Meniu

Psihoterapeut Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dorinta de a-ti imbunatati relatiile sociale, de a avea mai multa incredere in tine si o perspectiva mult mai optimista asupra vietii te determina sa apelezi la ajutorul unui psihoterapeut in Craiova? Atunci esti pe drumul potrivit. Psihoterapeutul este o persoana avizata, care a finalizat studii in domeniu si care a dobandit o multime de abilitati de a combate negativitatea, gandurile intrusive, fobiile, defectele comportamentale, obiceiurile nesanatoase etc. Tocmai de aceea te incurajam sa apelezi la ajutorul unor terapeuti bine pregatiti in domeniu, care iti asigura un spatiu confortabil atat fizic, cat si mental de a vorbi liber, fara bariere.

Din fericire, in Craiova vei gasi o multime de psihoterapeuti dornici sa te ajute si sa te vindece din interior. Cel mai important pas pe care trebuie sa il faci este sa mergi la cabinetul lor sau sa iti programezi o sedinta online, in care sa discuti cat mai liber despre problemele care nu iti dau pace. Citeste mai departe si descopera care sunt unitatile terapeutice la care poti apela cu incredere.

Cat costa o sedinta de psihoterapie in Craiova?

Nimanui nu ii este usor sa isi deschisa sufletul, insa in fata unui psihoterapeut din Craiova trebuie sa fii cat de transparent se poate pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. Pretul unei sedinte variaza de la un caz la altul, in functie de experienta in domeniu si de competenta. Parcurge tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele la care sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laura Cojocaru
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Terapeut competent
 • Energie pozitiva si empatie
 • Buna intentie si pregatire
 • Cabinet modern
 • Experiente ireprosabile
 • Conditii excelente de confort
Eduard Bondoc
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Implicare si emapatie
 • Pasiune pentru domeniu
 • Buna pregatire
 • Activitate ireprosabila
 • Cabinet confortabil
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Dragos Stoian
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Abordare moderna
 • Amenajare placuta
 • Conditii optime de confort
 • Solutii personalizate
 • Amabilitate si caldura
 • Profesionalism si empatie
Daniela Ianos
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Amabilitate si respect
 • Sedinte personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Profesionalism si empatie
Camelia Vasile
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Atitudine pozitiva
 • Abordari moderne
 • Cabinet placut amenajat
 • Mediu confortabil
 • Rezultate excelente
 • Solutii personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 unitati terapeutice unde poti gasi un psihoterapeut in Craiova

Ai trecut recent printr-un eveniment neplacut sau chiar grav din punct de vedere emotional si ai nevoie de ajutorul unui psihoterapeut din Craiova? Atunci informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a descoperi o unitate medicala apreciata la care sa apelezi. Citeste cu atentie tot ce trebuie sa stii si vezi care dintre terapeutii amintiti mai jos iti insufla cea mai mare incredere:

1. Laura Cojocaru

Laura Maria Cojocaru este un psihoterapeut din Craiova, care asigura sedinte adaptate in functie de personalitatea si necesitatile fiecarei persoane in parte. A obtinut titlul de psihoterapeut specialist, trainer NLP somato-integrativ, consultant panorama sociala. In ceea ce priveste studiile, a absolvit universitatea Spiru Haret din Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Psihologie, iar, ulterior, a terminat studiile masterale  Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Hyperion, « Psihoterapii psihanalitice ». De asemenea, a adaugat la CV o multime de stagii de practica in strainatate, precum: „Psihosexologie transpersonala prin corpul fizic”, Budapesta, „Stagiu de formare in psihoterapie socio-somato-analitica”, Franta. In plus, a participat la diverse congrese si conferinte atat din tara, cat si din strainatate. Printre serviciile pe care terapeutul le pune in aplicare se numara si: psihoterapie clasica si VR, psihoterapie online, consiliere psihologica, psihoterapie de familie, de cuplu, individuala, pentru adolescenti, art terapie, terapie psihosexuala, managementul stresului etc.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie este de 200 lei.

Rating-ul cabinetului sau individual este ridicat, avand in vedere ca pacientii s-au dovedit a fi multumiti de serviciile de care au beneficiat. Energia pozitiva, empatia, buna intentie si pregatire sunt principalele motive pentru care activitatea sa este apreciata de fiecare persoana in parte. Cabinetul este modern si placut amenajat, spatiul creat fiind confortabil pentru toata lumea. Conform recenziilor postate in mediul online, experientele tuturor se dovedesc a fi ireprosabile.

Vezi parerile pacientilor despre Laura Maria Cojocaru
Vezi Pareri

2. Eduard Bondoc

Eduard Bondoc este un alt psihoterapeut din Craiova la care te poti programa cu incredere pentru o sedinta terapeutica personalizata in functie de necesitatile tale si de situatiile cu care te confrunti. In ceea ce priveste pregatirea in domeniu, acesta a urmat Facultatea de Psihologie – Sociologie si Stiinte Politice, Universitatea Hyperion Bucuresti, a absolvit studiile masterale in „Psihoterapii psihanalitice” la Universitatea Hyperion Bucuresti si Scoala de Psihoterapie, specializarea Analiza existentiala si logoterapie din Bucuresti. Tot in cadrul experientei profesionale, Eduard Bondoc a participat la cursuri in strainatate (Norvegia si Anglia), dar si la manifestari stiintifice. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: psihoterapie pentru adulti si copii, consiliere psihologica, terapie de grup, familie, cuplu, evaluare si testare psihologica, grupuri de intalnire si de dezvoltare personala.

