Meniu

Acupunctura Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu anumite afectiuni pe care vrei sa le tratezi printr-o metoda alternativa, cum ar fi acupunctura? In Craiova exista cateva optiuni de clinici pe care le poti lua in considerare, pe care ti le prezentam chiar in cele ce urmeaza. Este un tratament care poate fi folosit in completarea medicinei moderne, pentru obtinerea rezultatelor dorite. Cu toate acestea, este important de mentionat ca terapia prin acupunctura nu ar trebui sa inlocuiasca indrumarile medicului specialist.

Cu toate ca nu exista multe variante disponibile de institutii medicale specializate in aceasta forma de terapie in Craiova, tot ai sansa sa apelezi la ajutorul unui terapeut profesionist. Acupunctura are in vedere latura energetica a organismului, care este stimulata prin aplicarea unor acupuncte in in anumite zone ale corpului. Acestea au rolul de a debloca meridianele prin care circula energia si de a reda sanatatea corporala.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Craiova?

Preturile aplicate pentru sedintele de acupunctura in Craiova pot fi diferite de la o clinica la alta. Factorii care pot influenta acest aspect sunt legati de experienta terapeutului, rezultatele pe care le obtine, gradul pacientilor de satisfactie si, bineinteles, renumele clinicii. Cu cat clinica este mai populara pentru serviciile pe care le ofera, cu atat pretul aplicat per sedinta ar putea fi mai ridicat. Afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate, in general, in orasul tau, pentru o sedinta de acupunctura:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Policlinica Solaris
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Rezultate excelente
 • Echipa profesionista, amabila si implicata de terapeuti
 • Dotari superioare
 • Sedinte eficiente
 • Atmosfera placuta
Dr. Elena Gavrila
90 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 90 Ron
 • Medic specializat in acupunctura
 • Dotari superioare
 • Abordare moderna
 • Act medical exemplar
 • Profesionalism, implicare si empatie
Policlinica Tommed
70 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 70 Ron
 • Personal medical si terapeutic experimentat
 • Dotari superioare
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical exemplar
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in acupunctura in Craiova

Poate fi dificil de gasit o clinica specializata in acupunctura in Craiova, motiv pentru care ne-am hotarat sa iti selectam trei dintre institutiile medicale din orasul tau la care poti apela cu incredere. Terapeutii sunt profesionisti, avand o experienta vasta in terapia chinezeasca pe baza de ace. Iata care sunt cabinetele din orasul tau, dar si ce ar trebui sa stii despre fiecare in parte:

1. Policlinica Solaris

Policlinica Solaris este localizata in Craiova si se adreseaza tuturor pacientilor care isi doresc sa beneficieze de o sedinta de terapie prin acupunctura realizata sub supravegherea specialistilor. Pe langa aceasta, dr. Sorin Mandrescu, medic primar in ortopedie-traumatologie, cel care coordoneaza policlinica, ofera si posibilitatea aplicarii terapiei cu venin de albine, avand competenta, totodata, de a trata afectiunile neurologice si reumatice. Durata unei sedinte de acupunctura este de 30 de minute, timp in care se pot ameliora simptome si afectiuni ca: cefalee, migrene, nevralgii, paralizii faciale, hemipareze, miopie forte, hipoacuzie, glaucom, ulcer, dischinezie biliara, obezitate, diabet zaharat de tip II etc. Pe langa acupunctura, pacientii au posibilitatea de a opta si pentru alte servicii si terapii ca: masaj, drenaj limfatic, kinetoterapie, elongatie computerizata, magnetodiaflux, unde scurte, curent diadinamic, galvanizare, electrostimulare, terapia Yumeiho, cu ventuze, curent interferential, ultrasunet, laser etc. Pentru efectuarea tuturor acestor proceduri se folosesc aparaturi si echipamente moderne, prin intermediul carora se obtin rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. 

Pretul pentru o sedinta de acupunctura este de 100 lei.

