Meniu

Acupunctura Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul multor afectiuni, durerile sau anumite simptome pot disparea si fara ajutorul medicamentelor clasice, prin acupunctura. In Cluj sunt cateva clinici unde se efectueaza astfel de tratamente care completeaza medicina moderna si care pot redresa anumite functii dereglate ale organismului.

Acupunctura se adreseaza strict partii energetice a organismului. Energia umana circula prin canale numite meridiane pentru a alimenta organele si iese la suprafata pielii. In aceasta parte, prin stimularea unor acupuncte, cu ace fine, speciale, energia poate fi influentata. Rezultatul este acela ca blocajele energetice sunt indepartate, iar sangele poate hrani optim tesuturile si organele. Citeste in continuare pentru a afla unde anume in Cluj se fac sedinte de acupunctura!

Ce pret are o sedinta de acupunctura, in Cluj?

Pretul unei sedinte de acupunctura, in Cluj, variaza in functie de clinica. Din tabelul de mai jos poti afla tarifele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Acupunctura Provital
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Varietate de tratamente prin acupunctura
 • Medic bine pregatit in domeniul acupuncturii
 • Profesionalism, amabilitate si atentie
 • Atmosfera relaxanta
Finas Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale diverse
 • Echipamente moderne
 • Medic cu experienta in cabinetul de acupunctura
 • Se decaleaza programarile
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
RoNeuro
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Centru de excelenta in patologia neurologica
 • Personalul este coordonat de prof. dr. Dafin Muresanu
 • Consultatii si sedinte de acupunctura
 • Echipa de profesionisti
 • Cadre medicale profesionist
 • Timpi mari de asteptare
 • Preturi mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici din Cluj specializate in acupunctura

Sunt mai multe afectiuni pentru care te poti programa la o sedinta de acupunctura in Cluj: balonari, dureri de muschi, de articulatii sau de oase, arsuri, dureri abdominale, anxietate, insomnie, infertilitate, menstruatie neregulata, hernie de disc etc. Iata care sunt clinicile unde poti beneficia de acest serviciu:

1. Acupunctura Provital

Aceasta clinica din Cluj a fost fondata de dr. Simina Codruta Vasiloiu, ce a studiat Medicina Generala in cadrul UMF „Iuliu Hatieganu”, si a urmat specializarea Pediatrie. Ulterior, in cadrul Centrului National de Perfectionare a Medicilor, a facut cunostinta cu medicina traditionala chineza si s-a pregatit si in acest sens. Acum, in clinica ofera diverse servicii de acupunctura sistemica, acupunctura cosmetica, electroacupunctura, auriculopunctura, terapie cu ventuze clasice, etc.

Consultatia initiala costa 180 de lei. O sedinta de acupunctura costa 200 de lei, iar una de acupunctura cosmetica are pretul de 300 de lei.

Majoritatea review-urilor arata multumirea oamenilor fata de serviciile acestei clinici, inclusiv ale dr. Vasiloiu. Oamenii spun ca rezultatele sunt impresionante, in special in eliminarea sau ameliorarea durerilor, facandu-i sa renunte la pastilele antiinflamatoare. Opinia generala despre aceste medic ar fi ca este un adevarat profesionist, atent cu pacientii si care detine vaste cunostinte in domeniul acupuncturii.

Vezi parerile pacientilor despre Acupunctura Provital
Vezi Pareri

2. Finas Medical

Centrul medical privat Finas Medical pune la dispozitia pacientilor o gama vasta de servicii pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor medicale: consultatii de specialitate, recuperare medicala, ecografii, analize medicale de laborator si acupunctura. Si in aceasta clinica, serviciul de acupunctura este asigurat de dr. Simina Codruta Vasiloiu, prezenta si in clinica prezentata anterior.

Pretul pentru o sedinta de acupunctura este de 200 de lei, iar consultatia initiala are un pret de 180 de lei.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti in review-uri despre calitatea serviciilor de la Finas Medical. Acestia spun ca totul a decurs rapid si intr-un mod profesionist. Sunt si cateva   nemultumiri, majoritatea despre faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii, fiind astfel dificil sa se faca programari, dar si ca orele de programare se decaleaza. 

3. RoNeuro

Institutul RoNeuro din Cluj Napoca este un important centru de cercetare si diagnostic al bolilor neurologice din Romania si Europa de Est. Conceptul ii apartine prof. dr. Dafin Muresanu, ce este director al Departamentului de Neurostiinte din cadrul UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si coordoneaza intreg personalul medical si de cercetare de la institut. Sunt 15 specializari medicale ce functioneaza in cadrul centrului, printre care: neurologie, neurologie pediatrica, psihiatrie, psihologie adulti si copii, dar si acupunctura.

Un consult in cabinetul de acupunctura costa 220 de lei, iar o sedinta de acupunctura are un tarif de 130 de lei.

Pacientii se declara, in majoritate, multumiti de serviciile de la RoNeuro. Sunt mentionate in acest sens aspecte precum: personal calm, atent si profesionist, buna comunicare cu receptia clinicii si o buna organizare. In schimb, sunt si persoane care spun ca preturile sunt foarte mari pentru serviciile oferite si ca timpii de asteptare sunt mari.

Concluziile noastre

Sedintele de acupunctura, in Cluj, se efectueaza prin intermediul profesionistilor, in cabinete in care relaxarea este facilitata. Astfel, poti scapa de durerile din anumite zone ale corpului, de anxietate sau de diverse simptome digestive. In plus, tot mai multi oameni apeleaza la acupunctura in cazul infertilitatii.

Este important insa de precizat ca acupunctura nu substituie medicina moderna, ci o completeaza si, din acest motiv, principalul sau domeniu de actiune raman tulburarile functionale. Merita insa sa incerci aceasta metoda de tratament, mai ales daca metodele conventionale nu ofera rezultatul scontat.