RMN Braila

Last updated on:
Written by Dr. Matei Alexandru

In momentul in care primesc recomandarea de a efectua un RMN, in Braila, oamenii cauta informatii, printre cunoscuti sau pe internet, pentru a vedea unde este mai bine sa se prezinte pentru aceasta examinare iamportanta.

Nu am identificat mai multe cabinete RMN in Braila, ci doar o singura clinica privata in care se fac investigatii RMN, astfel ca nu se poate spune chiar ca ar fi cea mai buna, dar trebuie apreciat faptul ca le ofera brailenilor acces la aceste investigatii deosebit de utile pentru stabilirea diagnosticului sau screeningul unei afectiuni.

Cat costa o examinare RMN in Braila

In cele ce urmeaza, am sintetizat pentru tine cateva informatii utile referitor la examinarile RMN in Braila, pret si alte lucruri pe scurt:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
570-600 Ron
  • Tariful pentru RMN cerebral nativ este 570 Ron
  • Tariful pentru RMN abdominal inferior nativ este 600 Ron
  • Medic cu o vasta pregatire, specializare si experienta in domeniul investigatiilor imagistice
  • Numeroase investigatii RMN
  • Aparatura performanta
  • Preturi avantajoase fata de alte clinici din tara
  • Rezultate si consultatii in regim de urgenta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Exista o clinica buna unde se face RMN in Braila?

Raspunsul este DA, exista o clinica foarte buna la care te poti programa pentru RMN, in Braila. Aceasta iti va fi prezentata in cele ce urmeaza:

Medima

Reteaua de clinici Medima este prezenta si in Braila, printr-o clinica moderna bine pusa la punct, unde se efectueaza, printre altele, si investigatii RMN. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea conf. univ. dr. Nicolae Sarbu, medic primar radiologie si imagistica medicala, cu competente in CT si RMN si cu o supraspecializare in imagistica musculoscheletala si in neuroimagistica, avand o experienta de peste 15 ani. Examinarile RMN efectuate aici se realizeaza pentru diverse zone ale corpului, in functie de necesitatile fiecarei persoane: RMN regiuni coloana vertebrala, nativ sau cu substanta de contrast, RMN articulatii temporo-mandibulare, nativ sau cu substanta de contrast, RMN cerebral, RMN cap si gat, RMN san etc.

La clinica Medima din Braila, tariful pentru un RMN cerebral nativ este de 570 de lei, iar pretul pentru un RMN abdomen inferior/pelvis nativ este de 600 de lei. De asemenea, o consultatie la medicul radiolog costa 100 de lei si se intinde pe durata a 20 de minute.

Locuitorii din judetul Braila sunt foarte incantati de conditiile pe care le-au descoperit in aceasta clinica si, desigur, de personalul medical cu o vasta experienta pentru un diagnostic corect. Serviciile sunt catalogate de cei care au beneficiat de ele ca fiind unele de foarte buna calitate.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In aceasta clinica RMN din Braila, se efectueaza numeroase investigatii, pentru toate partile corpului: RMN neuro, RMN cap si gat, RMN musculo-scheletal, abdomino-pelvin, prostata, cord, san, angio. Toate investigatiile sunt realizate de o echipa medicala bine pregatita si profesionista, in frunte cu conf. univ. dr Nicolae Sarbu, medic primar Rdaiologie si Imagistica.