Meniu

Psihoterapeut Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt multi cei care merg la psihoterapeut in Bucuresti, sector 3, iar nevoile lor sunt diverse. Unii oameni vor sa depaseasca un eveniment care i-a afectat, cum ar fi: un divort, moartea unei persoane dragi, o boala etc. Altii isi doresc suport emotional pentru a face fata problemelor de zi cu zi sau pentru a-si descoperi resursele interioare si a le exploata in parcursul profesional.

Oricare ar fi motivul pentru care ai nevoie de psihoterapie, in Bucuresti, sectorul 3 sunt mai multi profesionisti care iti pot veni in ajutor. In acest articol iti facem cunostinta cu cativa dintre acestia, care se bucura de aprecieri in randul bucurestenilor si care ofera servicii pentru persoanele de toate varstele. Descopera si care sunt tarifele percepute pentru sedintele de psihoterapie, dar si daca poti solicita si sedinte de psihoterapie online la acesti specialisti, daca esti dintr-o alta zona a orasului sau din alt judet.

Cat costa o sedinta la psihoterapeut in Bucuresti, sector 3?

Daca esti interesat cat costa o sedinta la psihoterapeut in Bucuresti, sectorul 3, poti afla informatiile consultand tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Nicoleta Pitu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 250 Ron
 • Psiholog si psihoterapeut
 • Peste 12 ani de experienta
 • Consiliere de cuplu
 • Servicii pentru copii
 • Dezvoltare personala
 • Abordare bazata pe empatie
 • Rabdare si implicare
Cristina Isvan
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Psihoterapeut cognitiv-comportamental
 • Orientare catre solutii
 • Empatie si comunicare eficienta
 • Sedinte online sau in cabinet
 • Logopedie pentru copii si adulti
 • Dezvoltare personala
 • Ambianta placuta in cabinet
Manuela Varzaru
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Psihoterapie online sau in cabinet
 • Psihoterapeut cu experienta
 • Evaluari psihologice
 • Psihoterapie individuala sau de cuplu
 • Dezvoltare personala
 • Comunicare deschisa si pozitiva
 • Cursuri pentru psihologi
Violeta Popa
220 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 220 Ron
 • Psihoterapie individuala si de familie
 • Terapie sexuala de cuplu (sexterapie)
 • Psihoterapie sportiva
 • Grup de dezvoltare personala
 • Suport pentru persoanele LGBT
 • Peste 15 ani de experienta in domeniu
 • Perfectionare continua
Gabriela Presada
230 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 230 Ron
 • Psiholog clinician
 • Psihoterapeut integrativ
 • Life coaching
 • Dezvoltare personala
 • Psihoterapie individuala, de cuplu, de grup
 • Atentie la detalii si empatie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la psihoterapeut in Bucuresti, sectorul 3

Iata care sunt cei cinci psihoterapeuti din sectorul 3, Bucuresti la care poti opta pentru: evaluare si diagnostic, consiliere si sprijin emotional, terapie individuala sau de cuplu si dezvoltare personala:

1. Nicoleta Pitu

Bucurestenii din sectorul 3 si nu numai, care au nevoie de un psihoterapeut, pot face o programare la cabinetul Nicoletei Pitu, un psiholog cu dubla competenta: psihologie clinica si psihoterapie cognitiv-comportamentala. Pe langa formarea in acest domeniu, Nicoleta Pitu a urmat  si un program de dezvoltare personala si are peste 12 ani de experienta în cabinet, cercuri de lucru si workshop-uri. Pot apela la serviciile sale persoanele cu diverse dependente (jocuri de noroc, alcool, droguri), dar si cele cu tulburari de personalitate, cu psihodiagnostic clinic, cu anxietate sau stima de sine scazuta. Psihoterapeutul ofera ajutor si pentru cei care vor sa se dezvolte pe plan profesional sau care au nevoie de sustinere in bolile cronice. Pe langa sedintele de consiliere psihologica si psihoterapie pentru adulti, Nicoleta Pitu ofera si consiliere de cuplu, consiliere pentru varstnici, dar si consiliere pentru copii. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 250 de lei.

In recenziile din mediul online, bucurestenii au notat ca psihologul este un bun profesionist, care stie sa-i faca pe oameni sa se deschida, oferindu-le un sentiment de siguranta. Pentru multi, a apela la acest psihoterapeut a fost cea mai buna alegere, dupa cum ei insisi declara. Empatia, calmul, rabdarea si implicarea sunt calitati pentru care oamenii au declarat ca au avut parte de o experienta placuta in cabinet, care le-a adus multora dintre ei vindecarea.

Vezi parerile pacientilor despre Nicoleta Pitu
Vezi Pareri

2. Cristina Isvan

Un alt psihoterapeut apreciat din Bucuresti, sector 3 este si Cristina Isvan. In cabinetul sau sunt puse la dispozitie servicii de psihoterapie individuala pentru adulti si terapie cognitiv comportamentala. Sedintele se pot desfasura online sau in cabinet, in functie de preferintele clientilor. Daca simti ca ai probleme cu somnul, ca ai o neliniste care te apasa sau daca ai trecut printr-un episod traumatic recent (moartea cuiva drag, divort, accident etc.), acest psihoterapeut iti poate veni in ajutor prin sedinte de psihoterapie sau de terapie cognitiv-comportamentala, prin care iti poti schimba gandurile, comportamentele si te vei putea concentra mai mult pe prezent si pe gasirea de solutii. Cristina Isvan are o experienta de 20 de ani ca jurnalist si de 10 ani ca psiholog, ceea ce o ajuta sa comunice foarte usor cu clientii, sa-i inteleaga si sa-i ajute sa depaseasca dificultatile din vietile lor. A participat la numeroase cursuri, conferinte si ateliere in psihologie, pentru a se dezvolta si a le putea fi de folos clientilor sai de toate varstele. Serviciile sale se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, si vizeaza: sedinte de psihoterapie, logopedie si evaluari psihologice. 

