Meniu

Psihoterapeut Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Accesand metode de tratament pentru a imbunatati starea de sanatate mintala si emotionala a clientilor sai, un psihoterapeut din Constanta iti poate oferi sprijinul necesar in rezolvarea problemelor psihologice si a conflictelor interioare cu care te confrunti. Vei gasi specialisti competenti in acest domeniu la unul dintre cabinetele de top din orasul de la malul Marii Negre.

Daca nu stii unde sa gasesti cea mai buna varianta pentru nevoile tale, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe piata de servicii de psihologie si psihoterapie din Constanta.

Cat costa o sedinta la psihoterapeut in Constanta?

Poate ca pretul nu este cel mai important aspect la o sedinta la psihoterapeut in Constanta, insa este un aspect care implica achitarea propriilor obligatii fata de cel care presteaza un serviciu pentru tine si este normal sa fii interesat. In tabelul de mai jos vei gasi numele celor mai apreciati si competenti psihoterapeuti din oras, precum si tarifele practicate de ei pentru o sedinta de psihoterapie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Gabriela Bazaitu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionalism si experienta
 • Blandetea si empatia abordarii
 • Comunicare buna
Daniela Sterian
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist si competent
 • Psiholog implicat si dedicat meseriei
 • Imbinarea metodelor de terapie
 • Blandetea si caldura abordarii
The Orlov
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Centru modern pentru sanatate mintala si emotionala
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Standarde inalte de calitate
 • Cadru elegant si primitor
 • Echipa de specialisti dedicati
 • Profesionalism si experienta
 • Amabilitate si empatie
Monica Saracescu
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Experienta demna de incercat
 • Rezultate pozitive considerabile
 • Psihoterapeut profesionist si experimentat
 • Caldura sufleteasca si intelegere a nevoilor emotionale ale clientilor
Anamaria Balan
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Experienta
 • Abordare blanda si empatica
 • Comunicare excelenta
 • Cadru relaxant al sedintelor de psihoterapie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un bun psihoterapeut in Constanta?

Daca esti interesat/-a de servicii de calitate, vei dori, desigur, sa cunosti mai multe aspecte despre activitatea unui psihoterapeut din Constanta, dintre cei enumerati in clasament, pentru a putea sa iei o decizie bine intemeiata rational si corect documentata. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale si vei afla despre standardele de lucru ale cabinetelor din top, despre competentele psihoterapeutilor, despre oferta lor de servicii si despre opiniile clientilor care le-au trecut pragul.

1. Gabriela Bazaitu

Gabriela Bazaitu este psiholog si psihoterapeut la cabinetul caruia poti accesa servicii psihologice de consiliere si psihoterapie, incluzand consiliere si psihoterapie individuala, psihoterapia copilului si adolescentului, parenting, evaluare psihologica, dezvoltare personala, hipnoza clinica, eriksoniana, programe de training si teambuilding. In acest cabinet din Constanta, psihoterapeutul trateaza fobii, obsesii, ticuri, atacuri de panica, tulburari de dinamica sexuala, tulburari de comportament alimentar, dependente, timiditate, evitare, eritem pudic, doliu, managementul durerii.

Tarifele sunt afisate pe site-ul web. Pentru o sedinte de psihoterapie vei achita aici suma de 200 de lei.

Clientii sunt incantati de interactiunea cu acest cabinet, de serviciile excelente, de profesionalismul si experienta psihoterapeutului, de blandetea si empatia abordarilor, de modul in care stimuleaza comunicarea cu persoane de toate varstele si de eficienta psihoterapiei.

Vezi parerile pacientilor despre Gabriela Bazaitu
Vezi Pareri

2. Daniela Sterian

Daniela Sterian este psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania si activeaza in cadrul cabinetului propriu de psihologie din Constanta. Locuitorii orasului de la malul Marii Negre au acces aici la servicii psihoterapeutice complete: psihoterapie integrativa, terapie prin regresie – regresie in vieti anterioare, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu, psihoterapie pentru copii si adolescenti, dezvoltare personala, terapie de familie, terapie de grup, consiliere psihologica, terapie Reiki si terapie Acces bars.

Costul unei sedinte de psihoterapie individuala este de 200 de lei.

Clientii sunt multumiti de experienta inregistrata la acest cabinet, de serviciile de calitate, de profesionalismul si competenta psihoterapeutului, de felul in care se dedica meseriei si se implica in rezolvarea problemelor persoanelor care ii solicita ajutorul, de imbinarea mai multor metode de terapie si de blandetea si caldura abordarii.

