Meniu

Radiologie pulmonara Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a indicat pneumologul sa te faci o investigatie de radiologie pulmonara in Cluj-Napoca si vrei sa te documentezi ca atare pentru a apela la ajutorul unei clinici bine echipate si de incredere? Atunci informatiile pe care ti le vom prezenta in randurile ce urmeaza iti vor fi de folos sa identifici unitatea medicala la care sa apelezi. In spectrul investigatiilor radiologice sunt incluse radiografia si CT-ul pulmonar, examinarile care folosesc razele X, care ajuta la obtinerea unor imagini clare, pentru ca medicii sa poata stabili cu acuratete un diagnostic corect. Din fericire, in Cluj-Napoca exista o multime de unitati medicale la care poti apela cu incredere si unde vei fi atent evaluat de medici competenti pentru identificarea problemei de sanatate, dar si a solutiei.

Citeste pana la final si descopera care sunt cele patru unitati medicale din Cluj-Napoca la care poti merge cu incredere. Afla cat ai de plata pentru o astfel de examinare cu raze X.

Care este pretul unei investigatii de radiologie pulmonara in Cluj?

Inainte de a apela la ajutorul unui centru de diagnostic imagistic unde poti face investigatii de radiologie pulmonara in Cluj-Napoca, te incurajam sa afli si care sunt preturile practicate. Parcurge tabelul de mai jos si documenteaza-te corect cu privire la bugetul pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Cardiomed
Clinica-Verificata
400 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 400 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Implicare si atentie la detalii
 • Aparaturi moderne si performante
 • Act medical ireprosabil
 • Plan personalizat de tratament
 • Lipsa de organizare a programarilor
Regina Maria
215 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 215 Ron
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Profesionalism si implicare
 • Atentie la detalii
 • Act medical exemplar
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Comunicarea deficitara cu personalul de la receptie
Pro Medical
80 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 80 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Implicare si experienta
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi performante
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Timpul indelungat in sala de asteptare
Medstar
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie este 90 Ron
 • Competenta si implicare
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Act medical exemplar
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Nu se tine cont de programari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in radiologie pulmonara in Cluj

Medicul de specialitate te indruma sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Cluj pentru a putea sa te diagnosticheze corect? Atunci cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul sau si sa gasesti clinica potrivita la care sa mergi. Pentru a-ti simplifica munca, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cu unele dintre cele mai frecventate clinici din oras la care poti apela cu incredere si unde vei beneficia de servicii de calitate:

1. Cardiomed

Cardiomed este o unitate multidisciplinara din Cluj-Napoca echipata cu un centru de radiologie si imagistica medicala, la care poti apela cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie pulmonara la standarde ridicate. Clinica a fost infiintata in anul 2008 si desfasoara inca de la inceput servicii de asistenta medicala specializata, imagistica medicala si spitalizare de zi in specialitatile oncologie, chirurgie, ORL si urologie. Echipa este formata din medici primari si specialisti, pregatiti in universitati renumite si unitati spitalicesti cunoscute, avand competenta de a stabili un diagnostic corect printr-o evaluare amanuntita a pacientului.

Pretul pentru o investigatie de radiologie pulmonara este de 400 lei pentru un CT pulmonar nativ, 450 lei pentru un CT torace High Resolution Nativ si 750 lei pentru investigatia efectuata cu substanta de contrast. 

Profesionalismul, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea echipei de medici din cadrul acestei clinici. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, medicii pot desfasura un act medical ireprosabil, stabilind un plan personalizat de tratament, in functie de problemele despistate ale fiecarei persoane in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt organizate cu suficienta atentie.

Vezi parerile pacientilor despre Cardiomed
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Centrul de imagistica Spital din Cluj, care se afla sub egida retelei private de sanatate Regina Maria, este locul pentru care poti opta pentru examinari de radiologie pulmonara la standarde ridicate, clinica fiind specializata, de asemenea, si in chirurgie vasculara, dermatologie-venerologie, ecografie, ecografie cu substanta de contrast, mamografie, radiologie digitala, rezonanta magnetica si tomografie computerizata. Echipa este formata din medici specialisti, primari, profesori doctori cu o buna pregatire in medii universitare de prestigiu si care au multiple competente. Avand o experienta vasta in domeniu, diagnosticarea este intotdeauna corecta.

