Meniu

Acupunctura Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O sedinta de acupunctura in Timisoara poate avea efecte imediate in mai multe probleme, aducand beneficii precum: relaxare musculara, reducerea durerii, imbunatatirea functiei sistemului nervos, reducerea anxietatii si depresiei, diminuarea inflamatiilor.

In Timisoara sunt cativa specialisti recunoscuti si experimentati in practicarea terapiilor prin acupunctura. Pentru a beneficia de serviciile lor, poti, mai intai, sa afli informatii despre clinicile in care isi desfasoara activitatea si cat costa o sedinta de acupunctura. Te invitam sa descoperi toate aceste lucruri in articol si sa cunosti mai indeaproape aceasta metoda straveche si eficienta  de vindecare si despre modul cum este pusa in practica in acest oras.

Cat costa o sedinta de acupunctura in Timisoara?

O sedinta de acupunctura efectuata in clinicile din Timisoara are un pret care variaza usor. Poti gasi aceste informatii, legate de tarife, in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Acupunctura
Rating
Website
Dr. Jupaneant
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 120 Ron
 • Acupunctura si alte terapii complementare
 • Echipa de medici cu experienta
 • Numerosi terapeuti specializati in acupunctura
 • Tratamente personalizate
 • Personal amabil si atent la nevoile pacientilor
Centrul TadLife
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Servicii pentru toate varstele
 • Medicina de specialitate si medicina alternativa
 • Microacupunctura Su Jok (coreana)
 • Kinetoterapie si psihoterapie pentru copii cu dizabilitati
 • Conditii moderne
 • Terapeuti cu experienta
CM Orthopedics
110 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 110 Ron
 • Tehnologie de ultima ora
 • Numeroase specialitati medicale
 • Acupunctura la dr. Mojgan Norouzi
 • Recuperare medicala si ortopedie
 • Personal medical implicat si profesionist
 • Nu se respecta programarile
Dr. Chen
100 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 100 Ron
 • Specialist cu experienta in acupunctura
 • Consultatii si evaluari ale starii de sanatate
 • Atmosfera relaxanta si pozitiva
 • Buna comunicare cu medicul
Cabinet Jurca
120 Ron
 • Pret sedinta Acupunctura 120 Ron
 • Kinetoterapeut cu experienta
 • Cabinet modern, curat si primitor
 • Acupunctura fara ace (prin impulsuri electrice)
 • Diverse tratamente personalizate de recuperare
 • Servicii de psihologie
 • Aparatura si proceduri moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face acupunctura in Timisoara? Iata topul clinicilor!

Poti face acupunctura in mai multe clinici si cabinete din Timisoara. In continuare te invitam sa parcurgi un clasament al acestor unitati medicale ce au in oferta de servicii acupunctura.

1. Centrul Medical Dr. Jupaneant

Exista o policlinica de acupunctura in Timisoara, in care sunt oferite servicii ce tin de acupunctura si de alte terapii complementare si alternative. Echipa centrului este formata din medici, kinetoterapeuti, maseuri si asistenti, coordonati de dr. Ovidiu Mircea Jupaneant, doctor in stiinte medicale si specialist in medicina de familie, api-fitoterapie, acupunctura, medicina Dr. Hammer. Te poti adresa clinicii pentru un diagnostic complex si pentru tratamente personalizate in functie de nevoile tale si de afectiuni. Sunt mai multi terapeuti specializati in acupunctura si fiecare dintre ei are experienta in acest domeniu.

Pretul sedintei de acupunctura este de 120 de lei. 

Intregul personal al clinicii este considerat de pacienti ca fiind amabil, flexibil, bine pregatit si atent. Atmosfera relaxanta ii face pe timisoreni sa mearga cu drag la terapie, indiferent de problemele pe care le trateaza. Despre dr. Jupaneant, pacientii si-au format o impresie apreciativa, datorita cunostintelor aprofundate despre medicina chineza, homeopatie si medicina  moderna deopotriva.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Dr. Jupaneant
Vezi Pareri

2. Centrul Medical TadLife

Centrul Medical TadLife este amplasat in Timisoara si ofera servicii de medicina de specialitate si medicina alternativa, dispunand de personal cu experienta din ambele categorii. In centru se practica microacupunctura Su Jok (coreana), care reuneste cele mai cunoscute terapii orientale: pe meridiane – din China, pe ceakre – din India, pe spiralele energetice – din Mesopotamia si in sistem diamant – din Egipt. Microacupunctura se poate efectua aici si fara ace, actionandu-se asupra punctelor prin presopunctura, instrumente de terapie sau magneti.

Pretul pentru o sedinta de acupunctura este de 100 de lei, iar abonamentul de 10 sedinte costa 950 de lei.

