Meniu

Acupunctura Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt cateva cabinete de acupunctura in Constanta in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta vasta, ce au ales sa se pregateasca temeinic in domeniul terapiilor alternative, in beneficiul pacientilor lor de toate varstele. In acest articol vei face cunostinta cu aceste cadre medicale si vei afla informatii utile despre serviciile pe care le ofera.

Acupunctura este o ramura a medicinei traditionale chineze care implica utilizarea unor ace subtiri pentru a stimula anumite puncte de pe corp. Ea poate fi eficienta pentru pacientii din Constanta in tratarea durerilor de spate, osteoartritei, migrenelor, anxietatii sau depresiei, in imbunatatirea functiei sistemului imunitar si a circulatiei sanguine. 

Cat costa sedinta de acupunctura in Constanta?

O sedinta de acupunctura in municipiul Constanta are un tarif care variaza usor, in functie de cabinet, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Acupedia
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 90 Ron
 • Medic cu o experienta de peste 30 de ani in acupunctura
 • Evaluare computerizata
 • Masaj asistat electronic
 • Buna comunicare cu pacientii
 • Atmosfera placuta
 • Programari online
 • Acupunctura cu ace de unica folosinta
 • Locatie accesibila, langa Spitalul Judetean Constanta
Mirela Stoian
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Medic de familie cu competenta in acupunctura
 • In relatie contractuala cu CJAS Constanta
 • Tratamente fitoterapeutice
 • Apiterapie
 • Infiltratii cu venin de albine
 • Consultatii de apifitoterapie
 • Ambianta placuta
Medical Link
80 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 80 Ron
 • Medic de familie specializat in numeroase terapii alternative
 • Competenta in acupunctura
 • Fitoterapie, gemoterapie si apiterapie
 • Cabinet de biorezonanta
 • Medicina muncii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la acupunctura in Constanta

In Constanta, ai la dispozitie trei cabinete cu vechime in care se realizeaza acupunctura. In aceste locatii activeaza medici cu experienta in terapiile alternative. Iata despre ce medici si despre ce cabinete este vorba!

1. Acupedia

Acupedia este un cabinet de acupunctura din Constanta in care se imbina medicina traditionala chineza cu tehnologia digitala moderna. Fiecare tratament prin acupunctura incepe cu o consultatie la dr. Oana Melinte Moraru, cu o experienta de peste 35 de ani in acupunctura. Consultatia cuprinde si o evaluare computerizata a energiei meridianelor de acupunctura. Alte servicii oferite sunt auriculoterapia si masajul asistat electronic intr-un scaun specializat modern. Sedintele de acupunctura se realizeaza cu ace de unica folosinta, iar afectiunile pentru care se foloseste aceasta terapie in cabinet sunt: depresie, insomnie, tensiune arteriala, dureri. Pentru copii sau pentru persoanele care se tem de ace exista laser-acupunctura.

O sedinta de tratament prin acupunctura costa 90 de lei, iar consultatia de acupunctura are un tarif de 150 de lei.

Eficienta tratamentelor de acupunctura este dovedita de pacientii care vin cu marturii proprii in ceea ce priveste rezultatele in cazul multor afectiuni. Constantenii sustin ca in cabinetul dr. Moraru au descoperit un profesionist calm, rabdator si foarte priceput, care i-au ajutat in problemele lor de sanatate, catalogand acest cabinet ca fiind un loc „cu energii pozitive”.

Vezi parerile pacientilor despre Acupedia
Vezi Pareri

2. Mirela Stoian

Un alt cabinet medical din Constanta in care se realizeaza acupunctura este cel al medicului Mirela Stoian si a fost infiintat in anul 1995. Cabinetul se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Constanta, iar medicul are o vasta experienta (peste 15 ani)  in : acupunctura, presopunctura, recuperare medicala, reflexoterapie, magnetoterapie, masaj, infiltratii cu venin de albine si tratamente fitoterapeutice. Dr. Stoian este medic specialist in medicina de familie si este unul dintre putinii medici cu aceasta specializare care practica acupunctura. Problemele pe care le trateaza prin aceasta procedura sunt: sindroame artrozice, sindroame nevralgice, tulburarile endocrino-metabolice, tulburari de somn, infertilitate, tulburari digestive si urinare.

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 100 de lei.

Pentru multi pacienti, dr. Stoian a adus rezultate foarte bune, chiar in momentele in care isi pierdusera speranta. Pentru ca au scapat de dureri care ii macinau de ani de zile, constantenii recomanda acest cabinet cu incredere, spunand ca medicul este foarte bun, atent si ca ii trateaza cu profesionalism si amabilitate.

Cabinetul Medical Link din Constanta a fost deschis in anul 2004 si ofera servicii de: acupunctura, fitoterapie, medicina muncii, biorezonanta, homeopatie. In cadrul acestui cabinet activeaza dr. Dana Misa Selaru, ce este medic specialist in medicina de familie si are competenta in diverse ramuri ale medicinei alternative, printre care si in acupunctura. Medicul ii ajuta pe pacientii sai, prin sedintele de acupunctura, sa-si restabileasca echilibrul energetic si cel functional al organismului.

Sedinta de acupunctura costa aici 80 de lei.

Activitatea dr. Dana Misa Selaru este apreciata in mediul online, constantenii spunand ca tratamentele sale au dat roade si ca fiecare sedinta in acest cabinet este o bucurie.

Concluziile noastre

Acupunctura, in Constanta, se bucura de notorietate, datorita celor trei cabinete cu vechime in care se realizeaza tratamente de acest tip. Medici cu zeci de ani de experienta au ales sa urmeze aceasta cale de tratament care imbina medicina traditionala orientala cu cea moderna, a zilelor noastre.

Prin sedintele de acupunctura realizate in cabinetele din Constanta poti scapa de durerile de coloana, de insomnii, depresie, migrene si alte probleme medicale.