Psihologie Organizationala si Economica la Facultatea de Sociologie, Psihologie si Pedagogie din cadrul Universitatii din Bucuresti. A obtinut de certificat „NLP Professional Start” si atestat de libera practica in psihoterapie – hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana – practicant supervizare. A participat, de asemenea, la numeroase conferinte, congrese si cursuri de perfectionare pentru imbunatatirea abilitatilor si tehnicilor de terapie.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala este de 250 lei, acelasi pret aplicandu-se si pentru doritorii de sedinte online.

Conform recenziilor postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de rezultatele de au beneficiat in urmat sedintelor de terapie la cabinetul de specialitate din capitala. Pentru ca a dobandit o experienta vasta in domeniu, doamna psihoterapeut are competenta de a aborda eficient fiecare pacient in parte, indiferent de varsta si de problema cu care se confrunta. Sedintele de terapie sunt atent personalizate, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar atmosfera in cabinet este primitoare.

3. Diana Ioanes

Cabinetul terapeutic individual al Dianei Ioanes este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru un pachet de sedinte de psihoterapie in Bucuresti, Sectorul 2. Cu o experienta de peste 25 ani, psihoterapeuta a reusit sa consilieze peste 15.000 de cazuri de adulti, cupluri, adolescenti si copii. Este psiholog principal (formator) in consiliere si psihoterapie psihanalitica, dar si psiholog principal si supervizor in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: evaluarea psihologica, consiliere, psihoterapie pentru adulti, cuplu, adolescenti, copii, consiliere pentru orientare in cariera, organizarea grupurilor de dezvoltare personala. De asemenea, pe langa buna pregatire in domeniu, psihoterapeuta are si multe aparitii in mass-media in diverse emisiuni de impact. 

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie este de 200 lei.

Toti pacientii care au apelat la sedintele de terapie ale Dianei Ioanes se declara multumiti de amabilitatea cu care sunt primiti de fiecare data, dar si de relationarea cu aceasta. Avand in vedere ca are o experienta atat de vasta in consilierea pacientilor de orice varsta, doamna psihoterapeut reuseste sa elaboreze sedinte personalizate pentru fiecare persoana in parte, in functie de problemele si tulburarile cu care se confrunta. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar atmosfera este relaxanta.

4. Life Centre

Life Centre este o alta varianta catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru un pachet de sedinte de psihoterapie in Bucuresti, Sectorul 2. Echipa este formata din terapeuti cu o buna pregatire, printre care se numara si: Tiana Perfect, Robert Pascu, Gherghiceanu, Stefania Filipache, Roxana Simionescu si Larisa Neagu. Printre serviciile pe care le pun in aplicare merita amintite si: psihoterapie individuala, de cuplu, de familie, consiliere psihologica, psihoterapie de grup, psihologie clinica, logopedie, terapie ABA, hipnoterapie, oncopsihologie, psihiatrie, psihoterapie online. Pentru ca au o experienta vasta in domeniu si asigura tuturor posibilitatea de a primi sedinte personalizate, actul terapeutic decurge excelent, iar rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de psihoterapie individuala pentru adulti, copii sau adolescenti este de 250 lei, iar sedinta de 90 de minute este de 350 lei.

Personalul din cadrul clinicii isi da toata silinta pentru ca pacientii sa se bucure de un act terapeutic de calitate, relationand eficient cu fiecare in parte. Avand competenta de a comunica eficient cu fiecare pacient si de a personaliza sedintele de psihoterapie, efectul obtinut este unul conform asteptarilor create. Expertii se adreseaza copiilor, adultilor si adolescentilor care traverseaza o perioada emotionala stresanta sau care au nevoie de o noua perspectiva sau terapie asupra tulburarilor comportamentale cu care se confrunta. Astfel, fiecare este primit intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa.

5. Andrei Ene

Cabinetul individual de terapie Andrei Ene este ultima, dar nu cea din urma optiune pe care iti recomandam sa o iei in considerare daca esti in cautarea unui psihoterapeut in Bucuresti, Sectorul 2. Absolvent al Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu si participant la o multime de cursuri de formare in psihoterapie integrativa, Andrei Ene reuseste sa asigure tuturor sansa de a beneficia de sedinte personalizate in care se autodescopera si intelege. Psihoterapeutul se adreseaza tuturor pacientilor cu tulburari emotionale, avand ca scop principal tratarea insecuritatilor, temerilor, dificultatilor de gestionare a propriilor emotii etc., folosind tehnici de interventie eficiente. Printre serviciile pe care le asigura merita amintite si: psihoterapie individuala, de cuplu si de familie.

Pretul pentru o sedinta de 50 minute de psihoterapie individuala este de 250 lei. Plata se face la final atat pentru sedintele la cabinet, cat si pentru cele online.

Toti pacientii care au pasit pragul cabinetului psihoterapeutului Andrei Ene se declara multumiti de rezultatele de care au beneficiat, dar si de relationarea cu acesta. Pentru ca prioritizeaza sanatatea mintala a tuturor, fiecare sedinta este personalizata in functie de necesitatile pacientului, astfel incat timpul petrecut in cabinet sa fie confortabil si folosit eficient. De asemenea, amenajarea este placuta.

Concluzii

Vrei sa gasesti un psihoterapeut in Bucuresti, Sectorul 2 care sa te ajute sa te intelegi mai bine, dar si sa ai un control mai bun asupra propriilor emotii? Multi pacienti descopera ca se confrunta cu anumite infranari in comportament, temeri sau chiar traume, situatie in care au nevoie de ajutorul unui expert. Apeleaza cu incredere la una dintre clinicile de mai sus si bucura-te de rezultate remarcabile.