In acest centru medical vin persoane de toate varstele, avand in vedere ca ofera si servicii de kinetoterapie si psihoterapie pentru copiii cu dizabilitati, pachete de remodelare corporala, fiziokinetoterapie, masaj terapeutic, iar majoritatea clientilor se declara multumiti de calitatea serviciilor. Serviciile numeroase de recuperare si pregatirea specialistilor sunt alte aspecte pe care clientii le considera de apreciat in aceasta locatie.

3. Centrul Medical Orthopedics

Si in Centrul Medical Orthopedics din Timisoara poti beneficia de acupunctura. Centrul are o vechime pe piata de peste 10 ani si este dotat cu tehnologie de ultima ora. Unele servicii sunt decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Printre numeroasele specialitati medicale acoperite se afla si acupunctura, iar inainte de o sedinta propriu-zisa de acupunctura este nevoie de un examen medical atent, pentru o diagnosticare precisa. Toate acestea au loc in cabinetul dr. Mojgan Norouzi.

Sedinta de acupunctura costa 110 lei.

Sunt multi cei care spun ca au avut parte de o experienta placuta in cadrul acestui centru medical, datorita medicilor bine pregatiti si a personalului amabil de la receptie. In ceea ce priveste partea de recuperare medicala si ortopedie, timisorenii considera ca medicii si terapeutii sunt foarte implicati, atenti si ca isi dau tot interesul sa rezolve problemele pacientilor. Sunt insa si persoane care sustin ca timpul de asteptare este destul de mare la anumite cabinete.

4. Dr. Chen

Si la medicul chinez dr. Chen al carui cabinet se afla in Timisoara te poti prezenta pentru acupunctura. Acest specialist sustine ca acupunctura este indicata atat in durerile articulare si in spondiloza, cat si si in afectiuni neuro-psihiatrice, ginecologice, urologice sau alergii. Inainte de o sedinta de acupunctura este necesara programarea la o consultatie la dr. Chen care, in urma unei evaluari a starii de sanatate, va face indicatiile terapeutice necesare.

O sedinta de acupunctura costa 100 de lei.

Pacientii doctorului Cheng sunt, in majoritate, multumiti de rezultatele obtinute in acest cabinet, de profesionalismul, rabdarea si pregatirea medicului, care le ofera sfaturi si indicatii pretioase in functie de problema medicala pe care o au. Unele persoane au declarat chiar ca medicul este o „enciclopedie” vie, oferindu-le numeroase explicatii pertinente. De asemenea, timisorenii spun ca atmosfera din cabinet este relaxanta si pozitiva. Cei care vor sa se programeze trebuie insa sa stie ca vor gasi loc peste cel putin o luna de zile, avand in vedere ca programul dr. Cheng este foarte incarcat.

5. Cabinet de Recuperare Medicala „Jurca”

Tot pentru terapia prin acupunctura poti lua in considerare si cabinetul de recuperare medicala Jurca din Timisoara. Cabinetul a fost infiintat de kinetoterapeutul Sorin Jurca in anul 2010, pentru a venit in sprijinul timisorenilor care nu dispuneau la acea vreme de prea multe optiuni in materie de medicina chineza alternativa si kinetoterapie. Toate tratamentele primite de pacienti in acest cabinet sunt personalizate: termoterapie, kinetoterapie, magnetoterapie, terapie cu ventuze, terapie cu placute de cupru, diverse tipuri de masaj, salina. In cadrul cabinetului se efectueaza acupunctura fara ace, realizata prin impulsuri electrice. Aceasta tehnica stimuleaza sistemul circulator, elimina durerile, realizeaza echilibrarea energetica si elimina contracturile musculare.

Tariful unei sedinte de acupunctura este de 120 de lei.

Medicul este profesionist si comunica deschis cu pacientii, iar atmosfera din cabinet este placuta si primitoare – aceasta este opinia celor care au ajuns cel putin o data in locatie si au beneficiat de unul dintre numeroasele servicii. Faptul ca terapeutul este foarte bine pregatit reiese atat din procedurile pe care le efectueaza, cat si din indicatiile folositoare pe care le ofera.

Concluziile noastre

In cazul unor afectiuni si probleme medicale, terapia prin acupunctura din Timisoara poate fi o solutie eficienta si rapida. Chiar daca se stiu inca destul de putine lucruri despre beneficiile sale si prea putini terapeuti o practica, acupunctura ramane una dintre tehnicile populare in lume.

In Timisoara sunt mai multe clinici in care sunt oferite servicii de acupunctura, fie acupunctura clasica (adica prin intermediul acelor), fie microacupunctura fara ace sau acupunctura prin impulsuri electrice. Daca te intereseaza aceasta terapie alternativa, programeaza-te la unul dintre specialistii din acest articol si descopera daca este pentru tine si cum te va ajuta!