Meniu

Acupunctura Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te intereseaza serviciile de acupunctura in Ploiesti? Cel mai probabil, ai aflat deja de numeroasele beneficii pe care terapia ti le poate aduce dupa doar o sedinta. Aceasta tehnica a aparut pentru prima data in China, iar in prezent, exista multe persoane care o stapanesc, din diferite tari, multumita cursurilor de specializare pe care le-au urmat. 

Chiar daca acupunctura a inceput sa castige popularitate in Romania dupa anii ’90, exista orase in care optiunile sunt in continuare destul de limitate, cum este cazul in Ploiesti. De aceea, multe persoane sunt tentate sa se orienteze catre alte orase, in care exista mai multe saloane cu servicii de acupunctura. Totusi, serviciile de aici nu trebuie trecute cu vederea. 

Cat costa o sedinta de acupunctura in Ploiesti?

Costul acupuncturii in Ploiesti depinde foarte mult de tehnica utilizata. Spre exemplu, acele folosite in timpul terapiei pot fi aplicate pe tot corpul, sau in zona fetei. Intrucat suprafata este mai mica si pretul o sa reflecte acest aspect. Pentru a afla suma de la care porneste costul serviciului de care ai nevoie, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu informatii relevante: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Flacara Vietii
Clinica-Verificata
100 Ron
  • Pretul pentru o sedinta de Acupunctura porneste de la 100 Ron
  • Personal calificat
  • Gama variata de servicii
  • Locatie centrala
  • Diverse pachete
  • Ampla experienta in domeniu
  • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este centrul la care te poti duce pentru o sedinta de acupunctura in Ploiesti? 

In ciuda faptului ca nu exista multe centre care ofera servicii de acupunctura in orasul Ploiesti, tot este posibil ca oamenii sa beneficieze de aceasta terapie, la un pret avantajos. Tot ce trebuie sa faca persoanele interesate este sa aleaga una din metodele terapeutice oferite de centrul respectiv si sa se programeze. In prezentarea urmatoare sunt incluse mai multe detalii in acest sens: 

Clinica Flacara Vietii  

Situata in centrul orasului, Clinica Flacara Vietii reprezinta optiunea perfecta pentru oamenii care isi doresc sa beneficieze de o sedinta de acupunctura chiar in Ploiesti. De acest serviciu se ocupa Dr. Luiza Nogali, acupunctor si maestru Qigong medical. Pe parcursul vietii sale a urmat mai multe cursuri, printre care si cele predate de un doctor de medicina traditionala chineza. Punctele de acupunctura pe care aceasta le aplica pe pacienti au fost mai intai testate pe propria piele, asa ca nu trebuie sa existe dubii cu privire la calitatea serviciilor. Un alt acupunctor care isi desfasoara activitatea aici este Dr. Florin Bebesel, care a urmat cursuri de medicina chineza si indiana cu profesori recunoscuti la nivel international. Cei 17 ani de experienta clinica in acupunctura ii ofera posibilitatea sa trateze o gama variata de probleme. In ceea ce priveste portofoliul de servicii, in el sunt incluse diagnosticarea, acupunctura fizica si emotionala, cea faciala, terapia Gua Sha etc. In plus, unul din pachetele oferite de clinica este alcatuit din 5 sedinte de masaj, 5 sedinte de acupunctura si 5 sedinte de reflexoterapie. 

Pretul acupuncturii variaza intre 100 de lei, pentru cea faciala si 180 de lei pentru cea fizica sau emotionala. Persoanele interesate pot achizitiona un abonament cu 10 sedinte pentru 1.500 de lei. 

Cei care au optat pentru serviciile Clinicii Flacara Vietii au avut parte de o experienta unica, pe care nu vor uita prea curand. Serviciile oferite sunt de exceptie, motiv pentru care clientii abia asteapta sa se intoarca la clinica pentru cateva clipe de relaxare, intr-o atmosfera placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Flacara Vietii 
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, daca iti doresti sa afli pe propria piele care sunt beneficiile acupuncturii din Ploiesti, serviciile clinicii prezentate mai devreme iti stau la dispozitie. Daca te programezi pentru serviciul de diagnostic, vei afla imediat care metoda terapeutica este cea mai potrivita pentru tine si tot ce ramane de facut este sa te prezinti pentru prima sedinta!