Meniu

Chiropractor Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui chiropractor in Brasov? Ei bine, te vei bucura sa afli ca exista mai multe clinici in oras in cadrul carora isi desfasoara activitatea specialisti din acest domeniu. Scopul lor principal este acela de a te ajuta sa treci cu bine peste durerile cu care te confrunti, printr-un plan de tratament adecvat. Planul se stabileste in urma unei consultatii initiale. 

Chiropractica poate avea, pe cat de multe beneficii, pe atat de multe efecte negative, daca nu este realizata corect. Tocmai de aceea, oamenii isi doresc sa beneficieze de serviciile unui terapeut cu experienta din Brasov, care poate sa ofere solutii eficiente. Atunci cand o sedinta decurge conform planului, probleme precum durerile articulare, musculare si migrenele dispar in cateva momente. 

Cat costa serviciile unui chiropractor in Brasov?

Preturile serviciilor unui chiropractor din Brasov difera in functie de pregatirea pe care acesta o are si de experienta acumulata pe parcursul anilor de activitate. De aceea, ideal este sa-ti stabilesti de la bun inceput un buget. In tabelul urmator sunt prezentate preturile de la mai multe centre din oras, in cadrul carora se efectueaza sedinte de chiropractica: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Chiropractica
Rating
Website
Bobit Therapie
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Chiropractica porneste de la 200 Ron
 • Personal calificat
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera placuta
 • Experienta in domeniu
 • Diverse programe
Dr. Mariana Bancila
200 Ron
 • Pretul unei sedinte de Chiropractica porneste de la 200 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Studii in strainatate
Anatripsis Day Spa
250 Ron
 • Pret sedinta Chiropractica 250 Ron
 • Experienta in domeniu
 • Diverse pachete
 • Reduceri la abonamente
 • Promotii periodice
 • Curatenie
 • Punctualitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care poti gasi un chiropractor in Brasov

In scopul de a te ajuta sa te programezi la clinica ideala, am selectat mai multe clinici la care poti gasi un chiropractician in Brasov. Modul in care aceste centre isi desfasoara activitatea poate sa difere, asa ca pentru a lua o decizie cat mai potrivita pentru tine, trebuie sa ai in vedere aspecte precum pregatirea personalului medical, aparatura si reputatia generala.  

1. Bobit Therapie 

Primul chiropractor din orasul Brasov la care pot apela persoanele interesate este Ionut Bobit, din cadrul centrului Bobit Therapie. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, el poate sa ofere solutii utile pacientilor care se confrunta cu diferite tipuri de dureri. La centru se efectueaza terapia de repozitionare articulara, care este similara cu sedinta traditionala de chiropractica. Terapia poate sa dureze 30 de minute, daca de realizarea ei se ocupa Ionut Bobit sau 60 de minute, daca terapeutul ales este Sergiu Zahariea. Programarea se poate face foarte usor, prin intermediul formularului online. De asemenea, programarea trebuie confirmata cu o zi inainte de data la care are loc sedinta.

Pretul unei sedinte de terapie de repozitionare articulara variaza intre 200 si 450 de lei, in functie de specialistul ales pentru efectuarea ei. 

Persoanele care au apelat la serviciile centrului Bobit Therapie au avut parte de un tratament de calitate. Clinica este dotata cu aparatura performanta, care ajuta la efectuarea diverselor servicii prestate de specialisti. Personalul este amabil, rabdator si da dovada de profesionalism. Toate aceste aspecte ii determina pe oameni sa apeleze in continuare la serviciile de chiropractica de aici.

Vezi parerile pacientilor despre Bobit Therapie 
Vezi Pareri

2. Dr. Mariana Bancila  

O alta optiune pe care o au oamenii in vederea obtinerii unei consultatii la un chiropractor priceput in Brasov este cabinetul Dr. Mariana Bancila. Pregatirea si-a efectuat-o in cadrul Institutului Franco-European de Chiropractica de la Paris, in perioada 2005-2011. Mai mult decat atat, este membra a Ordinului Practicienilor de Terapie Alternativa/Complementara din Romania, sau OPMCA. Experienta pe care a acumulat-o pe parcursul carierei sale ii ofera posibilitatea de a elabora planuri de tratament eficiente, indiferent de afectiunea pacientului pe care il evalueaza. Programarile se pot face prin intermediul unui apel telefonic. 

Pretul unei sedinte de chiropractica incepe de la 200 de lei. 

Dr. Mariana Bancila este apreciata, in mod deosebit, pentru profesionalismul si amabilitatea de care da dovada la fiecare consultatie. Oamenii merg cu placere la sedintele de chiropractica, tocmai pentru ca au parte de o experienta placuta, in care beneficiaza de toata atentia de care au nevoie.  

3. Anatripsis Day Spa 

Ultima optiune a persoanelor care isi doresc sa beneficieze de expertiza unui chiropractician in orasul Brasov este Anatripsis Day Spa, un salon infiintat inca din anul 2006. De acest serviciu se ocupa Daniel R. Nedelcu, masokinetoterapeut si osteopat, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Oamenii pot opta pentru o singura sedinta de chiropractica, sau pot alege un abonament alcatuit din 4 sau 6 sedinte, la pret redus. Programarile se pot face direct prin intermediul numarului de telefon, iar un reprezentant din partea salonului o sa raspunda prompt. 

Costul unei sedinte de osteopatie costa 250 de lei si dureaza 50 de minute. 

Aspectul pe care il apreciaza cel mai mult clientii salonului Anatripsis Day Spa este atmosfera primitoare. Personalul este politicos si atent la nevoile oamenilor, pentru a oferi niste servicii cat mai bune. Un alt factor care contribuie la atmosfera placuta de la salon este curatenia. Calitatea serviciilor reprezinta un motiv esential pentru care mai multe persoane continua sa se intoarca aici. 

Concluzii

In cele din urma, te poti programa la oricare din centrele prezentate mai sus, pentru a beneficia de o sedinta cu un chiropractor talentat din Brasov. Exista persoane care au facut studii in strainatate, tocmai pentru a stapani niste tehnici cat mai complexe de lucru, dar si care au acumulat o ampla experienta pe parcursul carierei lor. Gandeste-te la nevoile tale si alege clinica pe care o consideri cea mai potrivita pentru a le satisface!