Meniu

Balneologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul specialist ti-a recomandat sa optezi pentru serviciile de recuperare medicala, medicina fizica si balneologie? In Oradea, din fericire, exista trei clinici specializate in acest domeniu catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Procedurile de recuperare medicala se adreseaza pacientilor care au trecut prin interventii chirurgicale complexe si care le-au afectat flexibilitatea. De asemenea, procedurile terapeutice sunt si pentru pacientii care se confrunta cu afectiuni cronice osoase sau musculare, pentru ameliorarea simptomelor de durere, dar si pentru imbunatatirea mobilitatii. Planul de recuperare medicala este, de regula, elaborat de medicul specialist, iar procedurile sunt executate in prezenta fizioterapeutilor si kintetoterapeutilor, care se asigura ca totul decurge in parametri optimi. 

Pentru a afla care sunt clinicile din Oradea catre care iti poti indrepta atentia, te incurajam sa citesti mai departe, pentru ca, in cele ce urmeaza, vei descoperi tot ce trebuie sa afli despre fiecare centru de recuperare in parte. Afla, de asemenea, cat costa o consultatie de specialitate, dar si cat de bine echipate sunt clinicile din oras.

Cat costa o consultatie de balneologie in Oradea?

Pretul pentru o consultatie de recuperare medicala, medicina fizica si balneologie in Oradea difera de la o unitate medicala la alta, in functie de aparaturile folosite, dar si de nivelul de pregatire a medicilor. Consulta-te cu tabelul de mai jos pentru a afla cat costa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Davidescu
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Act medical corect
 • Medici bine pregatiti
 • Echipamente moderne
 • Proceduri de recuperare corecte
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera primitoare
Bio Center Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Aparaturi moderne
 • Act medical ireprosabil
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Atitudine pozitiva
Arsmed
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Colectiv profesionist
 • Dedicare si implicare
 • Atentie la detalii
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in balneologie in Oradea

Stim cat de important este pentru tine sa fii corect consultat si tratat, asa ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta trei clinici specializate in recuperare si balneologie in Oradea, unde vei gasi doctori implicati si bine pregatiti. Citeste mai departe si descopera tot ce trebuie sa stii despre fiecare clinica in parte:

1. Clinica Davidescu

Clinica Davidescu este o unitate multidisciplinara din Oradea catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o consultatie de recuperare si balneologie. Echipa pluridisciplinara este formata din medici si cu aceasta specialitate, acestia reusind sa examineze corect starea de sanatate a pacientilor, indiferent cat de complexe sunt problemele cu care se confrunta. In consultatia de recuperare medicala vor avea loc intocmirea unui istoric medical complet, examinarea clinica, diagnosticarea, prescrierea tratamentului, dar si monitorizarea pacientului pe parcursul tratamentului.

Pretul intreg pentru o consultatie de recuperare medicala si balneologie este 200 lei, iar pretul aplicat pentru pacientii asigurati medical este de 150 lei. 

Clinica medicala din Oradea este apreciata pentru echipa de medici care se asigura intotdeauna ca pune in aplicare un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Pentru ca doctorii si terapeutii au la dispozitie echipamente moderne, procedurile efectuate sunt intotdeauna corect desfasurate. De asemenea, amenajarea este una placuta, iar atmosfera primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davidescu
Vezi Pareri

2. Bio Center Medical

Bio Center Medical este o clinica din Oradea, catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Echipa este formata din fizioterapeuti, kinetoterapeuti si un medic primar care si-a finalizat studiile la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hateganu” din Cluj-Napoca, specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie. Consultatia de specialitate are ca scop depistarea problemelor de sanatate de care pacientul sufera, dar si elaborarea unui plan corect de tratament. Programele de reabilitare sunt atent organizate in functie de patologiile de care pacientul sufera, centrul oferind si servicii decontate prin CAS.

Pretul pentru o consultatie de recuperare medicala, medicina fizica si balneologie de 30 minute este de 200 lei, in timp ce controlul este 70 lei.

Clinica privata este recunoscuta pentru serviciile sale ireprosabile pe care le asigura tuturor persoanelor. Dispunand de echipamente si aparaturi moderne, medicul poate elabora un act medical ireprosabil, astfel incat pacientii sa se bucure de un proces sigur de vindecare. Alte aspecte pozitive ale clinicii ar fi reprezentate si de atmosfera primitoare, dar si de atitudinea pozitiva a terapeutilor.

3. Arsmed

In completarea optiunilor de mai sus iti prezentam si clinica Arsmed din Oradea unde te poti programa pentru o consultatie de recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. Centrul de recuperare a fost infiintat in anul 1992, fiind specializat in recuperare neuromotorie, posttraumatica, ameliorarea afectiunilor coloanei vertebrale, reumatice, cardiovasculare, pulmonare. De mentionat ca unitatea medicala se afla si in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii asigurati pot beneficia de servicii decontate. In ceea ce priverste echipa, aceasta este formata din medici primari si fiziokinetoterapeuti bine pregatiti, experimentati in procedurile de recuperare medicala.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 180 lei. De asemenea, poti opta si pentru pachetul de recuperare format din 5 sedinte cu pana la 3 proceduri per sedinta, care costa 500 lei.

Colectivul este profesionist, dedicat, implicat si atent la detalii, astfel incat toata lumea care paseste pragul cabinetului sa beneficieze de servicii de calitate. Avand in vedere ca centrul de recuperare este echipat cu aparaturi moderne si performante, medicii pot depista precis problema de sanatate a pacientului, elaborand un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Vrei sa mergi la cabinetul de recuperare medicala si balneologie din Oradea? Atunci cele trei clinici pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de servicii ireprosabile. Fiind dotate cu toate aparaturile si echipamentele necesare, rezultatele obtinute sunt, in cele mai multe cazuri, excelente.