Meniu

Balneologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca pentru un proces complet de recuperare medicala trebuie sa se puna in aplicare si serviciile de balneologie? In Iasi, exista, din fericire, o multime de clinici si cabinete medicale pe care le poti lua in considerare si care iti vor pune la dispozitie tratamente balneare la o calitate superioara. Medicii specialisti s-au pregatit minutios pentru aplicarea unor astfel de tratamente, in cadrul congreselor nationale si internationale, dar si in cadrul stagiilor de practica. 

Iasiul este un important centru al balneologiei, datorita numeroaselor sale surse termale si a facilitatilor medicale specializate in tratamente balneare. Daca vrei sa te vindeci in mod corespunzator de anumite afectiuni sau sa ameliorezi simptomatologia neplacuta a unor conditii medicale, poti lua in conisderare baile cu sulfura de hidrogen, cu acid carbonic sau chiar si clasicele impachetari cu namol. Medicul specialist stie exact care sunt metodele care trebuie sa fie aplicate, pentru obtinerea rezultatelor dorite. 

Cat costa o sedinta de balneologie in Iasi?

Pretul pentru o sedinta de balneologie in Iasi difera in functie de aparaturile si dotarile cabinetelor, dar si in functie de experienta medicilor. Daca vrei sa te interesezi cu privire la preturile care sunt practicate in orasul, te poti consulta cu tabelul de mai jos, unde vei descoperi si care sunt institutiile pe care ti le recomandam, pentru efectuarea procedurilor terapeutice:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Balneologie
Rating
Website
Centrul Hygeea
Clinica-Verificata
35 Ron
 • Pret sedinta Balneologie 35 Ron
 • Echipamente si aparaturi moderne si performante
 • Proceduri de calitate
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera placuta
Spitalul Providenta
10 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Balneologie porneste de la 10 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Cadre medicale specializate si profesioniste
 • Amenajare cu bun gust
 • Atmosfera primitoare
 • Decalarea programarilor
Stefania Medical
20 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Balneologie porneste de la 20 Ron
 • Dotari superioare
 • Personal medical implicat, empatic si profesionist
 • Proceduri terapeutice eficiente
 • Preturi accesibile
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 cabinete specializate in balneologie in Iasi

Spre deosebire de alte zone ale tarii, nu exista optiuni nelimitate de clinici balneologice in Iasi. Cu toate acestea, iti recomandam trei cabinete de incredere, in cadrul carora poti beneficia de un tratament ca la carte, practicat de o echipa de specialisti in domeniu. Iata care sunt centrele de balneologie din orasul tau pe care ti le recomandam, dar si cat de bine dotate sunt, pentru obtinerea rezultatelor dorite:

1. Centrul Medical Hygeea

Centrul Medical Hygeea este localizat in Iasi si este specializat in balneologie, medicina fizica, recuperare medicala si reumatologie, in cadrul careia se pot efectua consultatii medicale, sedinte profesionale de fizioterapie, kinetoterapie, masaj si cure balneare cu ape minerale sulfuroase. Personalul este format din medici primari si specialisti in recuperare, medicina fizica, balneologie si reumatologie, asistenti medicali de balneofizioterapie si kinetoterapeuti, cu o vasta experienta in recuperarea afectiunilor, traumatismelor musculoscheletale, precum si a afectiunilor reumatismale. Din echipa de medici merita mentionati urmatorii: dr. Gabriela Mircea, medic primar in recuperare, medicina fizica si balneologie, dr. Madalina Rata, medic specialist in recuperare, medicina fizica si balneologie, dr. Mariana Mutica, medic primar in reumatologie, dr. Claudia Neagu, medic specialist in reumatologie.

Pretul pentru o sedinta de bai minerale cu apa sulfuroasa la cada este de 35 lei.

