RMN Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o investigatie care aduce un plus decisiv in cazul diagnosticului si al tratamentului unei afectiuni: RMN-ul. In Cluj-Napoca sunt cateva clinici private foarte bune unde poti beneficia de acest serviciu.

Foarte important la un RMN este ca aparatul care il realizeaza sa fie unul de ultima generatie, pentru ca in acest fel datele colectate sunt relevante si de mare finete. Avantajul major al clinicilor din Cluj Napoca este ca sunt dotate cu aparate de ultra-performante.

Top clinici la care sa mergi pentru un RMN in Cluj-Napoca

Avand in vedere investitiile in dotarile echipamentelor din clinicile de mai jos, poti merge cu incredere sa faci un RMN in Cluj-Napoca, daca un medic ti-a recomandat aceasta metoda de investigatie. Iata spre ce locatii sa-ti indrepti pasii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Coloana
Rating
Website
Interservisan
Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
495-850 Ron
 • Tariful pentru RMN Coloana vertebrala nativ este 495-850 Ron
 • Centru medico-chirurgical modern
 • Aparat RMN ultramodern General Electric
 • Personal profesionist
 • Unii pacienti spun ca nu au fost tratati cu respect
Pro Medical
1.200 Ron
 • Tariful pentru RMN Coloana vertebrala nativ este 1.200 Ron
 • Servicii medicale personalizate
 • Aparatura RMN de ultima generatie
 • Imagini de buna calitate
 • Nu se respecta programarile
 • Unii spun ca s-au lovit de lipsa de profesionalism a unor angajati
MedLife
1.650 Ron
 • Tariful pentru RMN Coloana vertebrala cu substanta de contrast este 1.650 Ron
 • Numeroase specialitati medicale la un singur loc
 • Diverse servicii RMN
 • Aparat RMN de ultima generatie
 • Serviciul telefonic de relatii cu clientii nu este apreciat
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Cluj-Napoca unde se efectueaza RMN

In clinicile din Cluj Napoca unde se efectueaza RMN, imagistica prin rezonanta magnetica ofera informatii pretioase in cazul urmatoarelor patologii: cerebrale (tumori, neuroinfectii, boli cerebro-vasculare, epilepsie, malformatii etc.), ale coloanei vertebrale (tumori, infectii, afectiuni degenerative), ale zonei abdomino-pelvine (diagnosticare in stadia incipiente a leziunilor maligne ce apar in sfera genitala feminine si masculine), musculoscheletala (leziuni ligamentare, meniscale, ale cartilajului, ale tendoanelor, ale muschilor, ale maduvei osoase etc.).

Iata in ce clinici de top din Cluj poti face RMN:

1. Interservisan

De mai bine de 25 de ani, acest centru medico-chirurgical din Cluj-Napoca le ofera oamenilor acces la servicii medicale de cea mai buna calitate, punand accent pe: respectul pentru pacienti, siguranta pacientilor, responsabilitate, pasiune pentru inovatie, profesionalism. La Interservisan, se efectueaza si RMN.

Centrul dispune de un aparat ultramodern marca General Electric, ce detecteaza cu usurinta leziunile cerebrale, cardiace, articulare, ale coloanei, pelvine, abdominale, intratoracice, de extremitati. Tariful RMN difera in functie de zona examinata: coloana vertebrala (1 regiune) – intre 495 si 850 de lei; genunchi – intre 550 si 850 de lei. 

Persoanele care au avut parte de o astfel de experienta la acest centru medical spun, in majoritate, ca au fost multumite de servicii si ca personalul este profesionist. Alti pacienti au declarat ca angajatii sunt uneori lipsiti de respect.

Vezi parerile pacientilor despre Interservisan
Vezi Pareri

2. Pro Medical Center

Misiunea declarata a Pro Medical este de a acorda servicii medicale personalizate potrivit nevoilor fiecarui pacient. Prin empatie, invatare continua, cercetare, profesionalism si corectitudine, care sunt valorile companiei, fiecare om este tratat in conditii excelente si cu aparatura de ultima generatie.

Tarifele pentru un examen RMN la Pro Medical variaza in functie de zona, astfel: un RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast (nativ) costa 650 de lei, iar un RMN de coloana vertebrala fara substanta de contrast (nativ) costa 1.200 de lei. Echipamentul de rezonanta magnetica utilizat in cadrul clinicii este un Elan 1,5 Tesla, care furnizeaza imagini de calitate foarte buna.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste serviciile oferite de Pro Medical. Oamenii care au ajuns la aceasta clinica au fost multumiti, in cea mai mare parte, de cum au fost tratati, de rezultate si de echipamentele moderne, iar altii sustin ca programarile nu se respecta si ca unii angajati sunt lipsiti de profesionalism.

3. MedLife

Clinicile Medlife cuprind toate specialitatile medicale intr-un singur loc. La Hyperclinica Medlife Cluj sunt 3 medici specialisti si un medic primar (dr. Adriana Ramona Boja) la specialitatea RMN. Reteaua de clinici private Medlife este recunoscuta in toata tara pentru profesionalism si servicii la standarde inalte de calitate.

La Hyperclinica Medlife din Cluj pretul pentru un examen RMN difera in functie de zona in care se efectueaza. Un RMN cranio-cerebral fara substanta de contrast (nativ) costa 660 de lei, un RMN de coloana vertebrala cu substanta de contrast costa 1650 de lei, un RMN cranio-cerebral + coloana cervicala fara substanta de contrast costa 855 de lei.

Cei care au mers la Medlife Cluj pentru investigatii si examene RMN isi declara, in majoritate, multumirea pentru experienta de care au avut parte, dar sunt si persoane care sustin ca au fost tratate fara profesionalism si ca managementul este unul defectuos. Unii spun ca timpul de asteptare este foarte mare la receptie, iar alti oameni au reclamat ca serviciul telefonic de relatii cu clientii lasa de dorit.

Concluziile noastre

Pentru orice afectiune ai avea nevoie de un RMN in Cluj-Napoca, este indicat sa ajungi la o clinica buna, ce este dotata cu un aparat performant. Imagistica prin Rezonanta Magnetica este foarte utila si relevanta, pentru ca ofera indicii clare in legatura cu diverse patologii, fiind preferata si pentru depistarea precoce a cancerului.

Din punct de vedere al acuratetii, IRM-ul se situeaza peste ecografie sau tomografia computerizata. Nu exista contraindicatii in privinta varstei pacientului care poate efectua un RMN, conditia fiind ca acesta sa stea nemiscat si relaxat, pentru ca rezultatul final sa fie unul de calitate.