Meniu

Terapie de cuplu Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dificultatile de comunicare in raport cu partenerul nu trebuie sa insemne sfarsitul relatiei voastre, intrucat pot exista solutii eficiente prin care puteti readuce pasiunea si buna intelegere din primii ani de convietuire, prin terapie de cuplu in Timisoara. Daca nu stii unde sa mergi pentru a gasi un specialist competent care sa va asculte problemele si sa va ghideze care rezolvarea lor, ai in acest articol informatiile necesare pentru a-l identifica.

Citeste textul pana la sfarsit si vei afla care sunt cele mai bune optiuni in Timisoara, pentru un cabinet de psihoterapie cu standarde inalte in abordarea psihoterapeutica.

Cat costa o sedinta de terapie de cuplu in Timisoara?

Stii ca la psihoterapie este nevoie de mai multe intalniri cu specialistul care te ghideaza catre gasirea resurselor interioare pentru depasirea perioadelor critice si ai vrea sa poti estima costurile unui demers de terapie de cuplu in Timisoara. In tabelul de mai jos sunt incluse numele cabinetelor catre care te poti indrepta si preturile practicate de ele pentru o sesiune de psihoterapie de cuplu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapie de cuplu
Rating
Website
MindPower Clinic
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Ambient placut si primitor
 • Psihoterapeuti profesionisti
 • Empatie si caldura sufleteasca
 • Sedinte de psihoterapie eficiente
Madalina Raducea
250 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Psihoterapeut profesionist si experimentat
 • Blandete si empatie fata de clienti
 • Atmosfera relaxanta la sedinte
 • Rezultate bune ale psihoterapiei
Clinica ReCentre
260 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 260 Ron
 • Servicii de calitate
 • Abordare holistica
 • Gama variata de terapii complementare
 • Echipa profesionista
 • Atmosfera primitoare si calda
 • Sustinere empatica
Clinica Hope
320 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 320 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Cladire moderna
 • Ambient placut
 • Atmosfera relaxanta in timpul sedintelor de psihoterapie
 • Solutii eficiente de tratament
Bianca Radovan
250 Ron
 • Pret sedinta Terapie de cuplu 250 Ron
 • Experienta placuta in timpul sedintelor de psihoterapie
 • Servicii bune
 • Profesionist dedicat
 • Intelegere si empatie
 • Psihoterapie cu rezultate bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 cabinete cu servicii de terapie de cuplu in Timisoara

Desi te bucura existenta unui clasament al celor mai bune cabinete cu servicii de terapie de cuplu in Timisoara, este in joc relatia cu partenerul de viata, de aceea ai vrea sa te incredintezi ca beneficiezi de cea mai buna consiliere si ghidaj catre identificarea problemelor si a rezolvarilor potrivite pentru voi. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea cabinetelor din top, despre standardele la care lucreaza, despre competentele si experienta psihoterapeutilor si despre cum sunt vazuti ei de clientii care le-au trecut pragul si au beneficiat de psihoterapie. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. MindPower Clinic

Serviciile de psihoterapie de la MindPower Clinic includ psihoterapie individuala, terapie de cuplu, psihoterapie pentru adolescenti, psihoterapie VR-Realitate Virtuala si psihoterapie online, alaturi de proiecte terapeutice, workshop-uri si servicii corporate – consiliere psihologica pentru angajati, training pentru evitarea burnout-ului si training de VR Public Speaking. Cabinetele sunt deservite de o echipa de psihologi pasionati, specializati in terapie cognitiv-comportamentala, acreditati de Colegiul Psihologilor din Romania. MindPower Clinic a fost infiintata in Timisoara in anul 2020 de Ica Secosan, psiholog clinician, psihoterapeut specializat in terapie cognitiv-comportamentali, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, doctor in medicina, lector asociat al Departamentului de Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. O sedinta de psihoterapie de cuplu, de 90 de minute, te va costa suma de 250 de lei.

Clientii apreciaza serviciile excelente ale clinicii, ambientul placut si primitor, profesionalismul psihoterapeutilor, caldura, empatia si dedicarea cu care asculta problemele celor care au nevoie de terapie, precum si eficienta sedintelor de psihoterapie de aici in imbunatatirea calitatii vietii persoanelor.

Vezi parerile pacientilor despre MindPower Clinic
Vezi Pareri

2. Madalina Raducea

Madalina Raducea este psiholog clinician si psihoterapeut cu experienta, Cabinetul sau individual de Psihologie si Psihoterapie fiind infiintat in anul 2009, pentru a oferi in Timisoara servicii de psihoterapie individuala, terapie de cuplu, psihoterapie pentru copii si adolescenti si psihoterapie online. Te poti adresa cabinetului la psihoterapie de cuplu, pentru probleme relationale, gelozie, infidelitate, sarcina nedorita, divort sau separare.

