Meniu

Acupunctura Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-a fost recomandat de medicul specialist sa iei in considerare terapia prin acupunctura in Brasov? Atunci articolul de mai jos o sa iti fie de un real ajutor, pentru ca vrem sa iti prezentam cateva dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau, la care sa apelezi cu cea mai mare incredere. Terapia prin acupunctura este o practica aparuta in China, care ofera numeroase beneficii pentru sanatate, daca este aplicata in mod corect de catre un terapeut cu experienta.

Desi tehnica acupuncturii a patruns greu in Romania, in prezent, Brasovul este un oras care gazduieste o multime de clinici si cabinete specializate in aceasta terapie. Cu alte cuvinte, nu esti nevoit sa iti parasesti orasul pentru a beneficia de o sedinta de acupunctura de calitate, pentru ca deja exista suficiente clinici in Brasov pe care sa le poti lua in considerare. Citeste mai departe si descopera-le pe fiecare in parte.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Brasov?

Costurile aplicate pentru o sedinta de acupunctura in Brasov variaza de la o institutie medicala la alta. Cu toate acestea, este important de mentionat ca pretul pentru o astfel de sesiune este accesibil pentru toti cei care vor sa acorde o sansa si acestei terapii. In tabelul de mai jos iti prezentam care sunt preturile practicate la clinicile din orasul tau pentru a sti care este bugetul orientativ pe care trebuie sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Hriada Therapy
Clinica-Verificata
70 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 70 Ron
 • Rating ridicat
 • Prestatie medicala ireprosabila
 • Tehnici eficiente de acupunctura
 • Rezultate rapide
 • Atmosfera primitoare
Polimed Dacia
80 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 80 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Dotari de o performanta inalta
 • Act medical ireprosabil
 • Proceduri terapeutice eficiente
Vitalmed
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Tehnici eficiente de acupunctura
 • Echipa profesionista de medici si terapeuti
 • Atmosfera placuta
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Medo
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Echipa profesionista de terapeuti si medici
 • Terapie eficienta prin acupunctura
 • Dotari superioare
 • Act medical reusit
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in acupunctura in Brasov

Te-ai hotarat sa faci o schimbare in viata ta si vrei sa incerci terapia cu acupunctura in Brasov? Atunci lista cu unele dintre cele mai frecventate clinici de mai jos iti va fi de un real ajutor pentru a solicita ajutorul unor specialisti. Citeste in continuare si afla care sunt impresiile celorlalti pacienti care au beneficiat de aceasta tehnica:

1. Hriada Therapy

Hriada Therapy din Brasov este un cabinet de acupunctura, termografie, reflexoterapie, terapii antiimbatranire, hirudoterapie, chiroterapie, masaj SHIATSU, tratamente REIKI, terapie cu bioptron, terapie Raindrop, masurarea nivelului de antioxidanti. In cadrul cabinetului se aplica, de asemenea, o multime de strategii nutritionale si tehnici de reintinerire faciala prin tratamentul galvanic. Specialistii si terapeutii experimentati in acupunctura reusesc sa trateze sau sa amelioreze afectiuni ca: bolile sistemului nervos, bolile aparatului digestiv, bolile sistemului locomotor, boli urogenitale, boli cardiovasculare, bolile sistemului respirator, boli ginecologice, afectiuni O.R.L si boli dermatologice. Tot in cadrul cabinetului se practica si acupunctura lichida, pentru cei interesati.

Pretul pentru o sedinta de acupunctura este 70 lei.

Rating-ul clinicii este unul ridicat, datorita prestatiei medicale ireprosabile. Terapeutii experimentati in acupunctura aplica tehnici eficiente, astfel incat pacientii sa simta imbunatatiri de la o sedinta la alta. Medicul da dovada de profesionalism, implicare, dedicare si o buna pregatire in serviciile medicale, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente intr-un numar redus de sedinte. In plus, atmosfera este placuta si primitoare, iar atitudinea colectivului prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre Hriada Therapy
Vezi Pareri

2. Polimed Dacia

Polimed Dacia este un centru medical multidisciplinar din Brasov, care a fost infiintat in anul 2012 si care este specializata in: acupunctura, recuperare medicala, cardiologie, neurologie, reumatologie, pneumologie, urologie, ORL, medicina interna, psihiatrie etc. Echipa medicala este de exceptie, avand o experienta vasta in desfasurarea unui act medical de calitate, in care este inclusa diagnosticarea corecta si tratarea eficienta. Din cadrul departamentului de acupunctura face parte dr. Elena Maria Piscu, care poate oferi o consultatie initiala de specialitate, dar si un tratament cu acupunctura adecvat, in functie de problema de care pacientul sufera. De asemenea, clinica este si certificata in desfasurarea acestor servicii medicale, motiv pentru care rezultatele obtinute sunt intotdeauna la standarde superioare. De asemenea, datorita contractului incheiat cu CAS, centrul medical poate pune la dispozitia pacientilor numeroase servicii medicale in mod gratuit.

