RMN Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru a obtine cat mai multe informatii legate de o anumita afectiune sau de stadiul unui cancer este indicata investigatia RMN. In Iasi sunt doua clinici bune unde poti beneficia de aceasta examinare.

Investigatia RMN nu este iradianta si poate fi efectuata si copiilor, dar si femeilor insarcinate, de exemplu. Fiecare pacient poate beneficia de un anumit protocol, in functie de situatia sa clinica, respectiv alegerea antenei corecte pentru o parte a corpului sau selectarea grupului de secvente adecvat pentru diagnosticul suspectat. O investigatie RMN in Iasi are un pret similar cu celelalte zone din tara, iar cabinetele sunt bine dotate.

Unde poti face un RMN in Iasi

In tabelul de mai jos poti vedea unde se efectueaza un RMN in Iasi. Citeste toate informatiile cu atentie, pentru a putea lua o decizie cat mai buna:

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN Cerebral/Abdominal
Rating
Website
Scanexpert
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
650 Ron
 • Tariful pentru RMN cerebral este 650 Ron
 • Tariful pentru RMN abdomen inferior (pelvis) este 650 Ron
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Aparat de ultima generatie
 • Clinica are contract cu CAS Iasi
 • Nu se respecta programarile
Elytis Hospital
690 Ron
 • Tariful pentru RMN cranio-cerebral nativ este 690 Ron
 • Tariful pentru RMN abdominal nativeste 690 Ron
 • Infrastructura medicala de top
 • Medici buni
 • RMN pentru diverse zone ale corpului
 • Nemultumiri legate de programari si de personalul de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Descopera doua clinici din Iasi unde se face RMN!

In continuare, iti prezentam pe scurt clinicile unde poti face RMN in Iasi. Urmareste detaliile despre clinici, preturile, dar si parerile oamenilor care au trecut deja prin aceasta examinare in cadrul lor. Iata acele cabinete RMN din Iasi ce sunt foarte vizitate:

1. Scanexpert

La Scanexpert Iasi se realizeaza investigatii imagistice prin rezonanta magnetica nucleara, prin intermediul unuia dintre cele mai importante aparate RMN – Siemens Avanto 1,5 T. Acesta ofera posibilitatea investigatiilor RMN de rutina, dar si a celor speciale (cord, san, tractografie, difuzie, perfuzie etc.). Clinica se afla in contract cu CAS Iasi, dar si cu unitati spitalicesti din oras si din judet.

Un IRM cerebral, efectuat la acest centru RMN deschis in Iasi, costa 650 de lei, la fel ca un IRM de abdomen inferior (pelvis).

Cei care au efectuat cel putin o investigatie la aceasta clinica au pareri impartite cu privire la serviciile de care au beneficiat. Unii spun ca personalul este foarte bine pregatit, ca este amabil si ca ofera incurajari tuturor pacientilor, iar altii spun ca experienta lor nu a fost una placuta. In acest sens, sunt enumerate intarzieri fata de ora programarii sau o comunicare defectuoasa cu personalul de la receptie si cu asistentele.

Vezi parerile pacientilor despre Scanexpert
Vezi Pareri

2. Elytis Hospital

La Elytis Hospital au fost ridicate standardele serviciilor medicale din Iasi. Elytis isi propune excelenta serviciilor prin imbunatatirea permanenta a infrastructurii medicale si a personalului. In cadrul departamentului de radiologie si Imagistica Medicala, se poate efectua RMN de mai multe tipuri; craniocerebral nativ, sinusuri, gat nativ, torace nativ, regiune coloana vertebrala nativ, abdominal nativ, extremitati nativ sau segment, umar, cervicala, hipofiza, pelvin etc.

In ceea ce priveste interesul multor oameni legat de pret RMN in Iasi, o investigatie RMN craniocerebral nativ costa, la Elytis, 690 de lei, acelasi pret fiind valabil si in cazul investigatiei RMN abdominal nativ.

Oamenii au pareri diferite in privinta acestui spital. In timp ce unii lauda medicii de aici, spunand despre ei ca sunt bine pregatiti, amabili si ca dau dovada de rabdare, altii spun ca au avut parte de experiente neplacute. Mai este mentionat si faptul ca programarile se anuleaza uneori cu mai putin de 24 de ore inainte. Sunt nemultumiri si in legatura cu personalul de la receptie, care pentru unii oameni pare slab pregatit.

Concluziile noastre

Daca te intereseaza sa faci un RMN in Iasi, preturile sunt similare cu alte zone din tara. Cele doua clinici prezentate in cadrul acestui articol sunt dotate cu aparatura de top, ce face ca imaginile obtinute sa fie relevante si de buna calitate.

De asemenea, tot aici poti efectua un RMN in Iasi cu bilet de trimitere, in cadrul clinicilor care au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.