Meniu

Psihoterapeut Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de expertiza unui psihoterapeut in Targu Mures este sa gasesti un cabinet la o distanta rezonabila de casa, cu preturi accesibile bugetului tau, la care sa te programezi pentru o consultatie initiala. Prima intalnire ii ofera terapeutului sansa de a afla mai multe despre tine, astfel incat abordarea pe care o pune in practica sa fie una cat mai potrivita. 

Din fericire, in Targu Mures ai acces la un numar generos de cabinete de psihoterapie, in cadrul carora isi practica meseria oameni cu experienta in domeniu. Inainte de a-ti face o programare, iti recomandam sa te interesezi cu privire la activitatea terapeutului ales, pentru a vedea care sunt problemele cel mai des tratate de acesta si ce parere au persoanele care au apelat la el in trecut. 

Cat costa o sedinta la un psihoterapeut in Targu Mures? 

Tarifele practicate de un psihoterapeut din Targu Mures difera, in functie de cabinetul ales pentru efectuarea serviciilor. Chiar si asa, diferentele de pret nu sunt mari. Tabelul pe care ti l-am pregatit iti ofera o privire de ansamblu asupra tarifelor pe care le vei gasi la mai multe cabinete din oras, alaturi de alte detalii relevante, precum ratingul obtinut in urma recenziilor publicate online. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Psihoterapie
Rating
Website
Dr. Radu Balean
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii online
 • Cursuri de formare
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Daniel Popescu
170 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 170 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
 • Locatie accesibila
 • Aplicatie mobila
Centrul Psihotip
150 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 150 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Contract CAS
Alina Potcoava
120 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 120 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Servicii online
 • Cursuri de formare
 • Program flexibil
Corina Lung
200 Ron
 • Pret sedinta Psihoterapie 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Program flexibil
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete la care poti gasi un psihoterapeut in Targu Mures

In topul de mai jos vei gasi cinci cabinete si centre in cadrul carora isi desfasoara activitatea cate un psihoterapeut, in orasul Targu Mures. Printr-o simpla programare la unul dintre ele ai sansa sa gasesti terapeutul perfect pentru tine! In cazul in care nu simti ca se poate forma o legatura intre tine si terapeut dupa prima intalnire, poti oricand sa te programezi la un alt cabinet: 

1. Dr. Radu Balanean 

Primul psihoterapeut la care pot apela oamenii in Targu Mures este Radu Balanean, care isi desfasoara activitatea in cadrul cabinetului sau individual. Absolvent al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei de la Universitatea Babes Bolyai, acesta ofera un portofoliu divers de servicii in materie de psihologie clinica, psihoterapie, consiliere psihologica, hipnoza clinica si sexologie. Pe parcursul activitatii profesionale a participat la numeroase cursuri de formare si workshop-uri, in scopul de a-si extinde gama de cunostinte. Sedintele online pot avea loc pe platforma aleasa de persoana consiliata sau pe canale de comunicare securizate. Cu privire la programul cabinetului, acesta este de regula deschis de luni pana vineri, intre orele 13 si 19. Exista posibilitatea de a opta si pentru alte zile si ore printr-o programare online, efectuata cu ajutorul formularului de pe site. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 150 de lei. 

Experienta excelenta de care au avut parte mai multe persoane la cabinetul Dr. Radu Balanean se datoreaza atat nivelului ridicat de profesionalism, cat si conditiilor deosebite de igiena si siguranta pe care le asigura acesta. Atmosfera este una placuta si relaxanta, in care oamenii isi pot exprima liber gandurile si emotiile, astfel incat sedinta de terapie sa fie cat mai productiva. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Radu Balanean 
Vezi Pareri

2. Daniel Popescu 

Urmatorul cabinet de pe lista ii apartine lui Daniel Popescu, absolvent al Facultatii de Psihologie de la Universitatea Dimitrie Cantemir, care a urmat mai apoi un master in psihoterapie, tot in Targu Mures. Sedintele de terapie se pot efectua in mediul online. Tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a beneficia de serviciile psihoterapeutul este sa intre in contact cu acesta, fie printr-un apel telefonic, fie printr-un mesaj pe unul din canalele de comunicare la care au acces. Data si ora sunt stabilite pe baza programului pacientului. Un aspect care iese in evidenta despre activitatea psihoterapeutului este aplicatia pentru telefon mobil pe care o recomanda, Psynfo, dezvoltata pentru a le oferi acces oamenilor la expertiza unui specialist in domeniu.  