Tariful aplicat pentru o sedinta de psihoterapie este de 180 lei.

Toate recenziile postate pentru acest terapeut in mediul online sunt pozitive in unanimitate. Multumita implicarii, pasiunii pentru domeniu, bunei sale pregatiri si empatiei de care da dovada la fiecare sedinta, pacientii se declara multumiti de activitatea ireprosabila desfasurata de Eduard Bondoc. Trateaza cu interes cazul fiecarui pacient intr-un cabinet confortabil si primitor, cu o atitudine pozitiva si optimista.

3. Dragos Stoian

Un alt psihoterapeut catre care iti poti indrepta atentia este Dragos Stoian din Craiova, cu o buna pregatire in domeniu si dispus sa gaseasca solutii potrivite raportate la nevoile personale. A absolvit Facultatea de Psihologie si Masterul in Managementul Organizational si al Resurselor Umane, a urmat un curs de formare in Psihoterapie Integrativa, iar in prezent este membru al Colegiului Psihologilor din Romania si Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa. Acesta asigura urmatoarele servicii: evaluarea starii psihice de sanatate, identificarea profilului de personalitate, evaluarea nivelului de inteligenta si eliberarea unor avize psihologice. Terapeutul efectueaza consultatii de specialitate atat in cadrul cabinetului, cat si online.

Pretul pentru o consultatie de psihoterapie este de 180 lei atat in cabinet, cat si in mediul online.

Aproape toti cei care si-au facut programari la psihoterapeutul din Craiova au fost placut impresionati de abordarea sa moderna. Cabinetul este amenajat placut si confortabil pentru sedintele de terapie, astfel incat pacientii sa se simta in siguranta si dispusi sa-si deschisa sufletul. Sunt acordate solutii si abordari personalizate, fiecare persoana in parte fiind primita cu amabilitate si caldura.

4. Daniela Ianos

Daniela Ianos asigura servicii de psihoterapie in Craiova la standarde ridicate, oferind fiecarui pacient in parte posibilitatea de a trece cu brio prin experiente tulburatoare, anxietate, depresie, fobii etc. Este licentiata in filosofie, diploma obtinuta la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, licentiata in psihologie, a urmat cursuri postuniversitare de psihoterapie integrativa si a obtinut doctoratul in filosofie tot in cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. De asemenea, a urmat cursuri de specialitate si perfectionare atat in tara, cat si in strainatate. Printre serviciile oferite se numara si: coaching si dezvoltare personala, psihoterapie individuala, de cuplu, pentru copii, adolescenti, de grup, consiliere si informare pentru parinti, hipnoza, interpretare vise, psihoterapie online, la domiciliu, integrativa, cognitiv-comportamentala.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala este de 120 lei atat in cabinet, cat si in mediul online.

Toti cei care au apelat la serviciile sale recomanda cu incredere si altor pacienti care au nevoie de un ajutor de specialitate. Fiecare persoana este primita cu amabilitate si respect, sedintele sunt personalizate in functie de nevoile pacientului si patologiile de care sufera, iar rezultatele sunt excelente, fiind vizibile inca de la primele sedinte. In plus, atmosfera este primitoare, iar atitudinea terapeutului prietenoasa.

5. Camelia Vasile

In completarea variantelor de mai sus ti-o prezentam si pe Camelia Vasile, un psihoterapeut renumit in Craiova care asigura ajutor de specialitate tuturor pacientilor cu diverse tulburari psihologice. A absolvit Facultatea de Filosofie si Sociologie din Craiova, iar ulterior a urmat Facultatea de Psihologie. A practicat 2 ani de formare in psihologia clinica, apoi 2 ani de supervizare, devenind, in cele din urma, psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Bineinteles, pentru consolidarea informatiilor si perfectionare, a participat la diverse cursuri de specialitate, workshop-uri, congrese si conferinte, multumita carora isi practica astazi meseria cu ireprosabilitate.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie individuala este de 250 lei pentru 50 de minute.

Multi dintre cei care au luat in considerare serviciile Cameliei Vasile s-au declarat multumiti de atitudinea pozitiva a terapeutului, dar si de abordarile sale moderne. Cabinetul este unul placut amenajat, astfel incat fiecare pacient sa se simta confortabil, in largul sau. Rezultatele incep sa fie vizibile inca de la primele sedinte, iar solutiile sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte, indiferent cat de severa sau complexa este problema psihologica cu care se confrunta.

Concluzii

Suferi de anumite fobii sau simti ca ai nevoie de ajutorul unui psihoterapeut din Craiova pentru a trece cu brio de anxietatea sociala? Tot mai multe persoane se confrunta cu astfel de situatii neplacute, din cauza tendintei oamenilor catre autoconservare. Daca ti se pare ca lipsa de incredere in propria persoana sau anxietatea sociala au pus stapanire pe tine, apeleaza cu incredere la unul dintre terapeutii amintiti anterior in articol.