Meniu

Psihoterapeut Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa mergi la psihoterapeut in Slatina pentru a invata sa iti exprimi emotiile, pentru a trece mai usor printr-un eveniment nefericit sau pentru a te descoperi pe tine insuti? Un astfel de specialist te poate ghida catre intelegerea propriilor comportamente si te va ajuta sa deprinzi mecanisme sanatoase pe plan emotional. Pe langa autocunoastere, sedintele de psihoterapie te vor ajuta sa iti consolidezi relatiile cu cei din jur, fie ca e vorba de partener, familie sau colegi de munca. 

Situatiile dificile, precum conflictele cu o persoana draga sau pierderea cuiva, gandurile negative si tulburarile de somn sunt cateva dintre situatiile in care este recomandat sa apelezi la un psihoterapeut. In Slatina, optiunile nu sunt la fel de numeroase ca in orasele mari din tara, dar suficiente pentru cei care isi doresc sa beneficieze de acest serviciu. 

Care este cel mai bun psihoterapeut din Slatina si cat costa o sedinta?

Costul sedintelor la psihoterapeut este un aspect de interes pentru cei din Slatina care ar vrea sa apeleze la acest serviciu. Psihoterapia este o investitie in sine, deoarece vei reusi sa iti vindeci traume din trecut si sa devii o versiune mai buna a ta. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile terapiei, poti consulta urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Centrul Alares
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si seriozitate
 • Atentie la nevoile clientului
 • Strategii terapeutice personalizate
Andreea Gheorghe
160 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 160 Ron
 • Psiholog cu experienta
 • Implicare si dedicare
 • Seriozitate si profesionalism
 • Atmosfera placuta si linistita
 • Calitatea serviciilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti gasi cel mai bun psihoterapeut din Slatina?

Locuiesti in Slatina si ai decis sa apelezi la un psihoterapeut? Acesta te va sustine in eforturile de depasire a unui moment dificil si te va ajuta sa identifici resurse de imbunatatire a perspectivelor si de crestere pe plan personal. Iata la ce cabinete si clinici vei gasi psihoterapeuti cu experienta:

1. Centrul Medical de Sanatate Mintala Alares

Centrul Medical de Sanatate Mintala Alares este situat in Slatina si este unul dintre locurile unde vei gasi un psihoterapeut bun. Echipa reuneste medici primari in psihiatrie, psihologi si psihoterapeuti cu experienta vasta, care sunt membri in societati de profil si au urmat diferite cursuri de formare. Acest centru medical reuneste un laborator de psihologie, un cabinet de psihiatrie pediatrica, un cabinet de psihiatrie pentru adulti si alte cabinete specializate in diverse ramuri medicale, precum neurologia pediatrica si endocrinologia.  

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 150 lei.

Oamenii care au trecut pragul acestui centru medical sustin ca au intalnit acolo personal bine pregatit si amabil. Seriozitatea si profesionalismul sunt principalele calitati apreciate la echipa centrului. Acestia sunt orientati spre nevoile clientului si propun strategii personalizate, in raport cu nevoile si obiectivele persoanei care le-a solicitat ajutorul.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical de Sanatate Mintala Alares
Vezi Pareri

2. Andreea Gheorghe

Andreea Gheorghe este unul dintre psihoterapeutii care profeseaza in Slatina si la care poti apela pentru sedinte de psihoterapie sau consiliere psihologica. La acest cabinet poti obtine si diferite avize, cum ar fi avizul psihologic pentru angajare. Psihologul a urmat mai multe cursuri de formare si a dobandit experienta in cadrul conferintelor la care a participat.

Pentru o sedinta de psihoterapie, se aplica tariful de 160 lei.

Persoanele care au lucrat cu Andreea Gheorghe o descriu ca fiind o profesionista, deschisa si dornica sa ajute. Atmosfera din cabinet este placuta si linistita. Implicarea, seriozitatea si dedicarea fata de meserie sunt alte calitati apreciate la acest psiholog. In recenziile de pe diverse platforme online, oamenii spun ca au reusit sa se redescopere in urma sedintelor de terapie.

Concluzii

Acestia sunt cei mai buni psihoterapeuti pe care ii poti alege in Slatina. Sesiunile de terapie iti vor fi de folos pe termen lung si vei descoperi multe lucruri noi despre tine. De asemenea, impreuna cu terapeutul vei gasi modalitati eficiente de gestionare a emotiilor, gandurilor si comportamentelor. In cabinetele acestora vei gasi un spatiu sigur si confortabil, unde poti vorbi deschis despre ceea ce te apasa si ceea ce iti doresti sa imbunatatesti la tine.