Meniu

Psihoterapeut Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cautarea unui psihoterapeut in Satu Mare incepe prin explorarea optiunilor disponibile, etapa in care acest articol iti poate fi de folos. Pentru ca sedintele de terapie sa dea rezultate si sa aiba o contributie reala in procesul de dezvoltare personala, trebuie sa lucrezi cu un psihoterapeut care te intelege si a carui abordare ti se potriveste. Vizita la psihoterapeut este recomandata nu doar oamenilor care trec prin perioade dificile si schimbari majore, ci si persoanelor care isi doresc sa se dezvolte, sa se cunoasca mai bine si sa gaseasca raspunsuri la anumite intrebari privind propria viata. 

Psihoterapeutul te va ajuta sa identifici cauza problemelor care te framanta si te va sprijini in rezolvarea acestora de la radacina. De multe ori, oamenii sunt afectati fara sa stie de traume din copilarie si de evenimente care le-au schimbat complet perspectiva asupra vietii, iar in cadrul sedintelor de terapie isi vor da seama unde trebuie sa lucreze si cum pot face asta. 

Care este pretul unei sedinte la psihoterapeut in Satu Mare?

In Satu Mare exista numerosi psihoterapeuti la serviciile carora poti sa apelezi atunci cand ai probleme de gestionare a stresului, anxietate, depresie, problemele in relatiile personale sau te confrunti cu anumite tulburari alimentare ori dependente. Situatiile in care poti lucra cu un psihoterapeut sunt diverse, asa ca ne-am gandit sa iti oferim informatii cu privire la costurile pe care le implica terapia:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Mentalife
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Responsabilitate si dedicare
 • Empatie
 • Atentie la nevoile clientului
Didona Theodorescu
170 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 170 Ron
 • Terapeut foarte bine pregatit
 • Instrumente si metode de actualitate
 • Sedinte interactive
 • Mediu confortabil si relaxant
 • Raport bun calitate-pret
 • Servicii de calitate
Raluca Mitrasca
180 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 180 Ron
 • Servicii calitative
 • Psiholog cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Empatie si implicare
 • Terapii diversificate si personalizate
Emoke Simon
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalism
 • Implicare
 • Interes fata de nevoile clientului
 • Abordare terapeutica personalizata
Dorina Gimon
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Psiholog bine pregatit
 • Profesionalism
 • Implicare si rabdare
 • Servicii de calitate
 • Strategii terapeutice personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cei mai buni psihoterapeuti in Satu Mare: top 5 clinici si cabinete

Gasirea unui psihoterapeut bun in Satu Mare este o sarcina destul de usoara, pentru ca multi specialisti au cabinete unde ofera servicii de calitate si se adreseaza oamenilor cu orice tip de problema de natura emotionala. Pentru a gasi psihoterapeutul potrivit din prima, e important sa te interesezi cu privire la pregatirea acestuia si sa afli ce experiente au avut alti clienti la cabinetele respective.

Luand in calcul pregatirea si calificarile, precum si feedback-ul si opiniile altor clienti, am alcatuit un clasament in care sunt prezentati cei mai buni psihoterapeuti din Satu Mare:

1. Mentalife

Mentalife este una dintre cele mai apreciate clinici din Satu Mare, unde se ofera servicii din mai multe discipline si unde vei gasi inclusiv psihoterapeuti. Portofoliul cuprinde si alte domenii, precum cardiologia, endocrinologia si pneumologia. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2019 si reuneste o echipa de medici specialisti al caror scop este sa asigure ingrijiri de inalta calitate. Mentalife a fost dotata cu echipamente performante si facilitati moderne, astfel incat oamenii sa aiba acces la servicii variate intr-un mediu relaxant. In departamentul de psihoterapie activeaza o echipa de profesionisti, care au experienta clinica vasta si sunt intresati de noutatile din domeniu. Poti alege Mentalife pentru sedinte de psihoterapie individuala, psihoterapie de grup/familie/cuplu, antrenament cognitiv pentru preventia sau ameliorarea dementei si pentru psihoterapie prin VR (realitate virtuala). 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 200 lei. 

La Clinica Mentalife, oamenii apreciaza calitatea serviciilor si felul in care au fost tratati de intregul personal, care este responsabil, empatic, dedicat si profesionist. In mediul online, multi dintre cei care au ales serviciile acestei clinici au oferit recenzii pozitive. Atentia la nevoile clientului si disponibilitatea de a explica in detaliu sunt alte calitati apreciate la personalul clinicii. 

