Meniu

Balneologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul de specialitate iti recomanda sa incepi procedurile de recuperare medicala, asa ca vrei sa te programezi pentru sedinte de balneologie in Brasov? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza, pentru a descoperi care sunt clinicile catre care iti poti indrepta atentia. Multumita acestor sedinte, iti vei putea recapata flexibilitatea, dar si echilibrul corpului. Printre tipurile de bai pe care ti le poate recomanda balneologul se numara si: bai cu sare, ideale pentru pacientii cu afectiuni ortopedice, bai cu acid carbonic, pentru ameliorarea bolilor de inima, bai cu sulfura-hidrogen pentru tratarea afectiunilor reumatice, bai de radiatii, pentru ameliorarea bolilor vasculare periferice si bai de oxigen, pentru bolile vasculare manifestate la membrele inferioare. 

Daca vrei sa gasesti un cabinet cu medici specializati in acest domeniu in Brasov, in cele ce urmeaza iti vom prezenta chiar trei. Citeste cu atentie informatiile prezentate mai jos si afla care sunt unitatile medicale din oras, dar si care sunt, de regula, preturile practicate pentru sedintele de balneologie.

Cat costa o consultatie de balneologie in Brasov?

Inainte de a merge la cabinetul de recuperare medicala pentru a beneficia de o consultatie de balneologie in Brasov, te incurajam sa fii la curent cu preturile practicate. Iata care sunt acestea, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Kineto Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Echipa profesionista
 • Medici si terapeuti bine pregatiti
 • Planuri eficiente de recuperare medicala
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
Kineto Brasov
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipamente moderne
 • Devotament si profesionalism
 • Buna pregatire si implicare
 • Tratament corespunzator
 • Curatenia impecabila
 • Atmosfera primitoare
Fiziotik
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Servicii ireprosabile
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament eficient
 • Curatenie impecabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in balneologie in Brasov

Daca si tu esti in cautarea unei clinici de recuperare medicala unde se efectueaza sedinte de balneologie in Brasov, citeste mai departe si informeaza-te corespunzator cu privire la clinicile care se afla in orasul tau. Stim ca vrei sa beneficiezi de sedinte atent organizate de un medic bine pregatit, asa ca cele trei clinici din Brasov despre care iti vom vorbi sunt exact ce ai nevoie

1. Kineto Medical Care

Kineto Medical Care este un centru de fizioterapie si kinetoterapie din Brasov fondat in anul 2010 de Nicolae Radulescu, unde poti gasi o echipa medicala formata din doctori specializati in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Medicii cu o astfel de pregatire din cadrul acestei clinici asigura servicii specializate in recuperare medicala si intretinere corporala, fizioterapie, kinetoterapie, masaj, tratamente curative si profilactice ale sistemului osos si muscular. Pe langa toate acestea se numara si tratamentele de intretinere corporala, de relaxare si eliminare a stresului.

Pretul pentru consultatie de specialitate de 30 minute este de 250 lei. Pentru ca o alimentatie sanatoasa ajuta la energizarea si insanatosirea corpului, pacientii interesati pot solicita si ajutorul unui nutritionist. Consultatia de specialitate este de 200 lei.

Centrul medical este apreciat pentru serviciile ireprosabile pe care le asigura tuturor persoanelor care ii pasesc pragul. Dispunand de o echipa profesionista de medici si terapeuti, planurile de recuperare medicala sunt puse in aplicare corect, pacientul beneficiind de un tratament personalizat in functie de problemele de sanatate cu care se confrunta. In plus, atmosfera este primitoare, iar amenajarea placuta, de bun gust.

Vezi parerile pacientilor despre Kineto Medical Care
Vezi Pareri

2. Kineto Brasov

Kineto Brasov este un cabinet care abordeaza multiple specialitati medicale, infiintat in anul 2015 la initiativa dr. Claudiu Butum, medic primar in ortopedie, unde poti beneficia de servicii de recuperare medicala si balneologie. Desi initial a fost conceput ca un cabinet invidivual de ortopedie, in anul urmator s-a extins, incorporand si serviciile de recuperare medicala. In 2017, echipele medicale si de terapeuti s-au marit, urmand ca pacientii sa aiba parte de o examinare completa a starii de sanatate, dar si de solutii personalizate. In cadrul departamentului de recuperare medicala se pun in aplicare tratamente pentru diverse afectiuni (ortopedice, posttraumatice, neurologice, inflamatorii etc.)

Consultatia de recuperare medicala, medicina fizica si balneologie este de 150 lei, aceasta fiind urmata si de sedinte de proceduri, pretul incepand de la 25 lei (proceduri de fizioterapie) si ajungand la 85 lei (kinetoterapie de grup).

Clinica privata dispune de toate echipamentele si aparaturile necesare pentru desfasurarea serviciilor de recuperare medicala. Echipa de medici da dovada de devotament, profesionalism, o buna pregatire si implicare in tratarea atenta a pacientilor, astfel incat fiecare persoana sa se bucure de o vindecare corespunzatoare. In plus, curatenia este impecabila, iar atmosfera primitoare, astfel incat fiecare pacient sa se simta confortabil in prezenta medicului.

3. Fiziotik

Fiziotik este un centru de recuperare medicala din Brasov inaugurat la inceputul anului 2017 sub indrumarea doctorilor Rujan Constantin si Rosculet Mircea, unde poti solicita ajutorul medicilor specializati in balneologie. Echipa de doctori are o experienta de peste 35 de ani si este competenta in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, aceasta fiind insotita si de echipa de terapeuti, care se asigura ca toate tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile. Pentru ca dispun de echipamente moderne si performante, toate procedurile recomandate de medic sunt desfasurate in conformitate cu necesitatile pacientilor.

Pretul pentru o consultatie de recuperare medicala in care este inclusa si balneologia este de 200 lei, iar controlul de specialitate este 100 lei. De asemenea, pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, poti beneficia gratuit de consultatie daca esti pacient asigurat.

Amabilitatea, atentia la detalii, buna pregatire si implicarea sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea medicilor si terapeutilor. Astfel, serviciile care sunt puse in aplicare sunt ireprosabile, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament este atent elaborat in functie de necesitatile fiecarui pacient. In plus, unitatea medicala este impecabil curatata si igienizata.

Concluzii

Vrei sa mergi la un medic specializat in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie in Brasov pentru a-i solicita sfatul cu privire la un potential plan de recuperare pe care trebuie sa il incepi? Avand in vedere ca doctorii au o buna pregatire in elaborarea unor planuri eficiente de proceduri, rezultatele pe care le vei obtine vor fi conform asteptarilor. Apeleaza la una dintre clinicile de mai sus si primeste tratamentul corespunzator.