Meniu

Balneologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt numeroase afectiuni ce necesita o abordare terapeutica naturala si non-invaziva, de tip balneologie in Timisoara. Aceste servicii sunt utile pentru ameliorarea simptomelor in cazul afectiunilor: reumatologice, dermatologice, respiratorii, circulatorii, digestive sau neurologice.

In Timisoara sunt cateva centre in care se afla medici specializati in recuperare medicala, medicina fizica si balneologie. In acest articol vei descoperi care sunt aceste centre si ce servicii ofera pentru pacienti, astfel incat acestia sa se recupereze in cele mai bune conditii, indiferent de problemele si afectiunile de care sufera. 

Cat costa o consultatie de balneologie in Timisoara?

Pacientii care au nevoie de servicii de balneologie in municipiul Timisoara pot consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt tarifele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Socrates Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici primari si specialisti cu experienta
 • Fiziokinetoterapeuti tineri si implicati
 • Consultatii de specialitate
 • Proceduri de electroterapie
 • Masaj terapeutic si de relaxare
 • Recuperare medicala
 • Servicii de ingrijire pre si postnatala
 • Atmosfera placuta
Fiziokinetic Med
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici cu experienta
 • Terapeuti si asistenti balneofizioterapie
 • Echipamente performante
 • Terapii moderne si variate
 • Masaj terapeutic si drenaj limfatic
 • Fizioterapie si kinetoterapie
 • Ambianta relaxanta
 • Personal amabil si empatic
Fizio&Kinetic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic specializat in recuperare, medicina fizica si balneologie
 • Consultatii de specialitate
 • Terapii moderne
 • Aparatura performanta
 • Gimnastica medicala
 • Rezultate vizibile de la primele sedinte
 • Preturi accesibile
 • Terapeuti cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile servicii de balneologie in Timisoara?

Descopera, in continuare, care sunt clinicile si centrele de recuperare din Timisoara unde sunt oferite servicii de balneologie.

1. Socrates Clinic

La Socrates Clinic Timisoara sunt disponibile servicii de balneologie, recuperare medicala si medicina fizica. Echipa clinicii este alcatuita din medici primari si specialisti in acest domeniu medical, dar si din alte specialitati medicale: ortopedie-traumatologie, reumatologie, neurologie, dermatovenerologie. Toate serviciile furnizate de Socrates Clinic incep cu o consultatie de specialitate, care in functie de recomandarea medicului specialist, include si: proceduri de electroterapie, masaj terapeutic si de relaxare, kinetoterapie, hidrokinetoterapie. Problemele care pot fi tratate in aceasta clinica sunt multiple: afectiuni ortopedico-traumatologice, neurologice, reumatologice, cardiovasculare, dermatologice, endocrine, respiratorii, sindrom de deconditionare.

Pretul unei consultatii de recuperare si balneologie este de 200 de lei, iar cel al unei sedinte de recuperare porneste de la 60 de lei. 

Centrul de recuperare Socrates Clinic este apreciat de pacienti pentru personalul dedicat si profesionist, pentru gama larga de servicii adaptate nevoilor pacientilor si pentru atmosfera calda in care sunt intampinati. Faptul ca in clinica sunt oferite si servicii de ingrijire pre si postnatala reprezinta un alt avantaj important pentru locuitorii din vestul tarii, care nu mai sunt nevoiti sa caute solutii in alte judete sau chiar in tarile vecine. 

Vezi parerile pacientilor despre Socrates Clinic
Vezi Pareri

2. Fiziokinetic Med

Cu ajutorul aparaturii performante, specialistii de la Fiziokinetic Med Timisoara ofera atat consultatii complete de recuperare medicala, balneologie, ortopedie-traumatologie, cat si terapie pentru diverse probleme de sanatate. Asadar, echipa clinicii este formata din medici cu o experienta vasta in medicina de recuperare, medicina fizica si balneologie si din terapeuti si asistenti. Pacientii care au nevoie de recuperare pot beneficia de o gama vasta de servicii: kinetoterapie, fizioterapie, infiltratii, terapie cu unde de soc, masaj terapeutic, drenaj limfatic, terapie Tecar, acupunctura, terapie miofasciala, reflexoterapie, kinesio taping, analiza computerizata a presiunii plantare si a mersului etc. 

Pretul unei consultatii de recuperare si balneologie este de 250 de lei. Daca in urma acesteia primesti recomandarea de a efectua si proceduri de recuperare, costul acestora porneste de la 50 de lei.

Pacientii ajung in acest centru de recuperare cu diverse afectiuni, iar dupa o consultatie si cateva sedinte de recuperare se simt deja mult mai bine. Acest lucru este posibil datorita medicilor si terapeutilor cu experienta, precum si procedurilor si echipamentelor ultramoderne. Atentia, empatia si profesionalismul personalului fac ca procesul de recuperare sa decurga usor si in beneficiul fiecarui pacient.

3. Fizio&Kinetic

FizioKinetic este o alta optiune buna pentru servicii de recuperare medicala si balneologie in Timisoara. Clinica este una moderna si dotata cu echipamente profesionale de ultima generatie. In cadrul sau se pot efectua: bai galvanice, ultrasunete, electroterapie, kinetoterapie, unde de soc, laser, terapie Tecar, taping medical, dry needling, termoterapie, masaj. Pacientii au la dispozitie un spatiu amplu si dispozitive moderne pentru o recuperare rapida si completa. Consultatiile de care este nevoie inainte de inceperea procedurilor sunt oferite de un medic specializat in recuperare, medicina fizica si balneologie care are experienta in acest domeniu si care este la curent cu noile tehnici si cu noile descoperiri.

Tariful unei consultatii de recuperare si balneologie este de 250 de lei, iar pentru a beneficia de o procedura de recuperare, trebuie sa stii ca pretul acesteia porneste de la 40 de lei.

Personalul experimentat si varietatea serviciilor de recuperare sunt lucruri de care pacientii sunt multumiti in urma experientei din acest centru de recuperare din Timisoara. Aparatele de ultima generatie ofera rezultate vizibile de la prima sau primele sedinte, in functie de caz. Atmosfera placuta este un alt avantaj de care se bucura oamenii, la fel si preturile accesibile pentru procedurile de recuperare.

Concluziile noastre

Ai nevoie de servicii de balneologie in Timisoara pentru a trata numeroase afectiuni si probleme de sanatate, de obicei in completarea altor optiuni de tratament.

Efectele terapeutice ale tratamentelor balneologice pot varia in functie de compozitia si de  proprietatile specifice ale namolului sau apelor minerale utilizate. De aceea, este recomandat ca pacientii sa consulte, inainte de toate, un medic specializat in aceste tratamente, care le va recomanda terapiile adecvate si personalizate.