Tariful unei sedinte de psihoterapie este de 220 de lei, pentru 50 de minute.

Atat despre activitatea de psihoterapeut, cat si despre cea de logoped oamenii au numai cuvinte de lauda la adresa Cristinei Isvan. Ei spun ca este un om devotat, empatic, implicat, calm si profesionist, care isi da interesul pentru cei care trec pragul cabinetului sau sa aiba parte de o experienta placuta si, mai ales, utila. Bucurestenii au mai notat in recenzii ca atmosfera din cabinet este placuta si relaxanta.

3. Manuela Varzaru

Manuela Varzaru este psiholog si psihoterapeut in Bucuresti, sectorul 3, oferind si servicii de psihoterapie online pentru cei care nu pot ajunge la cabinet din diverse motive. Serviciile de psihoterapie sunt individuale sau de cuplu, iar, pe langa acestea, Manuela Varzaru iti poate oferi suport si pentru consiliere si dezvoltare personala. In cabinetul sau individual de psihologie, efectueaza si evaluari psihologice. De asemenea, le ofera si cursuri, cu o durata de ani, psihologilor cu atestat de libera practica in psihologie clinica, aflati in curs de obtinere a atestatului sau la treapta de supervizare. 

O sedinta de psihoterapie individuala costa 200 de lei.

Printre calitatile pe care clientii le apreciaza cel mai mult la acest psiholog se numara:  blandetea, echilibrul, caldura si profesionalismul. Bucurestenii spun ca au colaborat cu specialistul foarte usor si ca il apreciaza pentru pregatirea de care da dovada in acest domeniu, dar si pentru modul de a relationa si de a transforma viata celor care ii solicita ajutorul.

4. Violeta Popa

Violeta Popa are peste 15 ani de experienta in psihoterapie individuala, de cuplu si de familie. Cu toate acestea, nu se limiteaza la ceea ce a invatat deja si participa frecvent la seminarii si conferinte pentru a afla noi abordari in domeniul sau. A urmat formari in mai multe domenii: psihologie sportiva, terapie cognitiv comportamentala, psihoterapie de familie si cuplu, NLP, sexterapie si LGBT. Timp de patru ani a fost psiholog  sportiv-comunicator si a lucrat cu echipa nationala de handbal a Romaniei. In aceeasi perioada a colaborat si cu Institutul National de Medicina Aeronautica si Aerospatiala din Bucuresti. Serviciile pe care le ofera sunt variate si se adreseaza persoanelor de toate varstele: psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, de grup, dezvoltare personala pentru adulti, adolescenti si copii, terapie sexuala de cuplu, suport pentru persoanele LGBT, psihoterapie pentru sportivi.

O sedinta de psihoterapie are un pret de 220 de lei.

Prin exemplul personal de calm si pozitivitate, Violeta Popa a reusit sa le inspire incredere clientilor sai ca vor reusi sa-si redobandeasca echilibrul interior si sa vada lumea cu alti ochi. Multi spun in recenzii ca li s-a schimbat viata de cand au pasit in cabinetul acestui psihoterapeut si ca au facut pasi importanti catre intelegerea propriei persoane si catre vindecare. Cu calm si fermitate, psihologul reuseste sa obtina rezultatele pe care clientii si le doresc, totul intr-o atmosfera placuta si securizanta. 

5. Gabriela Presada

Un alt psihoterapeut apreciat din Bucuresti, sector 3 este si Gabriela Presada. Este licentiata in psihologie, este psiholog clinician si psihoterapeut integrativ, precum si consilier dezvoltare personala. Astfel, in cabinetul sau din Bucuresti, Gabriela Presada ofera sedinte de psihoterapie individuala, de cuplu sau de grup, precum si sedinte de consiliere psihologica. Pentru cei care nu pot ajunge la cabinet, este pus la dispozitie serviciul de psihoterapie online. Psihoterapeutul te poate ajuta, de asemenea, si cu sedinte de life coaching, prin care poti descoperi un nou mod de a vedea lucrurile si noi cai de urmat in viata. 

O sedinta de psihoterapie are un cost de 230 de lei.

Potrivit recenziilor din mediul online, acest psiholog se bucura de apreciere si recunostinta in randul clientilor si mai ales in cazul cuplurilor. Intelegerea profunda, ascultarea, comunicarea eficienta sunt doar cateva dintre atu-urile prin care psihologul a ajuns la inima lor si prin care i-a ajutat sa vada noi perspective in viata si sa construiasca relatii mai solide.

Concluziile noastre

A te deschide in fata unui profesionist in psihologie si psihoterapie nu este usor, dar daca te afli in fata unui bun psihoterapeut din Bucuresti, sector 3, esti ajutat sa faci primul pas spre transformarea de care ai nevoie. 

Cu o experienta vasta si cu o preocupare constanta catre dezvoltarea profesionala, psihoterapeutii prezentati in acest articol reusesc sa schimbe vieti si sa-si ajute clientii sa scape de frici, de obiceiuri nocive si de obstacole, care pentru multi pareau o misiune imposibila. Programeaza o vizita la unul dintre acesti psihoterapeuti, daca te simti stresat, daca te confrunti cu depresie, anxietate sau daca simti ca ai nevoie de indrumare in cuplu sau in cariera.