Meniu

Radiologie pulmonara Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile plamanilor pot fi ori mostenite, ori dobandite in timpul vietii, din cauza unui stil de viata nesanatos sau chiar ca rezultat al unor conditii neadecvate la locul de munca, insa, indiferent de cauza problemei, se recomanda efectuarea unor investigatii de radiologie pulmonara. In Timisoara, un oras cu potential medical ridicat, exista suficiente clinici la care poti apela cu incredere, daca medicul de specialitate te indruma catre efectuarea acestor examinari. Plamanii sunt vitali, tocmai de aceea trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a te asigura ca esti sanatos. Din fericire, aparaturile si echipamentele care se folosesc in prezent pentru depistarea afectiunilor pulmonare sunt performante si moderne, generand imagini la o rezolutie ridicata, facilitand procesul de diagnosticare.

Citeste pana la sfarsit si descopera care sunt clinicile din Timisoara la care poti apela cu incredere, dar fii la curent si cu preturile practicate pentru efectuarea investigatiilor radiologice.

Care este pretul unei investigatii e radiologie pulmonara in Timisoara?

Din fericire, exista o multime de clinici care se afla in relatii contractuale cu CAS si care asigura investigatii radiologice pulmonare in Timisoara in mod gratuit sau decontate partial, insa, de cele mai multe ori, numarul de locuri este limitat. Tocmai de aceea, te incurajam sa fii la curent cu preturile practicate pentru a sti ce buget orientativ sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie pulmonara
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Atitudine pozitiva
 • Comunicare medic-pacient excelenta
 • Buna pregatire
 • Implicare si seriozitate
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de implicare a personalului de la receptie
Medici’s
100 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire
 • Implicare si atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Regina Maria
185 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie pulmonara porneste de la 185 Ron
 • Act medical exemplar
 • Tratament personalizat
 • Aparaturi moderne
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Mediu primitor
 • Nerespectarea orei programarii
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in radiologie pulmonara in Timisoara

La indicatia medicului de specialitate ai luat hotararea sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Timisoara, dar nu stii catre care unitati medicale iti poti indrepta atentia cu incredere? Atunci citeste informatiile pe care ti le-am pregatit mai jos cu privire la trei clinici din oras la care te poti programa. Fiind dotate cu aparaturi moderne, in mod cert vei beneficia de un diagnostic corect. Iata tot ce trebuie sa stii despre acestea:

1. Neuromed

Neuromed este o unitate multidisciplinara din Timisoara care a fost infiintata in anul 1999 si care, inca de la inceput, asigura servicii excelente de imagistica medicala, astfel incat pacientii sa poata efectua investigatii radiologice pulmonare, la coloana, craniu, aparatul urinar etc. In cadrul departamentului de imagistica, pacientii pot opta si pentru examinari RMN, CT, radiografii, ecografii, mamografii, osteodensitometrii etc. Colectivul este format din medici specialisti si primari, pregatiti in unele dintre cele mai prestigioase universitati, avand in CV o multime de cursuri de perfectionare si specialitate la care au participat, congrese, conferinte, seminarii etc. Avand la dispozitie aparaturi din gama Siemens (Magnetom Avanto 1,5 T si Magnetom Amira 1,5 T), imaginile rezultate in cadrul investigatiilor sunt de o rezolutie inalta, contribuind la o diagnosticare corecta.

Tariful aplicat pentru radiodiagnosticul cutiei toracice este de 100 lei. Daca medicul iti recomanda sa faci o investigatie si mai amanuntita, cum este CT-ul la torace, vei avea de achitat 250 lei.

Atitudinea pozitiva, comunicarea eficienta cu personalul medical, buna pregatire, implicarea si seriozitatea doctorilor sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea desfasurata in clinica Neuromed. Tratamentul stabilit este intotdeauna adaptat in functie de necesitatile pacientului, ceea ce duce la obtinerea unor rezultate excelente. In plus, atmosfera este primitoare si confortabila. Din pacate, personalul de la receptie nu este suficient de implicat, generand anumite inconveniente. 

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

2. Medici’s

Medici’s este o alta unitate multidisciplinara din Timisoara catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa faci o investigatie de radiologie pulmonara la standarde ridicate, raspunzand si necesitatilor pacientilor care au nevoie de ajutorul medicilor alergologi, cardiologi, chirurgi, dermatologi, endocrinologi, gastroenterologi, radiologi etc. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CNAS, pacientii asigurati au sansa de a beneficia de servicii si investigatii decontate in baza biletului de trimitere. Pentru ca medicii au la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, imaginile generate sunt la o rezolutie ridicata, fiind de ajutor in stabilirea unui diagnostic corect.

Pretul pentru o radiografie la plamani fata sau spate este de 100 lei si 150 lei fata si spate. Investigatia radiologica se efectueaza la recomandarea medicului de specialitate, astfel incat acesta sa vada concret care este problema cu care te confrunti. 

Clinica asigura servicii de calitate si dispune de o echipa profesionista de medici, care depune toate eforturile ca interactiunea dintre acestia si pacienti sa fie una excelenta, iar atmosfera primitoare. Doctorii dau dovada de o buna pregatire, implicare, atentie la detalii si profesionalism, asigurand un plan personalizat de tratament in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

3. Regina Maria

Centrul de imagistica Premiere care se afla in cadrul retelei private de sanatate Regina Maria este o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentie cu incredere daca vrei sa te programezi pentru investigatii de radiologie pulmonara in Timisoara. Echipa este formata din medici pregatiti in universitati de prestigiu, care au urmat o multime de cursuri de specialitate si care au participat la o multime de congrese si conferinte nisate pe imagistica medicala. Multumita aparaturii de ultima generatie, pacientii pot opta pentru investigatii ca RMN, CT, radiografii, mamografii si histerosalpingografii.

Tariful aplicat pentru o radiogradie cardio-pulmonara fata si spate este de 185 lei. In cazul in care este necesara o investigatie mult mai aprofundata, medicul te poate indruma sa faci un CT toracic nativ, care costa 510 lei. Daca este necesar un CT la torace cu substanta de contrast, pretul este de 950 lei.

Echipa de doctori isi da silinta ca actul medical sa fie unul exemplar si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente. Medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei unitati medicale dau dovada de o buna pregatire, implicare si profesionalism, avand grija ca fiecare pacient sa se bucure de un mediu primitor. Din pacate, ora programarii nu este respectata, iar personalul de la receptie nu este amabil.

Concluzii

Ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci o investigatie de radiologie pulmonara in Timisoara, dar nu stii la care clinica sa apelezi? Atunci unitatile medicale pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie. Citeste cu atentie informatiile furnizate si fa-ti programare cat mai curand la una dintre clinicile din orasul tau.