3. The Orlov

The Orlov – Centru de Psihoterapie si Dezvoltare Personala din Constanta este locul in care poti conta pe experienta si competentele unui psihoterapeut, concretizate in programe de evaluare psihologica, psihoterapie si dezvoltare personala, intr-o abordare holistica. Terapiile se adreseaza persoanelor de toate varstele, de la copii si adolescenti pana la adulti si varstnici si includ design-ul psihoterapeutic, evaluarea psihologica, psihoterapie individuala si psihoterapie de grup. Centrul dispune de cabinete moderne in care activeaza cinci specialisti cu expertiza in psihologie clinica si psihoterapie integrativa: Florena Antonescu, Alexandra Strimbeanu (Stroe), Alina Gheorghe, Manuela Capalb si Mihaela Iancev.

Lista de preturi a centrului este publicata pe site-ul web. O sedinta de psihoterapie individuala costa intre 150 si 200 de lei, in functie de specialistul care o gestioneaza.

Clientii considera, in cadrul recenziilor din mediul online, ca The Orlov este un centru modern de sanatate mintala si emotionala, dedicat intregii familii, la standarde inalte, cu un cadru elegant si primitor, o echipa de specialisti implicati, caracterizati de profesionalism, experienta, empatie si amabilitate fata de persoanele care le solicita sprijinul de specialitate.

4. Monica Saracescu

Monica Saracescu este psiholog, psihoterapeut integrativ specialist, trainer, coach in Maxwell Leadership Certified Romania. De serviciile sale poti beneficia la Cabinetul individual de Psihologie din Constanta, unde poti solicita consiliere psihologica, psihoterapie individuala, psihoterapie de grup, psihoterapie de cuplu si de familie, program de reintegrare sociala, psihologia securitatii nationale, traininguri personale si organizationale.

Preturile cabinetului pot fi vizualizate pe site-ul web. O sedinta de psihoterapie te va costa aici 200 de lei.

Clientii spun ca psihoterapia in acest cabinet este o experienta demna de incercat, cu rezultate pozitive considerabile. Ei mentioneaza serviciile de calitate, persoana psihoterapeutului, caracterizata de profesionalism, experienta, caldura sufleteasca si intelegere profunda a nevoilor emotionale ale persoanelor care apeleaza la ea.

5. Anamaria Balan

La Cabinetul de Psihologie Anamaria Balan din Constanta vei gasi un psihoterapeut dedicat, o persoana calma, blanda si rabdatoare, cu ajutorul careia vei reusi sa iti depasesti problemele emotionale si comportamentale care nu te lasa sa iti atingi adevaratul potential. Poti apela aici la consiliere psihologica, psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si premaritala, psihoterapie de familie, psihoterapie de grup si psihoterapie online. Anamaria Balan are aproape 10 ani de experienta in psihoterapie si este mentor in cadrul Academiei ReGeneration by Anca Maftei, unde preda modalitati rapide, directe si eficiente de lucru cu partile si metoda constelatiilor sistemice.

O sedinta de psihoterapie individuala si dezvoltare personala are pretul de 210 lei in acest cabinet.

Clientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale acestui psihoterapeut, consemnand aspecte pozitive ca profesionalismul si buna pregatire, experienta in lucrul cu persoanele cu tulburari emotionale si comportamentale, abordarea blanda si empatica, comunicarea excelenta si cadrul relaxant al sedintelor de terapie.

Concluzii

Fie ca ai nevoie de consiliere individuala, terapie de cuplu, terapie de familie sau terapie pentru copii si adolescenti, poti gasi un psihoterapeut in Constanta, potrivit pentru nevoile tale. Indiferent de alegerea ta, intre cabinetele din clasamentul prezentat in acest articol, vei gasi aici profesionisti dedicati, implicati activ in rezolvarea problemelor, care stapanesc metode terapeutice moderne, pentru a te sprijini sa depasesti impasul emotional in care te afli, indiferent de natura lui, si sa iti atingi potentialul real, in relatii, in familie sau in viata profesionala.

Nu mai amana vizita la un psihoterapeut competent din Constanta, inregistreaza-ti o programare si pune bazele unui program de psihoterapie cu ajutorul caruia sa iti poti imbunatati calitatea vietii.