Meniu

Radiologie pulmonara Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un centru de imagistica in care sa faci investigatii de radiologie pulmonara in Craiova si nu stii unde ai putea sa mergi pentru o examinare pe care medicul curant sa o poata utiliza in elucidarea cauzelor simptomelor pe care le resimti si in stabilirea unui tratament adecvat. Articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii private din municipiul resedinta a judetului Dolj.

Parcurge textul pana la capat si vei afla care sunt clinicile din Craiova care intrunesc conditiile pentru un diagnostic imagistic de acuratete in patologia pulmonara.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Craiova?

Desi nu este cel mai important aspect la o investigatie de radiologie pulmonara in Craiova, uneori pretul poate fi un factor hotarator in alegerea ta, mai ales intre doua clinici cu acelasi nivel de calitate in servicii. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor de imagistica spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru examinarile disponibile.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Centrul Amaradia
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie pulmonara porneste de la 60 Ron
 • Centru medical modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii performante
 • Medici profesionisti
 • Personal bine pregatit
 • Solutii eficiente de tratament
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Policlinica Elga
80 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie pulmonara porneste de la 80 Ron
 • Servicii diverse
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Analize si investigatii precise
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Nu se respecta programarile
Centrul Vitaplus
100 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Gama larga de investigatii
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Atmosfera primitoare
P. Buna Vestire
100 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Diversitate de servicii
 • Act medical riguros
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa locurilor de parcare
SPAD Imaging
450 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie pulmonara porneste de la 450 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii performante
 • Medici profesionisti
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de radiologie pulmonara in Craiova

Inainte de a suna pentru o programare la una dintre clinicile mentionate mai sus, pentru radiologie pulmonara in Craiova, vrei sa te asiguri ca faci cea mai buna alegere pentru sanatatea ta si pentru obtinerea unui diagnostic imagistic de acuratete. De aceea, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea unitatilor medicale, pentru a-ti putea face propria parere. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre tehnologia de care dispun, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Amaradia

Centrul Medical Amaradia din Craiova este o unitate medicala cu servicii de spitalizare de zi, analize de sange, explorari functionale de medicina interna si investigatii performante de imagistica, inclusiv radiologie pulmonara. Se pot efectua aici radiografii, radiografii dentare, mamografii, ecografii generale, ecografii Doppler, computer tomograf, angio CT, rezonanta magnetica nucleara, angio RMN, colangio RMN, tomografii dentare, ecocardiografii si examinari de medicina nucleara. Pacientii asigurati in sistemul public pot accesa investigatii decontate partial prin contractul clinicii cu Casa de Asigurari de Sanatate. Pe langa Centrul Amarandia functioneaza Policlinica Amarandia, unde puteti beneficia de diagnostic si tratament in peste 20 de specializari si un Laboratorul de analize medicale Turculeanu. 

Pretul unei radiografii pulmonare este de 60 de lei. La CT vei plati 450 de lei pentru un CT nativ si 600 de lei pentru investigatia efectuata cu substanta de contrast. La RMN preturile sunt de 650 de lei pentru RMN nativ si 900 de lei cu substanta de contrast.

Centrul Medical Amaradia este o unitate moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie pentru investigatii performante, in care activeaza medici profesionisti, cu o buna pregatire, iar solutiile de tratament sunt eficiente. Exista insa uneori intarzieri in onorarea programarilor.

2. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o alta alegere de top in ceea ce priveste radiologia pulmonara in Craiova, unitatea dispunand de un centru de imagistica in care se pot realiza radiografii pe toate segmentele corporale. La cabinetul specializat vei gasi doi medici radiologi competenti care supravegheaza examinarile si interpreteaza rezultatele. Centrul medical reuneste cabinete de consultatii in peste 20 de ramuri medicale, un laborator de analize medicale, un laborator de radiologie si imagistica medicala, o baza de fizioterapie si optica medicala. Pacientii pot solicita aici servicii medicale decontate de CNAS si CASAOPSNAJ. 

O radiografie pulmonara cu o incidenta are pretul de 80 de lei, iar pentru doua incidente vei plati 100 de lei.