O sedinta de psihoterapie individuala are pretul de 250 de lei.

Clientii sunt multumiti de interactiunea cu acest cabinet, despre care considera ca presteaza servicii de calitate, de profesionalismul si experienta psihoterapeutului, de modul bland si empatic in care abordeaza persoanele care ii solicita ajutorul de specialitate, de atmosfera relaxanta de la sedinte si de rezultatele bune.

3. Clinica ReCentre

Clinica ReCentre din Timisoara are o abordare holistica asupra sanatatii mintii, corpului si sufletului si imbina servicii de sanatate, relaxare corporala si mentala, psihoterapie – psihoterapie individuala si de grup, terapie de cuplu, constelatii familiale, consultatii de psihiatrie, nutritie, fitoterapie, terapie asistata de computer si terapie prin arta. Centrul este deservit de o echipa alcatuita din 13 psihoterapeuti, psihologi clinicieni, carora li se adauga terapeuti fizici, facilitatori de arta, filosofi practicieni, consultanti aromoterapie, antrenori de miscare si arte martiale, fizioterapeuti si consilieri de nutritie.

Pretul unei sedinte de terapie de cuplu este aici de 260 de lei.

Clientii sunt incantati de prestatiile de calitate ale clinicii, de abordarea holistica si gama variata de terapii complementare pentru a trata anxietatea si depresia, de profesionalismul echipei, de atmosfera primitoare si calda si de sustinerea empatica.

4. Clinica Hope

Pentru terapie de cuplu in Timisoara te poti adresa Clinicii Hope, specializata in Psihiatrie si Psihoterapie, care pune la dispozitia pacientilor programe complete pentru tulburarile afective la adulti si adolescenti, printr-o abordare multidisciplinara care imbina doar metode recomandate si validate de studii stiintifice. Clinica Hope este a fost premiata in anul 2018, cu prestigiosul premiu international Rose of Paracelsus, de catre European Medical Association. Este prima distinctie de acest tip oferita unei clinici din România. Centrul din Timisoara al Clinicii Hope este deservit de medici psihiatri pentru adulti si copii si de sase psihoterapeuti bine pregatiti. Sub umbrela brandului de sanatate mintala Hope se regasesc clinici in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara. Clinica are contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru decontarea serviciilor, inclusiv a celor de psihoterapie.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pentru 50 de minute de terapie de cuplu vei achita aici suma de 320 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile de calitate ale clinicii, de profesionalismul medicilor si psihoterapeutilor, de cladirea moderna, placut amenajata, de atmosfera relaxanta din timpul sedintelor de psihoterapie si de solutiile eficiente de tratament.

5. Bianca Radovan

Bianca Radovan este psiholog clinician si psihoterapeut cu drept de libera practica atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, in Psihoterapie familiala sistemica. La cabinetul ei din Timisoara vei gasi servicii de psihoterapie individuala, terapie de cuplu si familie, psihoterapie pentru copii si adolescenti, psihoterapie clinica, psihoterapie pentru boli organice si consiliere spirituala. Psihoterapeutul acopera o paleta variata de probleme: consiliere premaritala, comunicarea in cuplu, traversare armonioasa a  etapelor ciclului vietii de familie, conflictul in cuplu si divortul. 

Pentru o sedinta de terapie de cuplu, psihoterapeutul percepe suma de 250 de lei.

Clientii cabinetului se declara multumiti de prestatiile acestuia, apreciind ca au avut o experienta placuta in timpul sedintelor, ca psihoterapeutul este un profesionist dedicat, intelegator si empatic, iar programele de psihoterapie urmate au avut rezultate bune.

Concluzii

Pentru problemele de comunicare intampinate in timpul unei casnicii sau al unei relatii de durata, solutia nu trebuie sa fie despartirea sau divortul, ci terapia de cuplu, in Timisoara aceasta fiind disponibila in cadrul unor clinici si cabinete de top, cu servicii de sanatate mintala si emotionala. Vei intalni aici psihoterapeuti competenti si dedicati, cu experienta in problemele din cadrul cuplurilor si al familiei.

Nu lasa relatia dintre voi sa se deterioreze ireversibil si apeleaza cu incredere la serviciile unui psihoterapeut din Timisoara, pentru terapie de cuplu, care sa va ajute sa depasiti momentele critice.