Majoritatea recenziilor postate sunt pozitive, multumita serviciilor si procedurilor de calitate de care pacientii beneficiaza. Echipa medicala este formata din medici primari si specialisti in recuperare medicala si balneologie, avand competenta de a diagnostica si trata in mod corespunzator un spectru larg de afectiuni. De asemenea, cabinetul este dotat cu aparaturi si echipamente moderne, care asigura un act medical ireprosabil. In plus, atmosfera este placuta si primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Hygeea
Vezi Pareri

2. Spitalul Providenta

Spitalul Providenta din Iasi cuprinde o multime de specialitati medicale, printre acestea numarandu-se si recuperarea medicala, medicina fizica si balneologia, fiind aplicate proceduri de inalta calitate, sub atenta supraveghere a medicilor. Acesta si-a inceput activitatea in anul 1998, insa a fost inaugurat in anul 2000. Principalul sau scop este sa ofere solutii eficiente pentru toti pacientii, indiferent cat de severe sunt problemele de sanatate de care sufera. Din cadrul echipei medicale care este specializata in balneologie iti poti indrepta atentia catre: dr. Irina Catarschi, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, dr. Madalina Elena Gorie, medic specialist recuperare, medicina fizica si balneologie si dr. Ana Maria Damaschin, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Acestea au competenta de a efectua urmatoarele servicii: aplicatii locale de parafina, bai cu plante, bai galvanice, blocaje nervi periferici, consultatii de specialitate, curent – tens, curent – trabert, curenti cu impulsuri exponentiale si rectangulare etc.

Pretul pentru o sedinta de balneologie porneste de la 10 lei la 35 lei in functie de procedura aleasa.

Spitalul a capatat popularitate in randul pacientilor, avand peste o suta de recenzii in mediul online. Multumita cadrelor medicale de specialitate, procedurile terapeutice decurg in parametri optimi, atmosfera fiind primitoare, iar amenajarea interioara cu bun gust. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, fiind de ajutor in realizarea unor proceduri eficiente cu efecte obtinute pe termen lung. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Stefania Medical

Stefania Medical este un centru medical multidisciplinar din Iasi, in cadrul caruia se realizeaza si sedinte de balneoterapie, pentru pacientii care se confrunta cu diverse afectiuni medicale. Si-a inceput activitatea in anul 2004, oferind servicii complexe de analize medicale (hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, parazitologie), servicii de recuperare medicala si balneologie (fizioterapie, laserterapie, magnetoterapie, unde scurte, kinetoterapie, masaje terapeutice, masaje anticelulitice, programe anticelulitice) si servicii de medicina muncii (consultatii, psihologie, EKG, audiograma, analize periodice). In ceea ce priveste departamentul de balneolgie, pacientii pot beneficia de urmatoarele servicii: consultatii de specialitate, infiltratii, evaluare biomecanica, elaborarea planului de recuperare, galvanizare, ionizare, curenti diadinamici, trabert, TENS, curenti interferentiali, laserterapie, kinetoterapie, masaj, curenti cu impulsuri rectangulare si exponentiale etc.

Pretul pentru o sedinta de balneologie incepe de la 20 lei si poate ajunge la 45 lei. 

Majoritatea recenziilor postate in mediul online releva implicarea cadrelor medicale ale acestei clinici, dar si dotarile superioare. Profesionalismul, promptitudinea, empatia si buna pregatire in aplicarea procedurilor terapeutice sunt principalele motive pentru care pacientii isi indreapta atentia catre aceasta clinica din Iasi. Din pacate, programarile nu sunt respectate intotdeauna, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei clinici de balnelogie din Iasi pentru efectuarea anumitor proceduri la recomandarea medicului specialist sau pentru imbunatatirea starii de sanatate, iti recomandam sa iei in considerare centrele amintite anterior. In cadrul lor isi desfasoara activitatea o echipa medicala profesionista, care are o abordare moderna si care ofera solutii optime indiferent cat de severe sunt afectiunile de care suferi.