Radiografie Cluj

Actualizat pe:

Orasul care a castigat titlul de Capitala Tineretului, nu este doar un loc pe care atat turistii romani, cat si cei straini il indragesc, ci este totodata un oras care iti ofera accesul catre o multime de clinici de radiografie din Cluj, dotate cu echipamente performante, de ultima generatie.

Examinarea radiografica realizata in Cluj este disponibila pentru toti pacientii, care isi doresc sa beneficieze de o investigare amanuntita a anumitor zone ale corpului. Astfel, medicii specialisti le pot oferi un diagnostic precis, urmat de un tratament adecvat. De asemenea, aceasta forma de testare este recomandata si ca metoda de a preveni aparitia unor boli periculoase.

Unde poti efectua procedura de radiografie in Cluj?

Exista o multime de clinici de radiografie in Cluj care ofera servicii la standarde inalte de calitate si care le sunt medicilor de un real folos pentru diagnosticarea corecta a pacientilor. Tehnologia avansata utilizata contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate rapide si precise.

Pentru a-ti simplifica munca de a gasi o clinica adecvata, poti lua in considerare variantele prezentate in randurile de mai jos.

1. ISO-X

ISO-X este o clinica de radiologie si imagistica medicala dentara, fiind infiintata din 1997 in Cluj si oferind servicii premium accesibile. Cu 20 de ani de experienta, clinica utilizeaza o aparatura moderna, performanta, care are capacitatea de a obtine rezultate rapide, eficiente si clare, fiind mult mai usor de interpretat de catre medicul specialist.

Servicii si tarife:

• radiografie retroalveolara – 25 lei;
• radiografie bitewing – 25 lei;
• radiografie panoramica (OPT) – 70 lei;
• radiografie panoramica Smartpan – 70 lei.

Pentru realizarea unei programari sau pentru solicitarea unor detalii suplimentare, poti apela la numarul de telefon: 0264.599.479

2. Radiomed

Radiomed este o clinica de diagnostic radiologic ecografic in Cluj, in cadrul careia isi desfasoara activitatea cadre medicale cu experienta. Din fericire, nu trebuie sa astepti o anumita perioada de timp pentru eliberarea rezultatelor, ci, din contra, sunt eliberate pe loc, pe un CD. De asemenea, nu este necesar nici sa se aloce mult timp sedintei de examinare; de regula, dureaza aproximativ 10 minute, in functie si de zona/zonele corporale investigate. De asemenea, se indica sau se modifica tratamentul pentru vindecarea afectiunii depistate, in cazul in care este nevoie.

Pentru obtinerea unor informatii suplimentare sau pentru clarificarea nelamuririlor, poti apela oricand la numarul de telefon 0701-245034.

3. Medstar

Centrul medical Medstar este o institutie multifunctionala care iti pune la dispozitie o multime de servicii medicale, printre care se numara si imagistica, mamografie si osteodensitometrie. Realizarea radiografiei consta intr-o metoda medicala noninvaziva, in care se utilizeaza razele X pentru conturarea unor imagini ale interiorului corpului. Astfel, doctorii pot vedea foarte clar care este starea de sanatate a organelor interne. In cadrul acestei clinici, ai posibilitatea de a beneficia de diverse servicii medicale in mod gratuit, fiind decontate de catre Casa de Asigurari de Sanatate.

Concluzie

Pentru o verificare aprofundata a organelor interne, poti lua oricand in considerare realizarea unei radiografii la una dintre clinicile mentionate anterior in articol, pentru obtinerea unor rezultate precise.