Meniu

Psihoterapeut Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Traumele din trecut isi pun amprenta si pe prezent prin diverse comportamente iesite din comun sau chiar atacuri de panica, motiv pentru care vrei sa soliciti ajutorul unui psihoterapeut in Deva? Din fericire, psihoterapia este modalitatea prin care fiecare persoana poate pune stop traumelor din trecut, reusind sa traiasca o viata implinita, fericita si in pace. Sedintele terapeutice puse in aplicare de specialisti sunt atent organizate si structurate astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente, fiind vizibile inca de la primele vizite. Daca vrei sa faci o schimbare semnificativa in viata ta si sa ai un control mai mare asupra propriilor emotii, iti sugeram sa apelezi la ajutorul unui psihoterapeut care are o experienta vasta in domeniu si care iti poate asigura tot sprijinul terapeutic de care ai nevoie.

Cu toate ca in Deva nu exista atat de multe optiuni disponibile, tot ai ocazia sa apelezi la ajutorul unui terapeut profesionist pentru a beneficia de rezultatele mult asteptate. Sedintele terapeutice implica mult efort atat din partea pacientilor, cat si din partea psihologului. Citeste mai departe si descopera care sunt unii dintre cei mai apreciati psihoterapeuti din orasul tau.

Cat costa o sedinta la un psihoterapeut in Deva?

Pretul unei sedinte de psihoterapie in Deva variaza de la un cabinet la altul, in functie de nivelul de pregatire a terapeutului si competentele sale. Pentru ca vrem sa iti oferim informatii actualizate, iti prezentam tabelul de mai jos cu toate tarifele practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Simona Lupu
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Rating ridicat
 • Dedicatie si profesionalism
 • Empatie si intelegere
 • Abilitati de comunicare
 • Organizare ireprosabila
 • Mediu primitor
 • Cabinet modern
Ionela Ghitan
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Sedinte terapeutice personalizate
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Psihodiagnostic corect
 • Decor modern
 • Conditii optime de confort
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul psihoterapeutilor in Deva la care poti apela

Ai luat hotararea de a apela la serviciile unui psihoterapeut in Deva pentru a incepe calatoria catre vindecarea sinelui? Atunci iti recomandam sa citesti in continuare pentru a descoperi care sunt psihoterapeutii pe care ti-i recomandam, dar si cat de competenti sunt in desfasurarea sedintelor. Afla ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Simona Lupu

Simona Lupu este un psiholog psihoterapeut din Deva care practica servicii de psihologie clinica, psihopedagogie, psihoterapie, psihologie organizationala, speciala, a transporturilor si logopedie. A absolvit studiile in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, a participat la diferite cursuri anuale de perfectionare cu diverse tematici, avand in prezent propriul sau cabinet de terapie adresat tuturor pacientilor care se confrunta cu probleme emotionale. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: psihoterapie individuala, de cuplu, pentru copii, adolescenti, consiliere si informare pentru parinti, evaluare psihologica si psihodiagnostic, psihoterapie online, la domiciliu, de familie etc. Printre tulburarile care sunt tratate sunt amintite si: dependentele, dificultatile de comunicare, managerierea stresului la locul de munca, stima de sine scazuta, tulburari alimentare, de comportament, de somn, anxietate, depresie, timiditate excesiva etc.

Pretul aplicat pentru o sedinta de psihoterapie este de 180 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara unanim multumiti de serviciile de care au beneficiat, acordand un rating ridicat. Dedicatie, profesionalism, empatie, intelegere, abilitati excelente de comunicare si organizare – sunt principalele calitati apreciate de cei care au pasit pragul cabinetului Simonei Lupu. Mediul este primitor, iar cabinetul placut amenajat, astfel incat toata lumea se simte incurajata sa vorbeasca liber.

Vezi parerile pacientilor despre Simona Lupu
Vezi Pareri

2. Ionela Ghitan

Ionela Ghitan este specializat in psihologie clinica, psihoterapie de cuplu, familie si logopedie in Deva, asigurand servicii de inalta calitate pentru toti pacientii care pasesc pragul cabinetului sau individual. In atributiile sale intra si: evaluarea psihologica si psihodiagnostic, interventie, asistenta, consultanta psihologica, evaluare comportamentala, coaching si dezvoltare personala, consiliere si informare parinti. Prin sedintele terapeutice, psihologul autocunoaste si acceseaza potentialului interior al pacientului, ofera sprijin pentru autocontrolul comportamental si emotional, dezvolta abilitatile de comunicare etc.

Pretul pentru o sedinta de psihoterapie este de 150 lei.

Toti cei care au apelat la serviciile Ionelei Ghitan se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat. Sprijinul terapeutic pe care psihoterapeutul il asigura contribuie semnificativ la obtinerea rezultatelor dorite. Atmosfera este primitoare, psihodiagnosticul corect, iar sedintele terapeutice sunt atent personalizate in functie de necesitatile pacientului. In plus, cabinetul este decorat modern, asigurand tot confortul necesar astfel incat pacientii sa vorbeasca liber.

Concluzii

Fiecare persoana trebuie sa isi cunoasca, inteleaga trecutul, dar si sa faca pace cu el pentru a putea merge mai departe, pentru a reusi sa aiba o relatie sanatoasa cu propriul sine, situatie in care interventia unui psihoterapeut din Deva este mai mult decat necesara. Asigura-te ca ai citit cu atentie toate informatiile prezentate despre psihoterapeutii amintiti anterior si acorda o sansa psihoterapiei pentru a-ti imbunatati relatia cu propriul sine.