Radiografie coloana Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O radiografie de coloana in Cluj iti poate oferi o imagine clara asupra starii de sanatate a coloanei vertebrale, ajutandu-l pe medicul curant sa puna un diagnostic precis, sa previna si sa trateze eventualele complicatii ale afectiunilor coloanei vertebrale, in situatia in care te confrunti cu probleme si dureri suparatoare la nivelul acesteia.
Ca metoda de investigatie non-invaziva si nedureroasa, radiografia presupune expunerea zonei examinate la razele X, care vor penetra tesuturile si vor fi absorbite de acestea, permitand inregistrarea pe film fotografic. De asemenea, in Cluj este disponibila pacientilor si radiografia digitala, care presupune obtinerea unei imagini digitale in urma expunerii la razele X.

Unde faci radiografie de coloana in Cluj?

Radiografia de coloana este o investigatie folosita frecvent in diagnosticarea afectiunilor coloanei, iar Cluj-Napoca are extrem de multe posibilitati in acest sens. Pentru a economisi timp si energie in cautarea celui mai bun cabinet de radiologie unde poti efectua examinarea, iti va fi de ajutor clasamentul de mai jos, al celor mai bune clinici in care poti face radiografia coloanei.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Medstar
90 Ron
 • Pret Radiografie coloana cervicala 90 Ron
 • Investigatii medicale de foarte buna calitate
 • Servicii decontate prin CAS sau asigurari private de sanatate
 • Echipa medicala profesionista
 • Personal amabil
 • Nu se respecta programarile
Interservisan
80 Ron
 • Pret Radiografie coloana cervicala 80 Ron
 • De peste 25 de ani pe piata serviciilor medicale din Romania
 • Numeroase specialitati medicale
 • Conditii bune de cazare
 • CT performant
 • In relatie contractuala cu CJAS Cluj
 • Curatenie
 • Uneori, programarile se decaleaza
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici recomandate pentru radiografia de coloana

Pentru ca exista mai multe clinici in judetul Cluj unde se pot face radiografii de coloana, poate fi dificil sa alegi una singura. De aceea, poti lua in considerare urmatoarele descrieri care surprind informatii esentiale care sa te ghideze spre clinica potrivita nevoilor tale:

1. Medstar

Medstar se regaseste in Cluj-Napoca in mai multe puncte de lucru in care pot fi efectuate investigatii medicale de calitate, printre care si radiografia coloanei. Pacientii pot beneficia de serviciile clinicilor atat in regim gratuit, prin trimitere de la medicul de familie si decontare de catre Casa de Asigurari de Sanatate, sau prin intermediul unor asigurari la companii private, cat si contra cost. Ambele variante asigura pacientului un act medical de calitate, realizat cu grija si respect fata de starea de sanatate a acestuia.

Costurile pentru radiografia de coloana difera in functie de zona examinata. Pentru o radiografie de coloana cervicala pacientul va achita suma de 90 lei.

Din opiniile pacientilor care si-au relatat experienta in mediul online reiese ca echipa medicala este una profesionista, iar personalul administrativ amabil. Disponibilitatea pentru comunicare, empatia si pregatirea personalului sunt cateva dintre punctele forte ale clinicii. Exista si pacienti care sustin ca programarile nu se respecta si ca exista o oarecare dezorganizare la acest capitol.

Vezi parerile pacientilor despre Medstar
Vezi Pareri

2. Interservisan

Clinicile din Cluj cu acest nume sunt o optiune buna pentru radiografia coloanei, intrucat pun la dispozitia clientilor servicii in numeroase domenii ale medicinei, personal de specialitate bine pregatit si o traditie in lucrul cu pacientul de peste 25 de ani pe piata medicala din Romania.

La Centrele Intervisan functioneaza contracte cu Casa Județeana de Asigurari de Sanatate Cluj, astfel incat pacientii pot beneficia de gratuitatea si decontarea unora dintre serviciile medicale, care pot fi accesate pe baza unei trimiteri de la medicul de familie. Totodata, radiografia de coloana se poate realiza si prin achitarea tarifelor aferente. Acestea variaza in functie de zona coloanei investigata radiologic. Pentru o radiografie de coloana, pacientul va plati 80 lei.

O analiza a gradului de satisfactie a clientilor Intervisan Cluj releva faptul ca pacientii se declara multumiti de tratamentul aplicat aici si de profesionalismul medicilor, precum si de conditiile de cazare. Inclusiv curatenia din sala de asteptare constituie un aspect apreciat. Exista si clienti care au notat faptul ca nu se tine cont de programari si ca acestea se decaleaza foarte mult uneori.

Concluziile noastre

Investigatie necesara pentru verificarea starii de sanatate a coloanei vertebrale si pentru depistarea afectiunilor acesteia, radiografia coloanei se poate efectua la Cluj in cele mai bune conditii in termeni de profesionalism si existenta a unei aparaturi adecvate examinarii cu raze X.

Pacientii pot beneficia la clinicile private din Cluj care efectueaza radiografia de coloana atat de servicii medicale in regim gratuit, pe baza de asigurare de sanatate in sistemul public sau la o companie privata, cat si contra cost, fiecare clinica avand tarifele ei in functie de zona coloanei investigata radiologic.