Meniu

Sexolog Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oricine se confrunta cu intrebari, preocupari sau dificultati legate de sfera sexuala poate apela la un sexolog din Timisoara, indiferent de varsta, gen, orientare sexuala. Intr-un astfel de cabinet sunt tratate diverse probleme: disfunctie erectila, ejaculare precoce, absenta orgasmului, lipsa dorintei sexuale, probleme legate de comunicare intima, educatie sexuala, traume sexuale, intrebari legate de orientarea sexuala sau identitatea de gen.

Este important de precizat ca un sexolog este un profesionist calificat care iti ofera confidentialitate si un mediu sigur si deschis pentru discutii constructive si terapii personalizate in domeniul sexualitatii.

Cat costa sedinta la un sexolog din Timisoara?

Pretul unei consultatii de sexologie variaza in functie de clinica din Timisoara sau de specialisti. In tabelul de mai jos poti gasi informatiile care te intereseaza, in legatura cu acest subiect.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Dr. D
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Doi specialisti in sexologie
 • Evaluari complexe de sexologie
 • Consiliere emotionala
 • Bilant hormonal
 • Aparatura de ultima generatie
 • Clinica moderna si curata
 • Personal amabil si profesionist
Ingrid Schiffer
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Psihoterapeut cu experienta
 • Servicii de sexologie
 • Psihoterapie online sau in cabinet
 • Tratarea disfunctiilor sexuale
 • Tehnici de relaxare si hipnoza clinica
 • Psihoterapie de cuplu si de familie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un sexolog in Timisoara?

Poti gasi un sexolog in Timisoara in doua cabinete medicale sau de psihologie. Afla in continuare informatii utile despre specialistii in sexologie din municipiu, pentru a sti la cine sa te prezinti la nevoie.

1. Centrul Medical Dr. D

Cuplurile care intampina probleme in relatiile sexuale, pot apela la Centrul Medical Dr. D din Timisoara, unde sunt puse la dispozitie si servicii de sexologie. Acest centru colaboreaza cu doi dintre cei cinci specialisti romani ce au urmat cursurile Academiei de Studiu al Medicinei Sexualitatii, ce este afiliata Societatii Europene de Medicina a Sexualitatii, fiind validati in aceasta specialitate din anul 2013. Este vorba despre prof. dr. habil. Dana Stoian si conf univ. dr. Razvan Bardan. Acesti specialisti abordeaza spectrul andrologic si endocrinologic al specialitatii. Iata cateva dintre problemele frecvente pentru care oamenii solicita un consult de sexologie in aceasta clinica: alterarea libidoului, dureri la contact, alterarea capacitatii de a obtine sau mentine erectia, alterarea orgasmului, alterarea intimitatii de cuplu, tulburari de orientare sexuala sau de identitate sexuala. Evaluarea realizata in cabinetul de sexologie este una complexa, constand in verificari clinice, metabolice, evaluare urogenitala si bilant hormonal, iar tratamentele sunt o combinatie de tratamente alopate si consiliere emotionala.

Pretul unei consultatii de sexologie este de 250 de lei.

Au fost notate diverse impresii, pe internet, in legatura cu activitatea de la acest centru medical. Unii pacienti spun ca au intalnit medici ultraspecializati, care i-au tratat cu rabdare, empatie si atentie si ca in clinica sunt conditii moderne si aparatura de ultima generatie. Timisorenii mai spun ca personalul clinicii este profesionist si implicat. Pe langa aceste aspecte pozitive, oamenii au mai atras atentia ca nu se respecta programarile si ca timpul de asteptare depaseste si doua ore in unele cazuri.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Dr. D
Vezi Pareri

2. Ingrid Schiffer

Cabinetul Individual de Psihologie Ingrid Schiffer din Timisoara pune la dispozitie si servicii de sexologie. In cadrul sedintelor de sexologie, psihologul si psihoterapeutul Ingrid Schiffer trateaza disfunctiile sexuale (impotenta, ejaculare precoce, vaginism, frigiditate) si ofera consiliere sexologica individuala sau de cuplu. Terapiile utilizate includ terapia tulburarilor nevrotice si terapii scurte orientate de resurse si solutii, in cazul disfunctiilor sexuale de natura psihosomatica. Ingrid Schiffer este psihoterapeut specialist, cu specializare in psihoterapie ericksoniana si in tehnici de relaxare si hipnoza clinica. Este licentiata a Facultatii de Sociologie si Psihologie a Universitatii de Vest din Timisoara si a urmat studii masterale in psihologie clinica. Pe langa serviciile de sexologie, mai ofera si servicii de: psihoterapie individuala copii, adolescenti si adulti, dezvoltare personala, tehnici de relaxare, hipnoza clinica, desensibilizare si reprocesare prin miscari oculare, psihoterapie de cuplu si familie.

O consultatie de sexologie costa aici 200 de lei.

Timisorenii care au ajuns in acest cabinet se declara multumiti de servicii, evaluandu-le cu calificative maxime. Oamenii sustin ca psihoterapeutul este bine pregatit, profesionist si axat pe solutii, ajutandu-si pacientii sa depaseasca momentele dificile din viata cu rabdare si calauzindu-i catre schimbari benefice.

Concluziile noastre

Serviciile de sexologie din Timisoara sunt asigurate de psihologi si medici cu experienta. In unele cabinete, consultatiile sunt complexe si cuprind inclusiv bilant hormonal, in timp ce in altele sunt abordate problemele din cuplu intr-o maniera psihologica. 

Specialistii in sexologie din Timisoara si din toata tara au devenit un ajutor necesar in societatea contemporana, cand oamenii incep sa priveasca sanatatea sexuala ca pe un aspect important al vietii lor, cu rol in imbunatatirea relatiilor interumane. Sexologii pun la dispozitie un spatiu sigur, pentru discutii deschise si solutii personalizate, promovand sanatatea mentala si emotionala in mod holistic.