Policlinica din Craiova a obtinut un rating maxim, datorita faptului ca pacientii au fost multumiti de serviciile medicale si terapeutice de care au beneficiat. Echipa de medici si terapeuti este experimentata si da dovada de profesionalism, amabilitate, implicare, empatie si dedicare in actul medical. In plus, dotarile cabinetului sunt la superlativ, pacientii avand astfel ocazia de a beneficia de sedinte cu efect de lunga durata, resimtit intr-un timp scurt de la aplicarea terapiei.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Solaris
Vezi Pareri

2. Dr. Elena Gavrila

In cadrul cabinetului coordonat de dr. Elena Gavrila din Craiova, pacientii pot beneficia de urmatoarele servicii la standarde superioare: medicina de familie, acupunctura si homeopatie. Principalele terapii din spectrul acupuncturii pe care medicul le aplica sunt: electroacupunctura, moxibustia, ventuzoterapie, masaj cu vacuum. Acestea sunt folosite pentru tratarea durerilor cervicale, ale umarului, cotului sau mainii, durerilor de sold, calcai, glezna si genunchi, durerilor de spate, musculare, articulare si nevralgiilor. Durata unei sedinte este intre 15 si 30 de minute, in functie de severitatea afectiunii pacientului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cele mult asteptate. Medicul are o experienta vasta atat in diagnosticare, dar si in recomandarea unui tratament personalizat, care sa fie folosit pentru vindecarea sau ameliorarea afectiunilor. 

Pretul pentru o sedinta de acupunctura este de 90 lei.

Cabinetul aflat sub coordonarea dr. Elena Gavrila este apreciat, multi dintre pacienti laudand eficienta procedurilor si terapiilor de care au beneficiat. Medicul este experimentat, are o abordare moderna, trateaza pacientul cu profesionalism si implicare in actul medical, oferind solutii optime in functie de afectiunea de care sufera. Dotarile cabinetului sunt, de asemenea, superioare, contribuind la realizarea unui act medical exemplar.

3. Policlinica Tommed

Policlinica Tommed a fost infiintata in anul 2006, fiind certificata si acreditata ISO 9001, unde se pot efectua sedinte profesionale de acupunctura in Craiova la standarde superioare. Durata unei sedinte este de 20 de minute, iar numarul necesar de sedinte variaza de la un pacient la altul, in functie de persistenta afectiunii sau durerii de care sufera. In prezent, in cadrul acestei policlinici, pacientii pot beneficia atat de acupunctura clasica, dar si de acupunctura realizata prin diverse procedee: electrice, magnetice, emisiuni de ioni, microunde, ultrasunete, raze infrarosii, fascicule laser etc. Specialistii au competenta si de a practica reflexologie, prin care durerea este eliminata daca se aplica presiune in anumite puncte ale corpului. Echipa de terapeuti poate stabili atat un diagnostic, cat si un tratament personalizat, astfel incat pacientul sa beneficieze de o vindecare corespunzatoare.

Tariful aplicat pentru o sedinte de 15-20 de minute de acupunctura este de 70 lei.

Policlinica Tommed este apreciata de numerosi pacienti pentru serviciile medicale oferite, dar si pentru eficienta acestora. Personalul este format din medici si terapeuti cu o experienta vasta in acupunctura, avand capacitatea de a indeplini un act medical ireprosabil. Atmosfera este primitoare, iar dotarile clinicii se afla la standarde superioare, fiind eficiente in realizarea unor servicii de calitate. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de cele mai multe ori.

Concluzii

Clinicile si cabinetele specializate in acupunctura in Craiova pe care ti le-am adus la cunostinta in corpul articolului sunt puternic frecventate de pacienti, datorita rezultatelor excelente pe care le obtin. Tehnicile aplicate in timpul sedintelor de acupunctura sunt eficiente, avand un efect pe termen lung si tratand eficient problema de sanatate de care suferi. Nu neglija vizita la medicul specialist atunci cand te confrunti cu anumite afectiuni si fii intotdeauna deschis catre abordarile terapeutice.