O sedinta de psihoterapie costa 170 de lei. 

Ratingul pozitiv pe care l-a obtinut cabinetul lui Daniel Popescu pe parcursul activitatii sale scoate in evidenta calitatea serviciilor prestate aici. Atmosfera este una placuta, iar locatia, usor de gasit. Atitudinea pozitiva a terapeutului i-a ajutat pe multi pacienti sa se relaxeze in timpul sedintelor. 

3. Centrul Psihotip  

Centrul medical Psihotip si-a inceput activitatea din dorinta a oferi ingrijiri si sfaturi tuturor celor care au nevoie de un psihiatru, psihoterapeut sau oftalmolog in Targu Mures. De efectuarea serviciilor de psihoterapie se ocupa Dr. Laura Iacob, medic specialist psihiatru si psihoterapeut cognitiv comportamental, alaturi de Psih. Aurora Manolachi, psihoterapeut specialist. Personalul centrului a acumulat o experienta de mai bine de doua decenii in domeniu, pe parcursul activitatii. Serviciile pot fi decontate prin intermediul biletului de trimitere sau achitate in totalitate. Centrul este deschis de luni pana vineri, intre orele 7 si 20. Cu privire la programari, oamenii pot folosi numarul de telefon sau adresa de E-mail; ambele sunt disponibile pe site-ul centrului. 

Pentru o sedinta de terapie, pretul este de 150 de lei. 

Mai multe persoane au trecut pragul centrului Psihotip pe parcursul activitatii sale, iar experienta de care au avut parte a fost una foarte buna. Tocmai de aceea, pacientii recomanda serviciile terapeutilor de aici tuturor celor care se confrunta cu un moment dificil in viata lor si au nevoie de sprijin din acest punct de vedere.  

4. Alina Potcoava 

Activitatea profesionala a Alinei Potcoava a inceput in 2003, prin sustinerea unor cursuri de educatie parentala si lucrand ca asistent social, iar din 2014, aceasta ofera servicii de psihoterapie in Targu Mures. A continuat sa participe la cursuri, conferinte si congrese in domeniu, in scopul de a-si actualiza in mod constant cunostintele. Indiferent ca o persoana are nevoie de psihoterapie individuala, de familie sau de cuplu, aici va gasi solutii utile. De asemenea, cei interesati pot opta pentru efectuarea serviciilor de terapie in mediul online. O programare se poate face cu ajutorul numarului de telefon de la cabinet sau printr-un mesaj la adresa de E-mail. 

Pretul unei sedinte de psihoterapie este de 120 de lei. 

Aspectele pe care oamenii le apreciaza in mod deosebit la activitatea Alinei Potcoava sunt flexibilitatea, disponibilitatea si profesionalismul. Chiar daca la inceput au privit psihoterapia cu scepticism, efectele pozitive ale sedintelor i-au determinat pe pacienti sa revina la cabinet si chiar sa recomande serviciile acestuia si altor persoane intr-o situatie similara. 

5. Corina Lung 

Corina Lung a finalizat studiile de Licenta in Psihologie in anul 2011 si a continuat sa participe la cursuri de formare in domeniul psihoterapiei in Targu Mures. In gama de servicii la care au acces oamenii care aleg cabinetul Corinei se regasesc consilierea psihologica, psihoterapia individuala, de cuplu, consilierea crestina, parentingul si evaluarea clinica. In general, durata acestor sedinte variaza intre 50 si 90 de minute, in functie de terapie. Cabinetul este deschis luni si miercuri intre orele 13 si 19, iar martea si joia intre 8:30 si 13. Vinerea programul este alternativ.

Pentru o sedinta de psihoterapie individuala, pretul este de 200 de lei. 

Cei care au optat pentru o vizita la cabinetul Corinei Lungu au apreciat serviciile de calitate de care au avut parte, alaturi de atmosfera placuta de aici. Efectele pozitive s-au vazut la putin timp dupa efectuarea primelor sedinte de psihoterapie, iar acest lucru i-a determinat sa continue. 

Concluzii

In concluzie, un psihoterapeut din orasul Targu Mures te poate ajuta cu sfaturi utile, pe care le poti pune in practica pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. Uneori, drumul este destul de dificil, insa cu sprijinul potrivit, vei putea trece peste orice obstacol. Programeaza-te la o prima sedinta de psihoterapie, la oricare din cabinetele prezentate mai sus, pentru a te convinge!