Meniu

Acupunctura Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printr-o sedinta de acupunctura in Bacau, poti scapa de unele probleme medicale care nu-ti dau pace: dureri de cap, anxietate, insomnie, depresie, dureri. Cercetari recente au aratat ca acupunctura poate reduce inflamatiile din corp, poate imbunatati fluxul sangvin si poate stimula sistemul imunitar.

Asadar, daca te intereseaza o abordare noua si alternativa in ceea ce priveste tratarea problemelor de sanatate, te poti programa la un acupunctor din Bacau. Acesta iti va stabili un plan de tratament personalizat si un anumit numar de sedinte, in functie de afectiunea pe care doresti sa o tratezi. Descopera in acest articol la ce specialisti in acupunctura sa te prezinti daca esti din Bacau.

Ce pret are o sedinta de acupunctura in Bacau?

In Bacau, pretul unei sedinte de acupunctura este similar cu cel practicat in alte orase ale tarii. Mai jos vei afla care este tariful perceput pentru o singura sedinta de acupunctura in clinici moderne din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Clinica Lotus
Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 140 Ron
 • Numeroase servicii de recuperare
 • Consultatii si sedinte de acupunctura
 • Clinica este in contract cu CAS
 • Echipamente medicale moderne
 • Bazin cu apa sarata
 • Salinoterapie
 • Curatenie si atmosfera placuta
Amble Clinic
120 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 120 Ron
 • Numeroase servicii de recuperare medicala
 • Medici si terapeuti cu experienta
 • Acupunctura si homeopatie
 • Chirurgie vasculara
 • Consultatii de ortopedie-traumatologie si reumatologie
Dr. Manolescu
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Medic generalist cu experienta
 • Practica acupunctura din 1993
 • Tratamente homeopate
 • Acupunctura pentru copii si adulti
 • Perfectionare continua in homeopatie
 • Atmosfera relaxanta in cabinet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 clinici in care se poate face acupunctura in Bacau

Exista cateva locatii in Bacau unde se efectueaza acupunctura in conditii foarte bune, de catre specialisti cu experienta, care au obtinut competenta in acest domeniu in urma unor cursuri specifice. Afla in continuare despre ce cabinete de acupunctura si despre ce specialisti este vorba!

1. Clinica Lotus

Clinica Lotus este un centru de recuperare medicala din Bacau cu servicii complete, inclusiv cu sedinte de acupunctura. In cadrul centrului sunt abordate noile terapii si descoperiri de ultima ora in domeniu, toate acestea fiind posibile datorita echipamentelor medicale de inalta performanta, precum si beneficiilor resurselor naturii, cum ar fi namolul de Techirghiol si apa sarata de concentratie mare. Pe langa acupunctura, in clinica mai sunt oferite urmatoarele servicii: recuperare medicala, reumatologie, ozonoterapie, kinetoterapie, fizioterapie, hidrokinetoterapie, balneologie, salinoterapie, terapie cu plasma.

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 140 de lei.

Atmosfera calda, relaxanta si personalul profesionist sunt ingredientele care au facut ca multi pacienti sa fie multumiti in acest centru de recuperare din Bacau. Acestia spun ca locatia impresioneaza prin curatenie si prin serviciile la inalte standarde. In plus, personalul medical si terapeutii sunt laudati pentru modul cum isi desfasoara activitatea in slujba pacientilor cu diferite probleme de sanatate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Lotus
Vezi Pareri

2. Amble Clinic

Amble Clinic este o clinica situata tot in Bacau si care pune la dispozitie un serviciu de acupunctura, dar pe langa acesta, ofera si sedinte de kinetoterapie, fizioterapie si recuperare medicala. In cadrul clinicii activeaza si un medic specializat in ortopedie-traumatologie – dr. Valentin Radu, care ofera consultatii si planuri de tratament in functie de problemele fiecarui pacient. Alaturi de acest profesionist, mai sunt in centrul medical si doctori din alte specialitati, cum ar fi reumatologie sau chirurgie vasculara. 

Pretul sedintei de acupunctura este de 120 de lei.

Personalul clinicii, curatenia din locatie, diversitatea serviciilor medicale oferite sunt avantaje pe care oamenii la apreciaza la Amble Clinic si pentru care spun ca merg in locatie cu drag si incredere. Bacauanii sunt multumiti ca au parte de terapii moderne si eficiente de recuperare, cum ar fi Terapia Schroth, osteopatie, fizioterapie si sedintele de tratament alternativ, cum este acupunctura.

3. Dr. Graziela Manolescu

Dr.  Graziela Manolescu este medic primar de medicina generala si medic acupunctor si homeopat in Bacau. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina Generala in anul 1981, iar din 1993 practica acupunctura, pe baza unui certificat de Competenta autorizat de Ministerului Sanatatii. In cabinetul pe care il detine, medicul ofera consultatii si tratamente de acupunctura si homeopatie pentru diverse afectiuni: boli ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice, oboseala cronica, afectiuni digestive, respiratorii, boli are aparatului genital sau renourinar sau ale organelor de simt, afectiuni endocrine sau cutanate. Tratamentele sunt personalizate in functie de caracteristicile si de nevoile fiecarui pacient. Sedintele de acupunctura efectuate de dr. Manolescu se adreseaza si copiilor, dar si adultilor.

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 100 de lei.

Medicul este apreciat in Bacau pentru pregatire si experienta, dar si pentru faptul ca se axeaza pe tratamente naturiste si pe acupunctura. Multi oameni sustin ca au scapat de migrene, de oboseala sau de alte afectiuni prin intermediul sedintelor de acupunctura de care au beneficiat in acest cabinet.

Concluziile noastre

In tratarea multor afectiuni, sedintele de acupunctura din Bacau au rezultate foarte bune. Este important ca specialistul care le efectueaza sa aiba studii si experienta in domeniu, iar avantajele nu vor intarzia sa apara.

In cabinetul de homeopatie si acupunctura pe care ti l-am prezentat exista avantajul ca respectivul specialist este chiar un medic specializat in medicina generala, dar care a urmat diverse cursuri de pregatire in medicina alternativa. Astfel, persoanele care isi doresc o noua abordare in tratarea afectiunilor, se pot programa la o consultatie.