Pretul pentru o investigatie de radiologie pulmonara incepe de la 215 lei (radiografie la torace ansamblu) si ajunge la 950 lei (CT torace cu substanta de contrast). De asemenea, poti opta si pentru un CT torace nativ, care costa 510 lei, daca asa iti indica medicul de specialitate.

Experienta vasta, buna pregatire, implicarea, atentia la detalii si profesionalismul de care medicii dau dovada contribuie semnificativ la desfasurarea unui act medical exemplar. Unitatea medicala dispune de unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, cu ajutorul lor medicii reusind sa depisteze chiar si cele mai timpurii patologii. Cu toate acestea, comunicarea cu personalul de la receptie este deficitara.

3. Pro Medical

Pro Medical a fost infiintat in anul 1999 in Cluj-Napoca, fiind o clinica multidisciplinara echipata cu un laborator de analize si centru de imagistica, unde se pot desfasura investigatii de radiologie pulmonara, servicii de medicina muncii, screening neonatal pentru boli metabolice, teste de screening genetic etc. Echipa de medici este pluridisciplinara, avand o buna pregatire cu ajutorul cursurilor de perfectionare si specialitate urmate, dar si datorita experientei vaste in diverse unitati medicale. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, investigatiile radiologice efectuate sunt intotdeauna precise, contribuind semnificativ la stabilirea unei diagnosticari corecte.

Pretul pentru o investigatie de radiologie pulmonara incepe de la 80 lei pentru o radiografie toracica/plan si ajunge la 450 lei, pentru o tomografie computerizata a toracelui si mediastanului nativ. Daca vrei sa faci investigatia CT a toracelui cu substanta de contrast, va trebuie sa platesti 650 lei.

Centrul dispune de o echipa medicala de experti, cu o buna pregatire, care depune toate eforturile necesare, astfel incat pacientii sa se bucure de fiecare data de o atmosfera primitoare. Avand competenta necesara in domeniu, doctorii pot stabili un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarei persoane, asigurand rezultate excelente. Cu toate acestea, timpul petrecut in sala de asteptare poate fi indelungat.

4. Medstar

Medstar este o alta unitate medicala multidisciplinara din Cluj-Napoca la care poti apela cu incredere daca vrei sa faci investigatii de radiologie pulmonara la standarde ridicate. Serviciile medicale pot fi accesate de pacientii asigurati in mod gratuit, pentru ca centrul se afla in relatii contractuale cu CAS. Echipa medicala este pluridisciplinara, formata din medici primari si specialisti, care asigura de fiecare data o diagnosticare corecta si solutii personalizate de tratament pentru fiecare pacient in parte. In plus, aparatura care se afla in cadrul acestei clinici este la standarde europene.

Tariful aplicat pentru o radiografie pulmonara este de la 90 lei. Daca medicul te indruma sa faci o radiografie la torace osos, pretul pe care il ai de achitat este tot 90 lei.

Echipa de medici da dovada de competenta, atentie la detalii, profesionalism si implicare, astfel incat fiecare pacient sa se bucure de un act medical exemplar. Interactiunea dintre pacienti si medici este excelenta, atmosfera primitoare, clinica este de o curatenie impecabila, iar atitudinea personalului este de cele mai multe ori prietenoasa. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari.

Concluzii

Daca ai de gand sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Cluj-Napoca, rezerva-ti cateva momente pentru a descoperi care sunt clinicile cel mai de incredere din oras la care sa poti apela. Variantele pe care ti le-am prezentat anterior sunt bine pregatite, astfel incat nu numai sa afli care este problema pulmonara de care suferi, dar sa descoperi si care sunt tratamentele adecvate pe care le poti urma pentru a te vindeca.