Meniu

Acupunctura Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa incerci o sedinta de acupunctura in Deva? Ei bine, te vei bucura sa afli ca exista mai multe clinici in oras care iti pot oferi serviciul de care ai nevoie! Chiar daca multi oameni ezita atunci cand aud pentru prima data de o terapie care consta in folosirea acelor pentru a atinge punctelor energetice de pe corp, beneficiile sale sunt numeroase. 

Bineinteles, doar pentru ca vrei incerci acupunctura nu inseamna automat ca trebuie sa renunti la medicina clasica. Dimpotriva, cele doua pot fi folosite impreuna, in scopul de a obtine niste rezultate cat mai bune. Specialistii din cadrul centrelor din Deva dispun de cunostintele necesare pentru a elabora un plan de tratament cat mai util pentru gestionarea simptomelor afectiunii tale! 

Cat costa o sedinta de acupunctura in Deva? 

In ceea ce priveste pretul acupuncturii in Deva, acesta poate sa difere de la o clinica la alta, in functie de durata unei sedinte sau de pachetul din care face parte terapia. Multe saloane de relaxare ofera reduceri celor care aleg sa achizitioneze un abonament. In tabelul de mai jos sunt prezentate tarifele de la trei clinici din oras, in cadrul carora oamenii pot opta pentru servicii de acupunctura: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Eu Physio
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal calificat
 • Educatie medicala gratuita
 • Promptitudine
 • Curatenie
Cezar Baba
120 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 120 Ron
 • Personal calificat
 • Studii in strainatate
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
Ionica Gherebean
150 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 150 Ron
 • Personal calificat
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti beneficia de o sedinta de acupunctura in Deva 

Printr-o programare la una din clinicile de mai jos, ai posibilitatea se beneficiezi de servicii de tip acupunctura in orasul Deva. In cadrul centrelor respective vei avea acces si la alte tratamente care au ca scop imbunatatirea calitatii vietii. Tine cont de aspecte precum gama de servicii, tarifele practicate si experienta terapeutilor de la clinica, pentru a lua o decizie cat mai potrivita: 

1. Eu Physio 

Infiintata in anul 2018, Eu Physio a avut de la bun inceput ca scop sa ofere solutii noi si moderne de tratament, printre care se numara si acupunctura la clinica din Deva. Echipa este formata din oameni bine pregatiti si cu experienta in domeniu, precum Cristian Gura, fizioterapeut principal, absolvent al Facultatii de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara Vasile Goldis din Arad, pe specializarea de balneofiziokinetoterapie, dar si Cosmin Daisa, fizioterapeut, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Timisoara, pe specializarea kinetoterapie si motricitate speciala. Printre competentele personalului medical se numara acupunctura, terapia manuala si fasciala, terapia Trigger point, taping etc. Efectuarea portofoliului variat de servicii este posibila datorita echipamentelor de ultima generatie din dotarea centrului. In plus, pacientii care aleg serviciile clinicii Eu Physio beneficieza de educatia medicala gratuita, inainte si dupa operatie.

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 100 de lei. 

Experienta prin care au trecut cele mai multe persoane care au apelat la serviciile clinicii Eu Physio este cu adevarat pozitiva, iar acest lucru se datoreaza profesionalismului, empatiei si dedicarii personalului de aici. Mai mult decat atat, terapeutii dau dovada de punctualitate si fac tot posibilul sa asigure cele mai bune conditii de igiena, pentru ca pacientul sa se simta in siguranta.  

Vezi parerile pacientilor despre Eu Physio 
Vezi Pareri

2. Cezar Baba  

Pentru a beneficia de expertiza unui profesionist in acupunctura din Deva, persoanele interesate pot sa apeleze la cabinetul lui Cezar Baba. Acesta a studiat acupunctura traditionala in China si in Henan, in cadrul Henan University of Chinese Medicine. Tot cu formatori chinezi de renume mondial a studiat si acupunctura estetica, de data aceasta la Roma. Studiile efectuate in strainatate asigura calitatea si eficienta terapiilor recomandate de acest cabinet. In plus, Cezar Baba impreuna cu Alina Agape, specializata in psihologie, organizeaza in fiecare an un retreat de vindecare si armonizare, in care oamenii pot beneficia de diverse terapii, printre care se numara si acupunctura. 

Pretul unei sedinte de acupunctura este de 120 de lei. 

Cei care au optat pentru serviciile de acupunctura oferite de Cezar Baba au avut parte de o experienta unica. La finalul tratamentului, pacientii au observat o imbunatatire, nu doar a starii lor de sanatate, ci si a celei de spirit. De asemenea, atmosfera placuta i-a ajutat sa se relaxeze, astfel incat sa se poata bucura de toate beneficiile terapiei. 

3. Ionica Gherebean 

In cadrul Cabinetului de Acupunctura si Medicina Integrativa din Deva isi desfasoara activitatea Ionica Gherebean. Pe langa specialitatea in acupunctura, acesta are competente si in terapii complementare de tip reflexoterapie, presopunctura, electroacupunctura, kinetoterapie, terapie cu ventuze magnetice etc. Astfel, pacientii au posibilitatea sa aleaga acupunctura fara ace, care reprezinta o varianta non-invaziva a tratamentului clasic. Terapia se efectueaza prin intermediul frecventelor si impulsurilor electrice, dar si cu ajutorul aparaturii laser. De asemenea, Ionica Gherebean este membru al Forumului International de Acupunctura si al Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara din Romania. 

Pentru o sedinta de acupunctura, pretul este de 150 de lei. 

Activitatea Cabinetului de Acupunctura si Medicina Integrativa al lui Ionica Gherebean este apreciata in mod deosebit pentru gama variata de servicii la care au acces oamenii. Mai mult decat atat, aparatura performanta este folosita pentru a oferi rezultate de calitate si de lunga durata. 

Concluzii

In cele din urma, exista mai multe cabinete de acupunctura in orasul Deva la care poti apela pentru a beneficia de serviciul de care ai nevoie. In functie de nevoi si de preferinte, alege-l pe cel mai potrivit pentru tine, astfel incat experienta de care vei avea parte atat in timpul tratamentului, cat si dupa finalizarea lui, sa se ridice la nivelul asteptarilor!