Serviciile policlinicii sunt apreciate pentru diversitate, pentru actul medical de calitate, pentru dotarile moderne, pentru profesionalismul si experienta medicilor, pentru analizele si investigatiile precise si pentru tratamentele cu rezultate bune. Centrul medical mai are de imbunatatit aspecte organizatorice privind sistemul de programari, intrucat acestea nu se respecta intotdeauna.

3. Centrul VitaPlus

La Centrul VitaPlus din Craiova se pot efectua investigatii de radiologie pulmonara, cu un sistem radiologic digital, multifunctional, ce ofera un diagnostic rapid si de mare acuratete. Aparatul este conceput pentru examinari radiografice ale pacientilor in pozitii variabile: culcati pe spate, in picioare sau asezati. Clinica VitaPlus este un nume de referinta pe piata de servicii medicale private din municipiul resedinta a judetului Dolj, cu o diversitate de consultatii, investigatii si tratamente, disponibile in mai multe locatii din oras, in Filiasi si in Bratovoesti. 

O radiografie pulmonara cu o incidenta te va costa aici 100 de lei, iar radiografia cu doua incidente – 120 de lei.

Clinicile VitaPlus sunt apreciate pentru calitatea serviciilor, pentru gama larga de investigatii si tratamente, pentru medicii profesionisti, personalului amabil si pentru atmosfera primitoare.

4. Policlinica Buna Vestire

Policlinica Buna Vestire este o unitate medicala privata de traditie in Craiova, fiind infiintata in anul 1997, in care poti beneficia de o oferta bogata de consultatii si investigatii, inclusiv de radiologie pulmonara. Cabinete in peste 20 de specializari, medicina muncii, laborator de analize si un centru de radiologie si imagistica medicala stau la dispozitia pacientilor. Se pot efectua aici ecografii, radiografii si osteodensitometrie Dexa. In clinica activeaza un colectiv alcatuit din 50 medici specialisti si primari, dintre care 15 doctori in stiinte medicale si cadre universitare.

Radiografia pulmonara cu o incidenta costa 100 de lei, iar pentru cea cu doua incidente vei plati 140 de lei.

Policlinica Buna Vestire din Craiova este apreciata pentru actul medical riguros, profesionalismul si experienta medicilor, diversitatea serviciilor, aparatura moderna si eficienta tratamentelor. Timpul de asteptare poate sa fie ridicat, iar unitatea medicala nu dispune de locuri de parcare.

5. SPAD Imaging

Centrul de Diagnostic Imagistic SPAD Imaging din Craiova este o alta destinatie in care se realizeaza investigatii performante de radiologie pulmonara. Pacientii pot conta aici pe aparatura de ultima generatie Siemens pentru CT si RMN: CT Siemens Somatom go.Top 128 Slice Cardiovascular Edition si Siemens Magnetom symphony 1,5 T. O echipa de opt medici bine pregatiti, in frunte cu doctori in medicina, cadre didactice universitare, coordoneaza examinarile si interpreteaza rezultatele. Clinica are contract de colaborare cu CAS, pentru investigatii decontabile.

Pentru CT pulmonar vei plati aici 450 de lei, investigatia nativa, si 650 de lei, CT cu substanta de contrast. La RMN, preturile pentru investigatia la plamani sunt de 850 de lei pentru un RMN nativ si de 1.100 de lei pentru RMN cu substanta de contrast.

Aparatura de ultima generatie, investigatiile performante si profesionalismul medicilor sunt motive intemeiate pentru care pacientii aleg SPAD Imaging. Pe de alta parte, lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie cauzeaza nemultumiri in randul pacientilor.

Concluzii

Daca vrei o investigatie de radiologie pulmonara in Craiova, la standarde inalte, te poti adresa cu incredere clinicilor si centrelor de imagistica de top prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei putea realiza in unitatile medicale din oras radiografie, RMN si CT la plamani, cu ajutorul carora medicul curant va putea sa iti stabileasca un diagnostic corect si un tratament adecvat pentru simptomele pe care le acuzi.

In functie de oferta fiecarei clinici si de nevoile tale de sanatate, tinand cont de informatiile din textul de mai sus, despre radiologie in Craiova, vei putea sa faci cea mai buna alegere, care sa iti satisfaca in mod optim exigentele.