Meniu

Radiologie pulmonara Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai dureri in piept, senzatia in unele momente ca te sufoci si te confrunti cu o tuse de care nu mai scapi, motiv pentru care medicul de familie te incurajeaza sa mergi la un centru de radiologie pulmonara in Oradea, astfel incat sa afli care sunt problemele de sanatate de care suferi? Atunci te incurajam sa citesti mai departe pentru a descoperi trei dintre cele mai frecventate unitati medicale specializate in investigatiile imagistice, unde vei primit atat un diagnostic precis, cat si un tratament corespunzator. Avand in vedere ca tot mai multe dintre cabinete sunt dotate cu aparaturi si echipamente performante, rezultatele obtinute in urma investigatiilor sunt la o rezolutie ridicata, astfel incat medicii sa poata stabili un verdict clar cu privire la starea de sanatate a pacientului.

Citeste pana la final si descopera care sunt cele trei clinici din Oradea care sunt prevazute cu toate aparaturile necesare pentru realizarea unor investigatii imagistice. Afla, de asemenea, care sunt si preturile practicate pentru a sti care este bugetul pe care trebuie sa-l pregatesti.

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara in Oradea?

Esti curios care sunt preturile percepute pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Oradea, dar nu stii care sunt sursele de incredere de la care poti obtine astfel de informatii? Din fericire, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate preturile aplicate pentru aceste examinari, astfel incat sa stii care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Euclid Hospital
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Experienta vasta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu steril
Clinica NewMedics
100 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Act medical exemplar
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
Clinica Davidescu
100 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Implicare si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in radiologie pulmonara in Oradea

Esti in cautarea unei clinici competente, unde sa poti face o investigatie de radiologie pulmonara in Oradea? Atunci cele trei variante pe care ti le-am pregatit anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a fi vazut de un medic competent, pentru a face examinarile necesare si pentru a fi tratat in mod corespunzator. Iata tot ce trebuie sa stii despre acestea:

1. Euclid Hospital

Euclid Hospital este o unitate medicala privata din Oradea specializata in obstetrica si ginecologie, neonatologie – pediatrie, chirurgie – ortopedie pediatrica, endocrinologie, urologie, chirurgie vasculara, dispunand de un cabinet de radiologie si imagistica medicala, dar si de un laborator de analize medicale. Saloanele sunt echipate fiecare cu toaleta proprie, pat electric cu telecomanda, aer conditionat, frigider, TV, acces la internet si sursa de oxigen. Echipa multidisciplinara de medici a fost pregatita in universitati de prestigiu, fiecare medic participand la cursuri de perfectionare continua, pentru a oferi pacientilor o parere competenta si indicatiile necesare. Avand acces la unele dintre cele mai performante aparaturi, diagnosticarea este intotdeauna corecta, multumita imaginilor generate la o rezolutie ridicata.

Pretul pentru o radiografie pulmonara cu CD inclus este de 150 lei. In stransa legatura cu aceasta, la recomandarea medicului, este si radiografia la abdomen pe gol, care costa tot 150 lei cu CD inclus. 

Clinica asigura servicii de inalta calitate pentru toti pacientii care ii trec pragul, echipa de medici dand dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, empatie, atentie la detalii si profesionalism. Avand o experienta vasta in domeniul imagistic, pe langa depistarea afectiunilor, doctorii au competenta de a stabili si un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. In plus, atmosfera este primitoare, iar mediul steril. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Euclid Hospital
Vezi Pareri

2. Clinica NewMedics

Clinica NewMedics este o institutie multidisciplinara in Oradea care asigura pacientilor unele dintre cele mai bune abordari in materie de servicii medicale si unde acestia au posibilitatea de a beneficia de investigatii de radiologie pulmonara la standarde ridicate. Unitatea medicala este prevazuta cu 37 de paturi pentru o spitalizare continua, 14 paturi pentru spitalizarea de zi si un ambulatoriu de specialitate unde se practica urmatoarele ramuri medicale: cardiologie, medicina interna, nutritie si boli metabolice, gastroenterologie, dermatologie, dermatovenerologie. Clinica dispune si de un laborator de analize medicale, dar si de un centru de imagistica, in cadrul caruia pacientii pot fi diagnosticati precis, indiferent cat de severa este afectiunea cu care se confrunta.

Pretul pentru o radiografie la plamani este de 100 lei. Inainte de aceasta, insa, trebuie sa te programezi pentru o consultatie de specialitate, care costa 250 lei, astfel incat sa afli care sunt indicatiile medicului.

Activitatea desfasurata de echipa de medici din cadrul acestui spital din Oradea este ireprosabila, medicii avand grija ca pacientii sa beneficieze de un act medical exemplar. Amabilitatea, atentia la detalii, buna pregatire si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile care sunt apreciate la fiecare interactiune cu pacientul. Cu toate acestea, echipa de asistente nu este suficient de implicata.

3. Clinica Davidescu

In completarea clinicilor de mai sus iti prezentam si Clinica Davidescu din Oradea, care desfasoara o activitate multidisciplinara si unde poti apela cu incredere pentru efectuarea unei investigatii de radiologie pulmonara la standarde ridicate. Pe langa faptul ca dispune de un laborator de analize, unitatea medicala are la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare pentru desfasurarea unor investigatii precise. Echipa este formata din peste 50 de medici primari si specialisti, pregatiti in universitati de prestigiu si unitati spitalicesti renumite. In departamentul de pneumologie, pacientul poate beneficia de radiografii toracice, tomografii computerizate, ultrasunete, teste de evaluare a funcției pulmonare, bronhoscopie, spirometrie, pulsoximetrie etc.

Pretul pentru o radiografie toracica este de 100 lei. In cazul in care medicul iti recomanda sa faci o investigatie mai amanuntita, iti poti indrepta atentia catre un CT toracic nativ, al carui pret este de 270 lei.

Unitatea medicala este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, multumita carora medicii isi pot diagnostica in mod corect pacientii, indiferent cat de complexa este afectiunea de care sufera. Pe baza diagnosticului, acestia stabilesc si un plan personalizat de tratament, care sa le fie de un real ajutor in procesul de vindecare. Echipa de medici da dovada de implicare, profesionalism, buna pregatire, asigurand de fiecare data o atmosfera primitoare.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in radiologie pulmonara in Oradea, dar nu stii la care cabinet sa apelezi pentru a obtine un diagnostic corect? Ei bine, din fericire, poti sa-ti indrepti atentia catre cele trei unitati medicale amintite anterior in articol, unde vei face cunostinta cu o echipa profesionista de medici.