Meniu

Radiologie pulmonara Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai bilet de trimitere de la medicul specialist pentru a efectua o investigatie de radiologie pulmonara in Targu Mures? O poti efectua intr-o clinica privata, daca nu vrei sa iei in calcul serviciile publice de sanatate. In acest articol vei afla unde functioneaza un departament de radiologie in sistemul privat, ce tip de investigatii radiologice se efectueaza si cat costa aceste servicii. 

Investigatiile de radiologie pulmonara sunt foarte importante pentru diagnosticarea si evaluarea diferitelor afectiuni: pneumonie, tuberculoza, embolie pulmonara, cancer, fibroza pulmonara sau alte anomalii pulmonare sau toracice. Radiografiile pulmonare pot fi utilizate si pentru monitorizarea progresului tratamentului si pentru evaluarea sanatatii plamanilor in cazul unor afectiuni cronice.

Cat costa serviciile de radiologie pulmonara in Targu Mures

Poti vedea tarifele investigatiilor de radiologie pulmonara din municipiul Targu Mures in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Dora Medicals
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret Radiografie pulmonara 70 Ron
  • Medici cu experienta
  • Gama vasta de radiografii
  • Consultatii in diverse specialitati medicale
  • Servicii de recuperare medicala
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti servicii de radiologie pulmonara in Targu Mures

Descopera in continuare unde poti beneficia de o investigatie de radiologie pulmonara in Targu Mures.

Dora Medicals

In centrul Dora Medicals din Targu Mures se afla un departament de radiologie generala, unde se fac inclusiv investigatii pulmonare. Din oferta de servicii a centrului de radiologie fac parte: radiografiile, mamografiile, osteodensitometria, ultrasonografia. Clinica Dora Medicals a aparut pe piata serviciilor medicale private in anul 2001, iar in prezent este o retea care cuprinde trei centre de diagnostic si tratament, in judetul Mures, mai exact in: Targu Mures, Reghin si Miercurea Nirajului. In cadrul acestor centre, pacientii pot beneficia de servicii de radiologie-imagistica, analize de laborator, consultatii medicale in diverse specialitati, tratamente stomatologice si servicii de fizio-kinetoterapie. 

O radiografie de torace costa aici 70 de lei, iar o radiografie de vizualizare generala a abdomenului nativ are acelasi tarif.

Punctele forte ale acestei clinici ar fi: medicii cu experienta vasta, faptul ca in aceeasi locatie se pot efectua si investigatii, si consultatii, precum si tratamente de recuperare. Sunt insa si cateva nemultumiri ale pacientilor, printre acestea aflandu-se faptul ca nu se respecta programarile si ca se creeaza aglomeratie la receptie, precum si ca nu se raspunde la telefonul clinicii, iar din acest motiv este destul de greu pentru pacienti sa faca o programare sau sa afle anumite informatii.

Vezi parerile pacientilor despre Dora Medicals
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Serviciile private de radiologie pulmonara din Targu Mures sunt disponibile intr-o clinica in care functioneaza si alte specialitati medicale. Astfel, poti beneficia, la un loc, de mai multe servicii: investigatii radiologice, analize medicale, consultatii, pentru a rezolva problema medicala de la nivelul plamanilor sau localizata in alte parti ale corpului.