Pretul pentru o sedinta de acupunctura la Polimed Dacia este de 80 lei.

Centrul medical este puternic apreciat de catre pacienti, datorita serviciilor de calitate de care beneficiaza. Echipa de medici da dovada de profesionalism, atentie la detalii, implicare si o buna pregatire in domeniul in care profeseaza, prestand un act medical ireprosabil. In plus, dotarile clinicii sunt la o performanta inalta, pentru o acuratete crescuta a rezultatelor obtinute atat in urma investigatiilor, cat si in urma procedurilor terapeutice aplicate. 

3. Vitalmed

Vitalmed este un spital privat din Brasov, infiintat in 2003 si specializat in recuperare medicala, neurologie si acupunctura, o forma de terapie pusa in aplicare de catre un personal specializat. Terapeutii din cadrul acestui spital au o experienta vasta in aceste practici, fiind alaturi de pacientii lor in procesul vindecarii. Pe langa acupunctura, unitatea medicala mai ofera si posibilitatea efectuarii urmatoarelor servicii medicale: kinetoterapie, masaj, fizioterapie (magnetoterapie, terapia Tecar, impachetare cu parafina, galvanizare, ionizare, curenti diadinamici, laserterapie, bai galvanice, magnetodiaflux etc.) Spitalul privat are incheiat si un contract cu CAS, pacientii avand astfel posibilitatea de a beneficia de anumite servicii medicale in mod gratuit, doar prin biletul de trimitere de la medicul de familie. 

Costul aplicat pentru o sedinta de acupunctura la Vitalmed este de 100 lei.

Institutia medicala este apreciata de pacienti, acestia lasand numeroase recenzii pozitive in care isi relateaza experientele placute. Echipa de medici si terapeuti este profesionista, amabila, empatica si implicata, oferindu-le pacientilor servicii de calitate. In plus, spitalul este dotat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, acestea contribuind semnificativ la desfasurarea unor servicii de calitate. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

4. Centrul Medo

Medo este un centru medical multidisciplinar din Brasov, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de sedinte calitative de acupunctura. Printre specialitatile integrate in clinica sunt amintite si: medicina generala, neurologie, endocrinologie, psihiatrie, alergologie, cardiologie, dermatologie, medicina muncii, ecografie, urologie, pneumologie, stomatologie si medicina traditionala chineza, in cadrul careia este cuprinsa si acupunctura. Terapeutii de la centrul Medo sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de a ameliora sau vindeca afectiuni osteoarticulare, musculare, neuromotorii, senzoriale, psihice, metabolice, endocrine si tulburari ale organelor interne prin intermediul acupuncturii. De regula, pentru ca rezultatele sa inceapa sa fie vizibile, este necesar sa se urmeze intre 3 si 5 sedinte, in functie de recomandarile terapeutului. Durata per sedinta este intre 3 si 5 minute.

Pretul pentru o sedinta de acupunctura la centrul Medo este de 100 lei.

Unitatea medicala se bucura de peste o suta de recenzii, ceea ce inseamna ca este populara in randul pacientilor brasoveni. Echipa de medici si terapeuti este profesionista, priceputa, bine pregatita in initierea si abordarea terapiilor, obtinand rezultate excelente. Dotarile cabinetelor sunt superioare, contribuind semnificativ la realizarea unui act medical reusit. Cu toate acestea, exista nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Concluzii

Esti in cautarea unei institutii medicale specializate in acupunctura in Brasov? Clinicile si cabinetele amintite anterior iti vor fi de un real ajutor, pentru ca, in cadrul lor, ai posibilitatea sa gasesti o echipa medicala de exceptie pe care sa te poti baza in efectuarea unui act medical de calitate. Solicita ajutorul terapeutilor profesionisti in acupunctura si bucura-te de beneficiile medicinei traditionale chineze.