Vezi parerile pacientilor despre Mentalife
Vezi Pareri

2. Didona Theodorescu

Didona Theodorescu lucreaza in Satu Mare si este unul dintre cei mai buni psihoterapeuti pe care ii poti alege pentru o colaborare de succes. Aceasta e specializata in psihoterapie integrativa si psihologie clinica, avand formare profesionala in terapia de cuplu si terapia adictiilor. La cabinet se ofera servicii de psihologie, psihoterapie individuala sau de cuplu, psihoterapie pentru copii sau adolescenti si hipnoza. Didona Theodorescu si-a propus sa ofere oamenilor sprijin in gestionarea emotiilor coplesitoare, a conflictelor si a evenimentelor dificile.  

Tariful unei sedinte de psihoterapie este de 170 lei.

Din parerile clientilor, reiese faptul ca Didona Theodorescu este un terapeut foarte bine pregatit, care ii ajuta pe oameni sa se redescopere si sa se inteleaga mai bine pe ei insisi. Aceasta creeaza un mediu confortabil si relaxant, foloseste instrumente si metode psihologice de actualitate, iar sedintele sunt placute si interactive. Raportul calitate-pret este foarte bun, clientii fiind de parere ca au facut o investitie inspirata urmand sedinte de psihoterapie. 

3. Raluca Mitrasca

Printre cei mai apreciati psihoterapeuti care profeseaza in Satu Mare se numara si Raluca Mitrasca. Aceasta ofera clientilor servicii din urmatoarele domenii: psihologie clinica, psihologie integrativa, psihologia transporturilor si psihologia muncii. Terapiile disponibile in acest cabinet se adreseaza oamenilor de toate varstele, care isi doresc sa beneficieze de sprijin in gestionarea unor probleme si comportamente sau de ghidarea unui specialist pentru dezvoltarea pe plan personal.  

Referitor la pret, pentru o sedinta de psihoterapie vei plati suma de 180 lei. 

Persoanele care au ales cabinetul de psihologie si psihoterapie al Ralucai Mitrasca se declara multumite de calitatea serviciilor si de felul in care au interactionat cu terapeutul. Aceasta da dovada de profesionalism, amabilitate, empatie si implicare. 

4. Emoke Simon

Pe lista celor mai cautati psihoterapeuti din orasul Satu Mare se afla si Emoke Simon . Psiholog clinician si psihoterapeut, Simon Emoke profeseaza de peste un deceniu in domeniul psihologiei si a absolvit numeroase cursuri de formare in psihoterapia familiei si hipnopsihoterapie Ericksoniana, printre altele. Aceasta a participat la numeroase workshop-uri si este membra in asociatii de profil, cum ar fi Asociatia Romana de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana. 

Pentru o sedinta de psihoterapie individuala, pretul este de 150 lei.

Psihologul se bucura de aprecierea persoanelor care i-au ales serviciile. Profesionalismul, implicarea si interesul fata de nevoile clientilor sunt calitatile principale ale acestui psiholog. Doamna Emoke Simon propune abordari terapeutice personalizate, bazate pe metode de actualitate, adaptate la obiectivele si particularitatile clientului. 

5. Dorina Gimon

Daca locuiesti in Satu Mare si vrei sa lucrezi cu un psihoterapeut bun, trebuie sa ai in vedere si serviciile Dorinei Gimon. Aceasta asigura servicii de psihologie clinica si psihoterapie, oferind clientilor sprijin in gestionarea a multiple tulburari de sanatate mintala. Are experienta vasta in psihodiagnosticul afectiunilor psihice si asigura inclusiv servicii de psihologie a transporturilor si psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale. Psihoterapia suportiva, terapiile de scurta durata si atelierele de creatie pentru copiii sunt cateva dintre metodele folosite de catre Dorina Gimon in strategiile terapeutice. 

Tariful unei sedinte de psihoterapie este de 150 lei.

Dorina Gimon se bucura de feedback pozitiv de la clienti, care ii apreciaza profesionalismul si implicarea. Aceasta asigura o varietate de terapii si contureaza un plan personalizat pentru fiecare client. Atentia si rabdarea sunt alte doua calitati ale psihologului. 

Concluzii

Este important sa alegi un psihoterapeut in prezenta caruia te simti confortabil, ascultat si inteles, iar multi specialisti din Satu Mare au grija sa bifeze toate aceste cerinte. Autocunoasterea profunda, intelegerea emotiilor negative si cresterea stimei de sine sunt cateva beneficii pe care le vei observa in urma sedintelor de psihoterapie cu persoana potrivita.