Meniu

Balneologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii care au nevoie de consultatii si tratamente de recuperare medicala si balneologie in Constanta au la dispozitie numeroase clinici din care sa aleaga. Fie ca vor sa fie doar consultati sau sa beneficieze si de programe de recuperare si balneoterapie pentru a rezolva problemele de sanatate cu care se confrunta, pacientii sunt intampinati cu servicii moderne si aparatura performanta.

Balneologia este o ramura a medicinei care studiaza si utilizeaza factorii naturali de mediu in scop terapeutic (ape minerale, mofete, namoluri, nisipuri etc.) pentru a preveni anumite afectiuni, a le trata sau in scop de recuperare. Balneoterapia este recomandata in diverse tipuri de afectiuni: reumatologice, dermatologice, respiratorii, neurologice, ginecologice sau ale aparatului locomotor. In Constanta sunt cateva tratamente de balneologie ce sunt oferite in trei clinici cu servicii de recuperare.  

Cat costa serviciile de balneologie in Constanta? 

Pretul pentru o consultatie de recuperare, medicina fizica si balneologie poate avea urmatoarele tarife in Constanta, ce sunt mentionate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Fiziozone
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta
 • Terapeuti la curent cu noile metode de tratament
 • Amenajare moderna
 • Bai galvanice
 • Ecografie musculoscheletala
 • Evaluare posturala
 • Fizioterapie si kinetoterapie
 • Tratamente personalizate
 • Tehnologie medicala avansata
Dr. Andreea Lupu
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Recuperare pentru persoane de toate varstele
 • Medic specializat in recuperare medicala si balneologie
 • Terapeuti cu experienta
 • Consultatii online sau la cabinet
 • Proceduri si echipamente moderne
 • Sala de recuperare amenajata pentru copii
 • Personal amabil si profesionist
Clinica MAN
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Departament de balneologie si recuperare medicala
 • Medici cu experienta
 • Terapeuti bine instruiti
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Terapie in bazin
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care au tratamente de balneologie in Constanta

In trei clinici din Constanta sunt medici care au specializare in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Afla in ce clinici isi desfasoara activitatea si ce servicii asigura.

1. Fiziozone

Fiziozone este o clinica de recuperare medicala din Constanta, cu peste 20 de ani de experienta, care dispune de o echipa formata din: medici specializati in recuperare, medicina fizica si balneologie, terapeuti, asistenti balneofizioterapie si maseuri. Specialistii se preocupa de dezvoltarea profesionala in mod constant, pentru a le oferi oamenilor cele mai noi si mai eficiente tratamente de recuperare. Printre serviciile pe care le asigura aceasta clinica se numara: kinetoterapie, fizioterapie, ozonoterapie, posturologie, reumatologie, ortopedie, neurologie, ecografie musculara, reeducare vestibulara, infiltratii. Atat copiii, cat si adultii pot fi tratati aici, dispunand de servicii si conditii optime. 

O consultatie de recuperare medicala si balneologie costa 200 de lei. Daca doresti sa achizitionezi un pachet cu 2 proceduri electrice, o sedinta de masaj de 20 de minute si bai galvanice 4 celule, acesta costa 1.737 lei – pentru 10 sedinte.

Este stiut faptul ca in cazul procedurilor de recuperare medicala, de orice tip ar fi acestea, este importanta comunicarea dintre medic, terapeut si pacient. La Fiziozone, aceasta comunicare este deschisa si eficienta, ceea ce inseamna ca fiecare parte are numai de castigat. In plus, i se pune la dispozitie fiecarui pacient sansa de a beneficia de echipamente si tehnologii moderne, care fac ca procesul de recuperare sa fie rapid si  confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Fiziozone
Vezi Pareri

2. Dr. Andreea Lupu

Dr. Andreea Lupu este medic specialist recuperare medicala, medicina fizica si balneologie in Constanta si trateaza atat adultii, cat si copiii. Pe lista de servicii oferite in cadrul cabinetului sau, se afla: electroterapie, termoterapie, hidroterapie, kinetoterapie, masaj. Dr. Lupu a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti si este asistent universitar la Facultatea de Medicina, disciplina Recuperare medicala a Universitatii „Ovidius” din Constanta. Abordarea sa clinica se axeaza pe: recuperarea posttraumatica, recuperarea afectiunilor reumatismale degenerative, recuperarea afectiunilor abarticulare, neurologice si recuperarea in cazul copiilor.  Dupa consultatia la medic, urmeaza recuperarea cu un fizioterapeut sau kinetoterapeut, care ii explica pacientului tot ce trebuie sa stie in legatura cu durata, senzatiile si actiunile fiecarei proceduri.

Pretul unei consultatii de recuperare medicala si balneologie este de 150 de lei. Pentru a beneficia de o procedura de recuperare in aceasta clinica, tariful porneste de la 50 de lei. 

Medicul le explica pacientilor cu rabdare si in detaliu in ce consta procesul de recuperare si ce au de facut si in afara cabinetului, pentru a se reface in cele mai bune conditii. Faptul ca exista posibilitatea de a beneficia de consultatii online reprezinta un avantaj important pentru persoanele care nu au timp sa ajunga in cabinet, dar care vor sa stie ce solutii exista la problemele lor. In plus, in clinica sunt aparate de ultima generatie, cu care recuperarea se face intr-un mod mai confortabil.

3. Clinica MAN

In cadrul clinicii MAN din Constanta exista si un departament de balneologie si recuperare medicala. Clinica are peste 10 ani de experienta in tratarea pacientilor, furnizand servicii medicale clinice, de recuperare medicala si internare de zi. Intr-un spatiu deschis recent, clinica ofera terapie in bazin si dus subacval, dar si servicii de radiologie, osteodensitometrie si altele. Unul dintre serviciile de balneoterapie oferite aici este compresa de namol, care se recomanda pentru reducerea inflamatiilor, ameliorarea durerilor si imbunatatirea circulatiei sangelui. De asemenea, se afla pe lista de servicii si baile galvanice, care sunt recomandate pentru durerile musculare si articulare, leziuni nervoase si altele. Pe langa serviciile de recuperare, mai sunt prezente si alte specialitati: endocrinologie, psihiatrie, psihologie, medicina interna, neurologie, ortopedie-traumatologie. 

Tariful unei consultatii este de 150 de lei. O procedura de balneoterapie simpla, cum este compresa cu namol, costa 15 lei, iar un dus subacval costa 80 de lei.

Pentru ca personalul acestei clinici este bine pregatit si amabil, pacientii au parte de experiente placute si confortabile indiferent de problema pentru care fac recuperare. Mai sunt si alte motive pentru care Clinica MAN este apreciata: curatenia impecabila, aparatura de ultima generatie, medicii cu experienta, terapeutii amabili si empatici. Sunt insa si cateva nemultumiri, care fac referire, in principal, la nerespectarea programarilor.

Concluziile noastre

Serviciile de recuperare medicala si balneologie din Constanta sunt variate. In clinicile prezentate in acest articol sunt medici primari si specialisti cu experienta in acest domeniu si care colaboreaza cu terapeuti tineri, entuziasti si bine pregatiti. 

Terapiile moderne si aparatura de ultima ora sunt de asemenea lucruri care sunt in favoarea pacientilor din Constanta, ce beneficiaza astfel de un proces de recuperare personalizat in functie de nevoile lor, confortabil si placut, pentru a se reface rapid si sigur.