Meniu

Acupunctura Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tot mai multe persoane isi manifesta interesul fata de clinicile in cadrul carora se face acupunctura in Arad, fiind o procedura care implica introducerea de ace foarte subtiri in puncte strategice ale corpului cu scopul restabilirii echilibrului organismului, reglarii unor functii afectate si ameliorarii unor dureri. 

Acupunctura poate fi utilizata ca terapie complementara in cazul persoanelor care se confrunta cu simptome de anxietate si depresie, migrene, afectiuni digestive, dureri musculo-osteo-articulare, tulburari endocrine, afectiuni cardiovasculare etc. Acupunctura promoveaza fluxul de energie si stimuleaza nervii si muschii, fiecare pacient beneficiind de o terapie personalizata. In Arad, exista mai multe centre medicale unde se ofera acest serviciu, iar din articolul nostru poti afla care optiune ti se potriveste.

Pretul unei sedinte de acupunctura in Arad

Persoanele care locuiesc in Arad si au luat decizia de a merge la sedinte de acupunctura trebuie sa inceapa prin identificarea unei clinici potrivite. Pretul este un factor important, motiv pentru care am alcatuit un tabel in care poti vedea care sunt cele mai apreciate clinici din acest oras, precum si tariful pentru o sedinta de acupunctura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Centrul Eva
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Acupunctura porneste de la 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Comportament exemplar fata de pacienti
 • Seriozitate, responsabilitate si amabilitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Atmosfera placuta
Accu Med
110 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 110 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism, implicare si amabilitate
 • Rezultate peste asteptari
 • Terapii eficiente
 • Tehnologii moderne
Centrul Dr. Tuduce
150 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Acupunctura porneste de la 150 Ron
 • Locatie primitoare
 • Proceduri eficiente
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si implicare
 • Tehnologii de ultima generatie
Apimedica
90 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 90 Ron
 • Grija fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
 • Produse calitative
 • Terapeuti profesionisti
 • Diversitate de terapii
Maramedica
120 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Acupunctura porneste de la 120 Ron
 • Atmosfera placuta
 • Terapii cu rezultate bune
 • Medic profesionist
 • Conditii bune in cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde se face acupunctura in Arad

Acupunctura este o terapie a medicinei chineze, disponibila si la cateva clinici si centre medicale din Arad. In functie de starea de sanatate a pacientului, terapeutul va concepe o terapie personalizata, inserand niste ace speciale in punctele-cheie ale corpului. Scopul acestei actiuni este de a stimula organismul sa raspunda si sa sustina vindecarea unor afectiuni. 

Acupunctura este efectuata de terapeuti cu experienta, care au pregatire specifica si care evalueaza cu atentie starea de sanatate a pacientului si obiectivele inainte de prima sedinta. Persoanele din Arad pot alege dintre urmatoarele clinici si centre medicale:

1. Centrul Medical Eva

Centrul Medical Eva din Arad este o optiune de top la capitolul acupunctura. Aici se ofera servicii medicale din sfera kinetoterapiei, fizioterapiei, acupuncturii, homeopatiei si fitoterapiei. Sunt disponibile numeroase terapii de recuperare si accelerare a vindecarii unor afectiuni, printre care si acupunctura. Activitatea din centru este coordonata de catre dr. Patru Reghina, care este medic primar in balneologie si recuperare. Pe langa studiile de specialitate, aceasta a urmat numeroase cursuri de specialitate si a obtinut diplome de la institutii prestigioase din strainatate. 

Pretul unei sedinte de acupunctura incepe de la 150 lei.

Foarte multe persoane recomanda aceasta clinica, unde spun ca au intalnit profesionisti care se comporta exemplar cu pacientii. Seriozitatea, responsabilitatea, amabilitatea si atentia la detalii sunt cateva dintre calitatile echipei de la Centrul Medical Eva. Rezultatele sunt pe masura asteptarilor, iar atmosfera din clinica este placuta.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Eva
Vezi Pareri

2. Accu Med

Accu Med este un cabinet medical din Arad unde se ofera servicii de acupunctura, laserterapie, ozonoterapie si alte proceduri de recuperare si intretinere corporala. Sunt disponibile si proceduri de fizioterapie, astfel incat pacientii sa beneficieze de tratamente complexe de recuperare si de ameliorare a unor dureri. Cabinetul este dotat cu tehnologii moderne si gazduieste o echipa de terapeuti cu pregatire complexa. 

Sedinta de acupunctura costa 110 lei la Accu Med. 

Persoanele care au trecut pragul acestei clinici o recomanda datorita profesionalismului, implicarii si amabilitatii de care da dovada personalul. Pacientii spun ca au obtinut rezultate peste asteptari si ca au reusit sa scape de unele dureri in urma tratamentelor de la Accu Med. Pe diverse platforme online, acestia au oferit recenzii pozitive si au mentionat ca vor reveni la cabinet de fiecare data cand vor avea nevoie.

3. Centrul Dr. Paul Tuduce

Centrul Dr. Paul Tuduce din Arad este un centru de recuperare, medicina fizica si balneologie, unde se face si acupunctura. Pe lista de servicii mai apar si magnetoterapia, fizioterapia, kinetoterapia si masajul terapeutic. Se folosesc tehnologii moderne si se ofera o gama vasta de proceduri si tratamente de recuperare. 

Pretul unei sedinte de acupunctura incepe de la 150 lei.

Conform opiniilor exprimate de pacienti, echipa acestui centru este profesionista, amabila si implicata. Procedurile si terapiile sunt eficiente, iar fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata. In cadrul centrului sunt prezente tehnologii de ultima ora, iar lista de servicii este variata. 

4. Apimedica

Pentru sedinte de acupunctura, persoanele din Arad pot sa isi faca programare la Apimedica. Este un centru de diagnostic si tratament alternativ care pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii si tratamente de recapatare a echilibrului, energiei si starii de bine. Masajul terapeutic, apiterapia, fizioterapia si terapia PRP sunt doar cateva dintre serviciile prezente la acest centru. 

Sedinta de acupunctura costa 90 lei la Apimedica. 

Apimedica se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, care descriu personalul ca fiind profesionist si bine pregatit. Tratamentele care li s-au recomandat au functionat conform asteptarilor, iar produsele folosite sunt foarte bune. 

5. Maramedica

Clasamentul celor mai bune clinici si centre medicale din Arad unde se face acupunctura este completat de Maramedica. Acest cabinet ofera servicii din sfera acupuncturii si homeopatiei, scopul fiind de a avea o contributie pozitiva la starea de sanatate a pacientilor, a caror siguranta este pusa pe primul loc. Se folosesc tehnologii moderne, iar dr. Alina Iancu este cea care dezvolta si pune in aplicare terapiile si planurile de tratament personalizate. 

Pentru o sedinta de acupunctura, tariful porneste de la 120 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales serviciile Maramedica se declara multumiti. Eficienta terapiilor, profesionalismul medicului si conditiile din cabinet sunt principalele motive pentru care il recomanda mai departe.

Concluzii

Raportul calitate-pret, conditiile din cabinet si pregatirea terapeutului sunt principalele aspecte pe care trebuie sa le analizezi inainte de a te programa la sedinte de acupunctura in orasul Arad. Exista mai multe clinici si cabinete care ofera acest serviciu si care gazduiesc terapeuti cu pregatire specifica in domeniul acupuncturii, motiv pentru care este recomandat sa afli mai multe despre fiecare inainte de a lua o decizie.